Odstoupení vedení Slezského fotbalového klubu

Současná situace našeho milovaného klubu je spíše k pláči. Fotbal má rozdávat radost a to se vůbec neděje. Opavský fotbal vedou nekompetentní lidé, kteří fotbalu nerozumí, nebo jsou neschopni a jde jim jen o svůj osobní prospěch. Fotbal v jejich rukou je jen politickou hračkou sloužící k zviditelnění se. Svou neschopnost ve svých vyjádřeních přenášejí na fanoušky a všechny ostatní jen ne na sebe. Situace je krititická a hrozí, že příští rok potupně spadneme do MSFL. Město jako majoritní majitel klubu není schopen vyvodit z této situace patřičné závěry. Přitom Opava patří svou tradicí, zázemím a fanoušky do první ligy. Pokud sdílte taky tento názor a není Vám osud našeho milovaného klubu lhostejný, podpořte tuto petici, která snad vyvine tlak na majitele klubu k řešení této neutěšené situace.

Za svým klubem věrně budem stát, když půjdeš s náma nemusíš se bát. http://www.sfc.4fan.cz/upload/12sfc_brn/PB190084.JPG

Jan Pitřík    Kontaktujte autora petice