Parkování Rochlice

Není  to zas tak dlouho co nějaká chytrá hlava vymyslela Revitalizaci sídliště Rochlice. Neříkám že je to špatně ale bylo řečeno že bude vylepšeno i parkování. Jelikož parkovacích míst spíše ubylo, snaží se majitelé bytů, podnájemníci no prostě všichni co tu bydlí najít jakékoliv parkovací místo, na kterém by se nebáli nechat své auto. Ale došlo to až do takového stádia, kdy městská policie začala rozdávat výzvy a pokuty za parkování a teď už i botičky. Opravdu pokud chcete přijet třeba z noční směny či jen večer do místa svého bydliště, nemáte pomalu šanci kde zaparkovat, pokud nebudete parkovat 3km od baráku. Všem kteří mají stejné problémy a vadí jim způsob parkování a případně další počínání strážníku, tak ať se přidají k této petici a třeba se s tim začne něco dělat. Všem těm kteří si říkají tak nemáte mít auta, nebo chodtě pěšky, nebo vás nezabije když budete parkovat dál. Ja vám také neříkám nesmíte mít psa, běžte si jezdit na skateboardu či bruslích někám jinám, běžte si povídt dál od oken. Žijeme v době kdy lidé ke svému životu ba i k práci auta potřebují a nejradši mám ty chorobné stěžovatele co sedí doma a nic nedělají. Pardón že chodím do fyzicky namáhavé práce a opravdu nemám náladu ani síly chodit pozdě večer několik kilometrů pěšky z práce nebo si platit taxíka. Takže všichni kteří byste chtěli udělat něco z parkováním v rochlicích přidejte se. Děkuji

Obyvatel Rochlic V.    Kontaktujte autora petice