Petice za opravu silnice III. třídy z Chebu do Horní Hraničné

Příjezdová_cesta_k_psímu_útulku_H._Hraničná_19_.12_.2015_(1)_.jpgPetice za opravu silnice III. tř. z Chebu k psímu útulku v Horní Hraničné

S ohledem na skutečnost, že silnice III. třídy č. 2142 z Chebu do osady Horní Hraničná u Chebu je v zoufalém stavu, je nutná její celková rekonstrukce. Tato komunikace vede kolem Bismarckovy rozhledny a kostela sv. Anny u Horního Pelhřimova do osady Horní Hraničná, kde je umístěn Útulek pro opuštěné psy. Z Chebu do Horní Hraničné vede i důležitá cyklostezka číslo 2164 a 2164A. Po této rozbité komunikaci je již nebezpečné v jakémkoliv ročním období jezdit autem, na kole či chodit pěšmo. Pro občany, navštěvující Psí útulek v Horní Hraničné včetně dopravy zaměstnanců útulku či obslužných provozů je jakýkoliv pohyb po této komunikaci doslova dobrodružstvím a stává se tak nebezpečnou pro kohokoliv, odhlédneme-li i od faktu, že automobily občanů i svozové automobily na TDaKO trpí značným opotřebením při pojezdu po takto zničené silnici. Je všeobecně známo, že tato komunikace je v zoufalém stavu několik let a nikdo se ji pravděpodobně nesnažil ani nesnaží opravit (zrekonstruovat).

Touto peticí žádají občané okresu Cheb (Karlovarský kraj) kompetentní orgány o provedení její opravy.

Františkovy Lázně, 23.03.2017

Petr Švehla    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Petr Švehla svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Zjistit více...