petice pro rozšíření specialních tříd zš pro děti s ADHD a poruchami

Dobrý den, bohužel stávající situace mne přiměla k tomuto kroku, mám 7letého chlapce s ADHD s hyperaktivitou, poruchou soustředění, s poruchou chování, agresivitou, nočními děsy a bohužel je nezačlenitelný, navštěvujeme klasickou Zš v Liberci a i když má asistentku pedagoga doporučenou PPP, medikaci předepsanou psychiatrii, není situace zvladatelná. Problém je, že v Liberci, možná i jiných městech, NENÍ, NEJSOU speciální třídy pro tyto děti. Věřím, že více rodičů má stejný, nebo podobný problém a dětí s poruchami a ADHD přibývá. Ráda bych touto cestou upozornila odbor školství, ministerstvo školství na dosti velký problém. Chápu, že je jednodušší dítě s poruchami, kterému není porozuměno, zavřít do různých léčeben a psychiatrických oddělění, medikovat. Nesouhlasím. Prosím co nejširší veřejnost o podporu. Děkuji.

Komárovská Pavlína    Kontaktujte autora petice

Pokud chcete podepsat tuto petici, kterou vytvořil(a) Komárovská Pavlína, vyplňte formulář níže. Autor petice uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.