Petice proti dvojímu metru při posuzování Babiše a předsedy Evropské komise

Díky únikům informací LuxLeaks vyšlo najevo, že v letech 2002–2010 v době kdy byl Juncker lucemburským premiérem pomáhalo Lucembursko nadnárodním monopolům platit nižší daně. Tajné dohody mezi Lucemburskem a nadnárodními firmami se týkaly okolo 340 společností. Juncker přitom měl cíleně bránit daňové reformě EU. Jenom Německo přišlo na daním kvůli politice Lucemburska o 197,99 miliónu dolarů. Podle německého vyšetřovatele Norberta Naulina „Tato podpora při daňových únicích, kterou jsme viděli při svém vyšetřování u bank, je systematickou a organizovanou formou hospodářské kriminality." zdroj: wikipedie

Jak je možné, že tolik našich politiků chce, aby Babiš nebyl premiérem kvůli čapímu hnízdu, ale snad NIKDO z nich nežádá hlavu předsedy evropské komise, který okradl nás všechny a to o mnohonásobně větší peníze? Není to podivné?

My níže podepsaní žádáme naše politiky, aby přestali s tím pokrytectvím a začali měřit všem stejným metrem!