Petice proti přejmenování Fekal Squad

Na základě ustanovení GM ze serveru Souwell jsme se rozhodli založit petici proti přejmenování guildy Fekal Squad. (GM's ji chtějí přejmenovat kvůli názvu a rankům). Tato guilda patřila ke špičkám v oblasti PvP, byla jedna z prvních na Valhalle a po celou její existenci nikoho neurážela, nikomu nevadila, ani nic podobného (název, ranky..). Byla to guilda, kterou spojoval název, mnoho hráčů do ní přišlo ze zvědavosti a když koukáte na guildu koukáte na první pohled hlavně na název. Název je základ a spojuje celou guildu. Okolo názvu se točí GMOD, ranky, denní režim aj... Bez <Fekal Squad> už to nebude Fekal Squad.

Do petice vyplňte hlavně Nick ve hře, případně doplňující informace (Slušné!), Křestní jméno a Přijímení vítáno. Místo města můžete vyplnit např. Soulwell.

Zasloužíme si šanci.

Fekal Squad