Petice proti povinnému placení zdravotního pojištění

Vážení spoluobčané,

tímto bych vás chtěl všechny vyzvat, abyste se aktivně podíleli na petici proti povinnému placení zdravotního pojištění z několik následujících důvodů:

1. Povinné placení zdravotního pojištění je protiústavním aktem. Lidé mají právo sami rozhodovat o svém zdraví. Je zde mnoho nezodpovědných lidí, kteří na své zdraví kašlou a dokonce si sami výrazně škodí. Na takové pacienty určitě nechce nikdo přispívat, když by mohl on sám využívat alternativní způsoby léčby (byliny).

2. Povinné placení ZP výrazně zatěžuje sociálně slabé občany.

3. I pokud nemáte příjem, musíte platit ZP. Je to jako platit daň z ničeho! Častý problém u OSVČ, jež nemají příjem, aby si mohli dovolit platit ZP.

4. Za neplacení ZP vám hrozí postihy (exekuce atd.)!

5. Peníze vybrané za povinné placení ZP mnohdy končí v kapsách českých kmotrů. (Předražené vybavení nemocnic, které proplácejí zdravotní pojišťovny nemocnicím, o kterých rozhoduje zkorumpované vedení nemocnic společně s českými kmotry.)

6. Úřad práce není jistotou proplacení povinného ZP u nezaměstnaných, protože v případě, že odmítnete vybranou pracovní pozici od ÚP, tento orgán může rozhodnout o vašem vyřazení z evidence, čímž nebudete mít nadále nárok na proplácení ZP.

7. Povinné placení ZP je neefektivní způsob, stále se objevuje více a více kritiků z řad ekonomů a investorů (např. švýcarský ekonom Marc Faber), kteří kritizují povinné placení ZP v USA, které zavedl Barack Obama. Od té doby se snížila efektivnost zdravotnictví v USA o 75 %! TENTO ZPŮSOB VEDE JEŠTĚ K HORŠÍMU ZDRAVÍ PACIENTŮ, KTEŘÍ SI STĚJNĚ BUDOU MUSET PROPLATIT VĚTŠINU ZÁKROKŮ ZE SVÉ KAPSY (BÍLÉ BLOMBY ATD.).

Ukažme naší vládě, že o takové hospodaření v oblasti zdravotnictví nesouhlasíme! A plaťme skutečně jen za ty zákroky, které opravdu potřebujeme. A na ty ostatní drobné problémy máme byliny všude kolem nás.

Pavel Kařízek    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Pavel Kařízek, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.