Petice proti sloučení SOSaSOU Breclav s Obchodní akademií

Zdravím Vás, přátelé, studenti, bývalí studenti a všichni ostatní, kterým není lhostejný osud "Naší" školy.

Donesla se k mým uším zpráva nemilá a to plánované slučování. Obchodní akademie má finanční potíže kvůly nedostatku studentů a plánovaným slučováním se má dostat opět na výsluní, bohužel na úkor průmyslovky. Když porovnáme množství studentů ekonomky s průmyslovkou  (cca 300 vs 1500) přicházíme k zajímavé myšlence.... jakým způsobem mohl někdo rozhodnout, že otěží se ujme ekonomka? Nebude tam zase, jako všude jinde, něčí Bílí kůň? Proto Vás žádám, všechny kteří by jste rádi podpořili SOŠ a SOU Břeclav v jejím snažení neslučovat se, popř. aby ekonomka spadala pod prumku, podepište tuhle petici a dejte jí další "zbraň" v nadcházející bitvě.

Děkuji mnohokrát, ex-student, kterému to není jedno :o)

Petr Brabenec    Kontaktujte autora petice