Petice proti úpravě piazzety Vrchlického divadla v Lounech za 7,5 mil. kč

Tato petice je výslovem nesouhlasu vytvoření piazzety Vrchlického divadla v Lounech. Která bude stát město 7,5mil kč. Naše divaldo je krásné a není to tak dlouho kdy prošlo kompletní rekonstrukcí. Navíc částka je dost vysoká a ruku na srdce Louňáci. Je víc a důležitějších věcí v Lounech které by potřebovali takto tučnou finanční injekci.  Kultura v Lounech je na vysoké úrovni a naše divadlo je krásné a opravdu téměř nové. Proč tedy dávat tak obrovksou částku do něčeho co není potřeba? Proč město nepoužije peníze tam kde je potřeba? Pokud máte stejný názor, připojte se k naší petici.31398249_792235037654418_6603985067729485824_n.png

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.