Petice proti zákazu sledování TV přes internet pomocí služby a aplikace tv4you pro divaky cr

My, níže podepsaní občané České republiky žádáme

Radu pro rozhlasové a televizní vysílání se sídlem
Škrétova 44/6, 120 00  Praha 2

A  Asociaci televizních organizací se sídlem
Salmovská 11, 120 00 Praha 2

Česká televize, Kavčí hory,
140 70 Praha 4, IČ 00027383.
Orgánem dohledu je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání.

Provozovatelem televizního vysílání a poskytovatel audiovizuálních mediálních služeb na vyžádání

FTV Prima,spol.s.r.o.
Na žertvách 132/24, 18000  Praha, Libeň

CET21 spol.s.r.o.
Kříženeckého náměstí 1078/5a, 15200 Praha, Hlubočepy

Barrandov Televizní Studio,a.s.
Kříženeckého náměstí 322/5, 15200 Praha, Hlubočepy

Stanice O, a.s.
Vrchlického 439/29, 15000 Praha, Košíře

TP Pohoda s.r.o., Stavební 992/1,708 00 Ostrava - Poruba.
Společnost je zapsána u Krajského soudu v Ostravě, složka C 50459, IČ 268 52 683

O povolení vysílání přes internet v podobě  služby Jiřího Balvína spolkem In4you, z.s., se sídlem Václavské náměstí 808/66, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaným ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Tv4you, z.s.  je nezisková organizace, která si klade za cíl zajistit občanům České republiky snadný přístup k volně vysílaným kanálům v dvb-t prostřednictvím služby “PERSONAL STREAMING” tj., sledování  TV vysílání prostřednictvím mobilního zařízení. Služba je poskytována na vybrané kanály obsažené v pozemním vysílání DVB-T tzn. na ty kanály, ke kterým má uživatel zakoupená práva formou koncesionářského poplatku. Služba nabízí identické možnosti jako například TV Anywhere  příjem TV kanálů službou kdy lze přistupovat z mobilních zařízení na on-line TV vysílání či jeho zpětný stream.

Služba je poskytována zdarma, zato že jsme plátci koncesionářských poplatku, my žádáme, aby tahle služba byla brána jako veřejnoprávní media pro občany ČR

A aby byli její provozní náklady byly kryté z koncesionářských poplatků nebo jste ji umožnili pokryt náklady z prodeje reklamního prostoru.

Českému národu je takto Sirena TV upírána, a jsme znepokojení, proč v konkurenčním prostředí nedostane možnost vysílat

Prosím podpořte společnost TV4you, která využívá televizní kanály v podobě streamu, který je volně dostupný v mobilních telefonech nebo tabletech. Proč  je tohle důležité? Protože, máte-li doma jen TV příjem z dvb-t a nejste uživatelem UPC, O2 TV či Skylinku, který tuto službu nabízí, případně bude nabízet později. Službu TV4YOU můžete využít, když cestujete vlakem a je přístupna síť wifi nebo pokud čekáte dlouho na vlak nebo v čekárně u lékaře s wifi přístupem, je možné ji využít i na pokojích v nemocnici, kde můžete sledovat televizi a nerušit dalšího pacienta na pokoji vaším TV programem, který nemusí mít v oblibě.

Žádám Vás všechny, kteří byste tuhle službu uvítali, abyste tuto petici podepsali a šířili známým a kamarádům. Je velice důležité, aby nás bylo co nejvíce a mělo to potenciálně větší vliv. Všem podepsaným moc děkuji, že souhlasí s mým názorem

Andrisek Radek    Kontaktujte autora petice