PETICE za Alex (Amin Nort Brun)

Žádáme soud,aby v této kauze rozhodl v co nejkratší době s ohledem  na živou bytost !!!

ALEX (AMIN Nort Brun ) není věc,je to živý tvor,který vnímá !!!

Alex (Amin Nort Brun), který byl umístěn do soudní úschovy do útulku ve S. Pavlovicích v květnu r. 2010 v útulku nadále zůstává, i když existuje pravomocný rozsudek KS v Ostravě o vydání ze soudní úschovy. Paní, která psa zcizila,napadla rozsudek o vydání věci tj. pes Alex-Amin Nort Brun - ze soudní úschovy , který jí byl doručen a podala dovolání. Bohužel naše zákony jsou takové a pejskovi se nedá pomoci,  chudák  Alex ... doufám , že nedožije svůj život v útulku.

a jak to dopadlo ?????
Alex
předem se Vám všem musíme tak trošku omluvit a to z důvodu tajnůstkaření :)

Doufám že po přečtení nám bude odpuštěno ...

... Začnu teda od začátku ,
dne 14/2 KRAJSKY' SOUD V OSTRAVĚ POTVRDIL ,
čtete dobře POTVRDIL usnesení Okresního soudu v Bruntále a ALEX svůj ''soud '' VYHRA'L !!!!!
Oficiálně to víme až ( písemně ) od 28/2 2013 ,
moc jsme Vám to všem chtěli říct ,ale ještě byla ve hře doložka PM,
protože k rozhodnutí KS OSTRAVA k vydání musí být opatřeno doložkou o právní moci i když odvolání není přípustné a tak nastalo další čekání ,
dnes víme že od pátku je doložka PM v rukách Romany - původní a nynější majitelky Alexe a tak chlapeček může jít konečně z útulku domů ,
všem Vám moc děkujeme , jste úžasní ,moc lidí na Alexe myslelo , psali ve zprávách jak to vypadá a že fandí tomu co děláme .
Děkujeme i paní soudkyni za opravdu bleskovou a nečekanou reakci .
Nebyla to jen PETICE ,byly to hlavně Vaše podpisy ,kterých se na konec sešlo 311 , byla to práce chovatelky Alexe , která udělala obrovský kus práce , děkujeme i Ivance Strakové ,no co říct ...velký dík všem ♥
máme obrovskou radost , krásný pocit ,že to vyšlo ,
pozdrav pro Alexe s přánín ...měj už se jen a jen krásně a doufám kloučku ,že tě někdy poznám osobně !!! <3

Martina Graubner    Kontaktujte autora petice