PETICE za anulaci rozdělení Československa dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb. o právu petičním

My, níže podepsaní občané bývalé Československé republiky žádáme o anulaci rozdělení Československé republiky. Svého práva se dovoláváme proto, neboť oba státy vznikly podvodem a bez souhlasu československých občanů. Dnem 31. 12. 1992 byl završen největší podvod století na národech Čechů a Slováků a to nepřítelem z vlastních řad. Československo bylo rozděleno nezákonně a protiústavně nápadem dvou jedinců Václavem Klausem a Vladimírem Mečiarem, kteří se mezi sebou dohodli dne 8. července 1992 a podepsali si dne 26. července 1992 v brněnské vile Tugendhat rozdělení ČSFR. Rozdělení republiky odsouhlasilo, protiústavně a nelegitimně,  Federální shromáždění ČSFR dne 25.listopadu 1992 ústavní zákon č.542/1992 o zániku ČSFR. Bez občanského referenda a bez respektování ústavního zákona o referendu č. 327/1991 Sb. Byl tento krok nelegitimní a tedy neplatný. Tímto dnem byl poražen beze zbraně nevinný český i slovenský národ, poražen natolik, že postupně přišel o vše, co bylo pro národ nejdražší a nejdůležitější - rodina, soběstačnost a produktivita práce, čest, tradice, suverenita, právo, svoboda i blahobyt. Vinou dvou lidí, kteří nevědomky po příslibu svého osobního úspěchu a moci vymysleli největší zlo proti Čechům a Slovákům – rozdělení republiky.! Menší stát se dle jejich názoru řídí snadněji. Opak je pravdou, velikost zaručuje sílu a autoritu státu. Neuvědomili si, že rozporcovaný stát se i snáz rozkrádá a tuneluje. Rozpadem Československa postupně zanikala naše identita včetně majetku jak českého, tak i slovenského. Na Slovensku autoritativní diktátorská vláda Vladimíra Mečiara již tehdy rozpoutala a konala velmi nezodpovědnou a uvolněnou politickou činnost a v Čechách vláda Václava Klause rovněž započala s neuvěřitelnou politicko-mafiánskou tunelizací a rozkrádačkou národního majetku. Fatální /nikým nepotrestaný/ proces zpackané privatizace přivedl k zániku všechna důležitá a strategická odvětví, výrobní nosné podniky a bohatství českých bank. Tento program přetrvávající dodnes, však přinesl oběma republikám stav nejhorší a to zavlékání do války, kterou nechceme. Zkázu největší a to absolutní bezbrannost proti dezinformacím zaplacenými medii a PR novináři, kterou vyvolává neviditelný agresor, skrývající se pod rouškou „demokracie filantropů“.  Požadujeme tento zmanipulovaný a zákeřně zlegalizovaný podvod anulovat, neboť nechceme být v žádném spojení s agresory, kteří prahnou po válce. Vyhlašujeme proto zákonné veřejné občanské referendum ke svobodnému vyjádření Čechů a Slováků k rozdělení Československa. Československo nepodepsalo smlouvu ani s EU ani s NATO, tak proč setrvávat ve svazku s agresorem, který se nám vměšuje do našich vnitřních záležitostí a zničil vše, co jsme měli?

Věra Řezníčková    Kontaktujte autora petice

Pokud chcete podepsat tuto petici, kterou vytvořil(a) Věra Řezníčková, vyplňte formulář níže. Autor petice uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.