Petice za odpoplatnění R10 Novopacké na katastru Horních Počernic

Vážení spoluobčané,

jedná se o odpoplatnění R10 - ulice Novopacké v úseku o délce 2,5 km od napojení na Pražský okruh po sjezd na Radonice a Horní Počernice. Paní starostka Hana Moravcová opakovaně žádala střídající se ministry dopravy nejen o přehodnocení všech dálničních komunikací na území hlavního města, ale hlavně o úpravu na úseku R10, protože tento krátký zpoplatněný úsek navádí řidiče z okolních obcí, kteří dálniční známku nevlastní, na nezpoplatněné komunikace do Horních Počernic. To má za následek přetíženou Náchodskou ulici s neúměrně zvýšenou imisní i hlukovou zátěží.

Za petiční výbor: Hana Moravcová, Čechurova 1988/31, hana­_moravcova@pocernice.cz; Karla Polydorová, Běchorská 2229/15, karla_polydorova@pocernice.cz

Radek Donát, Sokolská 767, Zeleneč    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Radek Donát, Sokolská 767, Zeleneč, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.