Petice za odvolání ombudsmanky, paní Šabatové

Stále častěji se ukazuje, že současná podoba úřadu ochránce lidských práv je zneužívána paní ombudsmankou Šabatovou k vyvolávání nenávisti a k prosazování témat v rozporu s většinovým názorem české veřejnosti. Člověk, který záměrně vyvolává nenávistné kauzy typu romský nájemce bytu nebo aktuálně, snad už končící, kauzu nepřijetí muslimské dívky na střední zdravotnickou školu z důvodu nesplnění základních požadavků na studenty (vydáváno za diskriminaci kvůli šátku), nemá na postu ombudsmana co dělat. Ombudsman se má věnovat obecně všemu, kde je jakýkoli občan krácen na právech a ne záměrně kauzy vyvolávat, notabene provokací nebo lží.

Ing. Milan Čermák    Kontaktujte autora petice

Pokud chcete podepsat tuto petici, kterou vytvořil(a) Ing. Milan Čermák, vyplňte formulář níže. Autor petice uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.