Petice za přesunutí koncertu Hollywood Undead do většího prostoru

Hollywood_Undead_Logo.jpgDne 16.2.2018 vystoupí v České republice americká kapela Hollywood Undead. Místem konání bylo určeno Forum Karlín, které dle dostupných informací nabízí asi 3 000 míst pro návštěvníky a fanoušky. Vstupenky se však vyprodaly velice rychle a na opakované žádosti o přesunutí pořadatelé odmítají koncert přemístit. My bychom touto peticí chtěli poukázat, že místo určení nebylo vhodně vybráno, což dokazují neustále přibývající žádosti o lístky ve velkém množství. Facebooková stránka je každý den zahlcena několika příspěvky od lidí, kteří žádají o další volné vstupenky.

Podobně jsou na tom i různé inzertní stránky, kde lidé převážně žádají o lístky. Myslíme si, že pořadatelé podcenili velikost kapely a zájem o ni. Přesunutím koncertu na větší místo by se zajistily další vstupenky, které by jistě udělaly radost fanouškům, ale i kapele. Navíc by došlo k zamezení prodeje “na černo” mezi fanoušky, kteří zneužívají zájmu lidí a lístky budou prodávat za zbytečně vysoké částky, z nichž však kapela / pořadatelé neutrží nic. Jako možná místa navrhujeme například TipSport arénu, která by svou velikostí jistě zajistila dostatek místa pro zájemce o koncert kapely, jejíž fanouškovská základna se od minulého koncertu značně rozšířila.

Svým podpisem stvrzujete, že máte zájem o vstupenky na koncert Hollywood Undead a souhlasíte s přesunem na větší a vhodnější místo.

Daniela Esterová    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.

Obdržíte e-mail s odkazem na potvrzení podpisu. Zkontrolujte doručenou poštu (i složku s nevyžádanou poštou)