Petice za přesunutí koncertu Hollywood Undead do většího prostoru

Hollywood_Undead_Logo.jpgDne 16.2.2018 vystoupí v České republice americká kapela Hollywood Undead. Místem konání bylo určeno Forum Karlín, které dle dostupných informací nabízí asi 3 000 míst pro návštěvníky a fanoušky. Vstupenky se však vyprodaly velice rychle a na opakované žádosti o přesunutí pořadatelé odmítají koncert přemístit. My bychom touto peticí chtěli poukázat, že místo určení nebylo vhodně vybráno, což dokazují neustále přibývající žádosti o lístky ve velkém množství. Facebooková stránka je každý den zahlcena několika příspěvky od lidí, kteří žádají o další volné vstupenky.

Podobně jsou na tom i různé inzertní stránky, kde lidé převážně žádají o lístky. Myslíme si, že pořadatelé podcenili velikost kapely a zájem o ni. Přesunutím koncertu na větší místo by se zajistily další vstupenky, které by jistě udělaly radost fanouškům, ale i kapele. Navíc by došlo k zamezení prodeje “na černo” mezi fanoušky, kteří zneužívají zájmu lidí a lístky budou prodávat za zbytečně vysoké částky, z nichž však kapela / pořadatelé neutrží nic. Jako možná místa navrhujeme například TipSport arénu, která by svou velikostí jistě zajistila dostatek místa pro zájemce o koncert kapely, jejíž fanouškovská základna se od minulého koncertu značně rozšířila.

Svým podpisem stvrzujete, že máte zájem o vstupenky na koncert Hollywood Undead a souhlasíte s přesunem na větší a vhodnější místo.

UPDATE

Děkuji všem za vaši podporu, bohužel pořadatelé petici zcela smetli ze stolu. Neberu jim to za zlé, koneckonců na to měli plné právo, ač určitě neschvaluji způsob jejich facebookové komunikace, který rozhodně dvakrát profesionálně nezněl. Přeci jen jsem je já, ani petice, nikde neurážely, jen jsme jim chtěli dát najevo, že bychom rádi přesun. I tak si myslím, že se sešlo dost lidí a jistě by se jich našlo více, kdyby se petice více sdílela, ale nyní je to spíše bez šance. Určitou nadějí pro vás všechny může být festival Aerodrome, s nímž se Hollywood Undead vrátí do ČR. Doufám, že vás zpráva potěšila a s mnohými z vás se na tomto festivalu uvidím.

Ještě jednou děkuji za podporu a sdílení.

Daniela Esterová    Kontaktujte autora petice