Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Schválení povinných kvót pro přerozdělení imigrantů Evropskou unií představuje zásadní porušení suverenity a nezávislosti České republiky. Jde o akt srovnatelný s událostmi března 1939 a srpna 1968. Po tomto násilí k právům naší země bude následovat útok na demokratická práva a svobodu občanů. Půjde především o znemožnění referenda jako projevu vůle občanů. Je dnes zřejmé, že probíhá cílená destrukce českého státu. Politické hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) již třikrát prosazovalo v Parlamentu České republiky přijetí ústavního zákona o referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie. Odpovědí je arogance vládních stran i stran takzvané opozice. České politické elity zradily vlastní občany a prodaly naši státnost. Slyšíme jen plané sliby a vidíme prázdná gesta.

Sliby a gesta, které mají oklamat občany. Imigrační krizi vyvolala politika Evropské unie a USA. Cílem je likvidace národních států, islamizace a vytvoření evropského superstátu. Hnutí Svoboda a přímá demokracie povede nekompromisní politický zápas proti těmto plánům.

V souladu s Petičním zákonem č. 85/1990 Sb. vyhlašujeme petici za referendum o
vystoupení České republiky z Evropské unie.

Text petice:

„Žádám parlament České republiky, aby přijal ústavní zákon umožňující
občanům České republiky rozhodnout v referendu o vystoupení České
republiky z Evropské unie.“

Vážení spoluobčané, žádáme Vás o podporu této petice. Je to naše země,
země Česká, náš domov.

Tak jak jsme slíbili, spouštíme i papírovou a právně závaznou verzi této petice, která při dostatečném počtu podpisů bude předmět jednání v Parlamentu. Postup: stáhněte si PDF kliknutím na tento odkaz, vytiskněte plné znění petice, připojte k němu podpisy svých blízkých, přátel a známých, případně zřiďte podpisové místo, a poté zašlete podepsané archy na adresu Tomio Okamura Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 - Malá Strana. Každý podpisový arch, třeba i s jedním jediným podpisem, hraje ve výsledku nesmírnou roli. Můžete si být jistí tím, že nenecháme vaše podpisy zapadnout a že budeme na základě těchto podpisů v Poslanecké sněmovně iniciovat hlasování o vypsání referenda za vystoupení z Evropské unie!

Za parlamentní hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD),

Tomio Okamura - předseda hnutí SPD

Radim Fiala - místopředseda hnutí SPD

Jaroslav Holík - poslanec za SPD

PODPOŘTE:

Transparentní účet SPD: 2900839572/2010

Tomio Okamura (předseda SPD), Radim Fiala (místopředseda SPD), Jaroslav Holík (poslanec SPD)    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Tomio Okamura (předseda SPD), Radim Fiala (místopředseda SPD), Jaroslav Holík (poslanec SPD) , aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.