Petice za urychlenou repatriaci imigrantů

My, občané České republiky, vědomi si faktu, že každá lidská bytost může svobodně rozvíjet svá životní přání a aktivně utvářet svoji každodenní životní skutečnost v souladu s tradicemi nejlépe ve své vlastní zemi a regionu, žádáme tímto vládu ČR, jakožto i výkonné orgány EU a světového společenství, aby se jakožto orgány, disponující exekutivní a legislativní mocí zasadily o urychlenou repatriaci uprchlíků zpět do země jejich původu, a to formou aktivní účasti na obnově těchto válkou rozpolcených a ekonomicky nestabilních zemí. Přejeme si, aby lidé, kteří dnes hledají útočiště v krajinách Evropské unie, mohli napříště, a to pokud možno ve velmi brzké době, spoluvytvářet mírovou politiku svých vlastních zemí, aby těmto lidem bylo přípustného legislativního a v případě potřeby také vojenského nátlaku umožněno být občany vlastních států. Domníváme se, že příjímání značného počtu osob, tíhnoucích k možné konfrontaci s naším, to jest evropským hodnotovým systémem, může v budoucnu vést k vážné destabilizaci vnitropolitických poměrů států našeho evropského společenství a ve vší upřímnosti si proto přejeme, aby imigrujícím osobám byl umožněn návrat do jejich rodných krajin, aby bylo umožněno znovuvybudování jejich domovů výhradně v jejich vlasti, a tímto způsobem se zamezilo možným budoucím sociálním bouřím a nepokojům v krajinách Evropy. Vymezujeme se proto proti přijetí shora nařízeného povinného přerozdělení uprchíků a v souladu s humanistickou tradicí Evropy žádáme veškerý možný pozitivní zásah našich, jakož i mezinárodních institucí ve prospěch revitalizace krizových oblastí světa, čímž doufáme zamezit dalšímu nárůstu možné krize.

Ondřej Holub    Kontaktujte autora petice