Petice za využití pozemků v ulici Hudečkova, Praha 4 – Podpora veřejného parku a odmítnutí vývařovny/domova seniorů

Petice za využití pozemků parc. č. 887 a 884, k. ú. Krč, v ulici Hudečkova, Praha 4 - Krč

My, níže podepsaní, v souladu § 1 zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním,

tímto požadujeme,

aby pozemky parc. č. 887 a 884, k. ú. Krč, v ulici Hudečkova, Praha 4 – Krč, byly využívány jako veřejně přístupný park, a to v souladu s přiloženou studií využitelnosti pozemků.

Odůvodnění:

Řešení v podobě domu seniorů a s tím spojené vývařovny pro 3x800 denně jídel je pro nás zcela nepřijatelné.

Místo toho navrhujeme investičně nepříliš nákladné využití pozemků v podobě veřejně přístupného, avšak uzavřeného charakteru parku, s minimem nových zásahů, s odstraněním náletové zeleně, s opravou stávajícího oplocení, nahrazením přístupových bran samouzavíracími brankami, provedením nejnutnější údržby stávající zeleně, doplněním nového vstupu z chodníku podél parku, sezením formou hraněných přírodních trámů apod.

Děkujeme.

Petiční výbor

Jan Krákora, nar. 13/10/1976, bytem Hudečkova 2036/1b, Praha 4 – Krč, 140 00

studie_park_Hudečkova_11.jpg

studie_park_Hudečkova_21.jpg

studie_park_Hudečkova_3.jpg

Jan Krákora    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.