Podpora vzniku alternativní základní školy Comenia

Svým podpisem vyslovuji podporu nově vznikající základní škole Comenia, která vzniká v působení obce Kostelec u Heřmanova Městce. Jsem přesvědčen/a, že vznik této školy je důležitým krokem ke zkvalitnění vzdělávání nejen v našem regionu, ale i v celé naší republice. Zároveň vnímám nezbytnou potřebu vzniku této školy zaměřenou na individuální vzdělávání. Demografický vývoj ani koncepce rozvoje vzdělávání v Pardubickém kraji nejsou směrodatnými ukazateli pro vznik této školy, která jednoznačně má naplnit potřeby veřejnosti v alternativním přístupu k výuce a možnosti vzdělávat své děti doma.

Více o škole na: Petice pro podporu školy

Data z petice budou předána na ministerstvo školství a tělovýchovy, k podpoře naši žádosti o založení školy.

Hodnotnější jsou samozřejmě fyzické podpisy, budeme rádi za jakoukoliv podporu v tomto ohledu a každého, kdo bude mít chuť a sílu začít sbírat podpisy fyzicky, podpisový arch je dostupný zde.

Mgr. Zdeněk Kratochvíl - ZŠ Comenia s.r.o.    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Mgr. Zdeněk Kratochvíl - ZŠ Comenia s.r.o., aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.