Podporuji Mgr. Stanislava Svobodu v návratu na Čajkárnu!

Jako bývalí studenti Gymnázia Čajkovského jsme zaskočeni, že ani po 3 letech soudů o prapodivném propuštění Mgr. Stanislava Svobody, které vždy pan Svoboda vyhrál, není Mgr. Radek Čapka, ředitel Gymnázia Čajkovského, schopen uznat svoji chybu. Trpí tím i učitelé, kteří již dříve projevili nesouhlas s vyhazovem pana Svobody podepsáním petice společně se 400 studenty Gymnázia Čajkovského, které zastrašuje. Existuje ovšem i několik učitelů, kteří píšou lživé zprávy na správu kraje, že pana Svobodu zpět na škole nechtějí ani studenti, ani kantoři. Prosíme ty, které Mgr. Stanislav Svoboda učil a kteří nesouhlasí s nespravedlností, která je na něm páchána, aby nám pomohli vyvrátit tato klamná sdělení, a podepsáním této petice podpoří jeho návrat na školu!

Odkaz na první petici podepsanou 400 studenty v roce 2013:

Text k první peticic:

Pan profesor Stanislav Svoboda, byl propuštěn poslední den školy za nestandartních podmínek. Pokud s tímhle činem nesouhlasíte, prosím vyjádřete svůj názor podpisem. Pan profesor Stanislav Svoboda byl jeden z nejlepších kantorů na Gymnáziu, Čajkovského 9, Olomouc. Ke studentům se choval férově a jeho hodiny byly jedny z nejlepších a nejzajímavějších, jaké škola mohla nabídnout.

Bývalí studenti    Kontaktujte autora petice