Prejmenovani hl. m. Prahy na mesto Vaclav Havel

Touto petici bych rad upozornil na nesmyslne pokusy o prejmenovavani kdeceho na Vaclava Havla. Tento clovek bojoval proti totalitnimu rezimu a za svobodu obcanu CR a nikdy by si jiste nepral, aby zrovna kolem jeho osoby vznikal kult osobnosti, ktery jiste odsuzoval a ktery se kolem jeho jmena pomalu vytvari. Nejde ani tak o prejmenovavani, jako spise o medialni upozornovani na tyto zmeny. Myslim, ze prejmenovanim letiste Ruzyne jsme mu vzdali nejvetsi hold, jaky jsme mohli, letiste predstavuje klidne i svobodu. Pokud tedy pro nas byl Vaclav Havel tim, kym rikame nemeli by jsme jeho jmeno napsat na kdejaky most, ci ulici a tim dopustit, aby zevsednelo stejne jako nektera dalsi jmena osobnosti z nasi historie.