Iniciativa Přírodní park Červeňák - Získejme bývalý vojenský prostor pro občany města Pardubic

Získejme bývalý vojenský prostor pro občany města Pardubic

Já níže podepsaný / podepsaná

1. Podporuji snahy o to, aby město Pardubice získalo jako svůj majetek území bývalého vojenského prostoru u řeky Chrudimky.
  2. Podporuji záměr vytvořit v tomto území pro občany města klidovou, rekreační zónu – přírodní park.
  3. Připojuji se k výzvě pardubickým politikům, aby se v této věci spojili a učinili maximum pro získání území do majetku města.
  4. Přeji si, aby politici o všech jednáních s armádou k tomuto problému informovali průběžně a otevřeně veřejnost.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuto petici organizuje Iniciativa Přírodní park Červeňák.

Iniciativa Přírodní park Červeňák vznikla v roce 2015 a sdružuje jednotlivé občany i zástupce řady spolků i některých politických stran, podporujících přerod bývalého vojenského prostoru na přírodní park – příměstskou rekreační zónu, ochraňující a zpřístupňující přírodní i historické hodnoty tohoto území. Svoje jméno iniciativa odvodila od lidového pojmenování jednoho z mostů, který zde překračuje řeku.

Více informací naleznete na http://www.ppcervenak.cz

O které území se jedná? Podívejte se na mapě.

Filip Sedlák    Kontaktujte autora petice

Pokud chcete podepsat tuto petici, kterou vytvořil(a) Filip Sedlák, vyplňte formulář níže. Autor petice uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.