Pro obnovení vysílání Rádia Česko

Rádio Česko prosíme podpořte svým podpisem tuto petici pro obnovení vysílání Rádia Česko.

Rádio Česko se řadilo mezi zpravodajské rozhlasové stanice, přinášelo také zpravodajství z kultury. Části posluchačům Rádio Česko schází. Proto je v našem zájmu jeho vysílání opět obnovit. Souhlasíme i s možností propůjčení jména Rádio Česko. Jeho vysílání by se souhlasem Českého rozhlasu bylo zajištěno na vlastní náklady zájmové skupiny.

Rádio Česko by vysílalo ve všední dny mezi 6 a 23 hodinou. Pravidelně by vysílalo zpravodajství mezi 6 a 10 hodinou každých 20 minut, mezi 10 a 13 hodinou každých 30 minut, mezi 13 a 19 hodinou každých 20 minut a mezi 19 a 23 hodinou každých 30 minut. Během 23 a 6 hodiny a víkendu by Rádio Česko vysílalo reprízy svých pořadů.

Rádio Česko chce však vysílat také hudbu a získat mladé posluchače.

V případě, že vás zajímá možné budoucí vysílání stanice Rádio Česko napište nám prosím do diskusního vlákna. Dále budeme rádi za vaše nápady na pořady. Rádio Česko čerpalo v okolí.

Již chystáme webové stránky ty budou spuštěny v létě 2016. Budeme také rádi za finanční pomoc při rozjezdu projektu č.ú.: 1029908025/3030 všem předem za jakoukoliv pomoc moc děkujeme.

A těšíme se možná už brzy naslyšenou na Rádiu Česko.

Tomáš Drahoňovský    Kontaktujte autora petice