Radovan a jeho účast na streamu.

Zdravím, po streamu z 19.4. 2019, má hodně lidí ten názor, že Radovan na streamu předvedl až moc jasný příklad toho jak by streamy vypadat neměli. Při sledování streamu jsem já osobně cítil celkou negativitu od Radovana, který se choval už za čárou snesitelnosti, byl vulgární na chat, zbytečně moc pro potěšení chlastal a všechny jen urážel. I Agraelus kvůli tomu musel hodně krotit tempo a v některých situacích to nezvládal tak jak by sám asi chtěl. Pro content je určitě fajn se na streamech někdy napít nebo pozvat si hosta. Do každodenních vysílání to určitě přinese osvěžení. Nicméně pokud v peeku čeká 10 000 sledujících na to že bude nějaká parádní show a nakonec dostanou opilého hulváta co všem jenom nadává, není to určitě příjemný zážitek a dostaví se zklamání. Proto bych rád touto peticí vyzval všechny kdo souhlasí s tímto názorem, že by bylo víc než na místě aby se Radovan na streamech objevoval méně častěji a to opravdu méně častěji než do teď.  Děkuji předem všem co se pod tuto petici podepíší a budu rád za sdílení této myšlenky. Aby se dokázalo vyjádřít co nejvíc lidí.

Podepsáním povoluji Dominik, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.