Šlapanická stopka

V Šlapanicích u Brna denně lidé stojí v dlouhých dopravních kolonách, protože zde chybí adekvátní dopravní řešení - obchvat, který by řešil tuto špatnou dopravní situaci.

Za všechny řidiče, obyvatele Šlapanic i nejbližších okolních obcí, kteří se chtějí dostat pohodlně do práce či domů chceme touto peticí apelovat na odpovědné orgány, komunální politiky i úřady, aby situaci začali konečně urychleně řešit.

My zde podepsaní požadujeme, aby zodpovědné osoby představily občanům i řidičům plán řešení, který bude odpovídat svým řešením na reálné potřeby a nebude reflektovat smyšlené politické plány. Chceme Šlapanice a okolní obce průjezdné, požadujeme kvalitní řešení bez dopravních kolon, které bude reflektovat potřeby nás občanů a řidičů.

My zde podepsaní požadujeme Šlapanice a okolní obce bez dopravní zácpy, která nejen komplikuje naši dopravu do zaměstnání či školy, ale také komplikuje průjezd okolními obcemi a v neposlední řadě stěžuje v případě dopravní nehody či jiné události rychlý dojezd složek IZS. Požadujeme v souladu s potřebami obyvatel změnu dopravního řešení v této lokalitě. Například vybudováním dopravního obchvatu či jiného vhodného řešení, které přinese zlepšení, sníží dopravní zátěž či ji svede dopravu mimo zdejší obce, kdy zejména obec Šlapanice a její dostupnost do Brna je velmi problematická.

Děkujeme předem za rychlé řešení.

Poznámka: níže doplňujeme informaci kdo ji za iniciátory podepisuje (8.5.2018):

V petici jsou podepsaní iniciátoři petice a vaši občané, řidiči, voliči, tátové a mámy od rodin či studenti dojíždějící za zaměstnáním na nákupy do nemocnic atp. Obyvatelé dopravně zatížených vesnic a lidé, kteří si přejí pozitivní dopravní změnu, která bude prospěná pro všechny a bude odpovídat reálným potřebám a osoby, které podporují iniciativu níže.

Iniciativu je možné sledovat na https://www.facebook.com/Slapanickastopka v případě dalších kroků vás zde nebo prostřednictvím vašich kontaktů budeme informovat o detailech, dalším vývoji této kauzy a o případném sběru podpisů za účelem předání petice odpovědných orgánům a politikům.

Šlapanická Stopka    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.