Souhlasíme s rozhodnutím Našeho prezidenta.

Každá akce má  reakci, i když často mediálně utlumenou a v menším měřítku. Tato petice má za cíl umožnit projevit "reakci" svůj názor. Cílem petice je podpořit amnestii, která byla udělena Naším prezidentem Václavem Klausem dne 1.ledna 2013, při příležitosti jeho novoročního proslovu a vznést protest proti následné anti-propagandě, která ho má zdiskreditovat a vyřadit z politického života.

Podpisem této petice také souhlasím s následujícími body:

• nesouhlasím s jednostranným a zřetelně organizovaným postojem médií v této uměle vyvolané kauze;
  • celá tato akce má odvést pozornost od nějakého mnohem většího průseru, o kterém (zatim) nikdo zatim neví;
  • těch pár chvil do voleb máme o hodně lepšího prezidenta, než si zasloužíme;
  • vina se svaluje na Klause, ale je to chyba našeho soudního systému, že se recidivistům nepočítají odpykané tresty a dostávají se do vězení neustále na tresty do jednoho roku, nebo že velké kauzy se táhnou desítky let;
  • z čechů se stal národ maloměšťáků a srabů, kteří jsou ale děsně stateční, když si mohou anonymně z davu kopnout do nemocného lva;
  • celý svět jde do sraček, ne jenom u nás;
  • důkaz je, že dříve ti kurva dala za párek a ještě ti dala kousnout;
  • rád bych udělal něco, co by zlepšilo pověst České republiky, ale nejde to, protože jsme tak malí, tak slabí;
  • nic  nezmůžeme;
  • vzdáváme se soukromí.
  • klikáme na "join an event" a nikam nejdeme
  • jsme sami;
  • odpouštíme;
  • zapomínáme;
  • nic po nás nezůstane;
  • čekáme jen na smrt a daňovou kontrolu.

Hynek czhyenacz Dařbujan    Kontaktujte autora petice