STOP KOLONIZACI ČR A ŽÁDOST O NAPRAVENÍ POLISTOPADOVÝCH KŘIVD

Stop kolonizaci ČR a nekompromisní požadavek. aby byly napraveny polistopadové křivdy! Stop církevním restitucím! Žádáme vyvlastnění majetku katolické církvi! Požadavek o odškodnění potomků obětí katolické církve, to je nás všech! Vyvlastnění majetku všem polistopadovým zbohatlíkům, kteří nedokáží, že ho nabyli právní cestou. Okamžité zavedení tvrdých antikorupčních metod, což umožní aby stát ušetřil 200 miliard Kč a z toho, aby navýšil minimální mzdu a minimální důchody o 50%. Musí k tomu použít mimo jiné např. zisky státního podniku ČEZ, které musí být rozděleny mezi naše občany, ne investovány do států s maximální korupcí, potom nevíme, kam skutečně putují. Václav Klaus mladší musí vrátit 100 milionů Kč, které dostal od ČEZ na školu pro děti mimo jiné polistopadových prominentů, protože se jednalo o zjevný klientelismus, což je forma korupce. Okamžité odvolání Klausové z postu velvyslankyně na Slovensku, seděla v radě ČEZ, to jako důvod stačí. Uzákonění všeobecného referenda. Rovný přístup k médiím všem politickým subjektům. Zrušení 5% požadavku pro vstup strany do sněmovny. Zdanění dle škodlivosti, zvýhodnění dle prospěšnosti – příklad organické versus chemické potraviny. Náprava našeho školství na akademickou úroveň, která existovala před listopadem. Dluhová amnestie všem, kteří jsou v exekuci a dluží pod milion Kč. Navrácení zabaveného majetku exekutory. Maximální možné tresty pro exekutory, kteří postupovali protiprávně. Konec soukromým exekutorům. Zavedení nízko-úrokových státních půjček pro oběti exekucí, apod. Stop tomu, že jsou nyní ve školách povinné 2 cizí jazyky, což je jenom záminka pro to, aby se žáci učili k angličtině ještě němčinu, jazyk našich kolonizátorů a těch, kteří ve válce zabili 170.000 občanů naší vlasti. Okamžité vyšetření zločineckých aktivit Sudetoněmeckého landsmanschaftu a uzavření jeho kanceláře. Žádost, aby všichni politici a ostatních u moci, včetně v médiích, podstoupili nejmodernějším testům na detektoru lži, jestli pracují pro zájmy cizí země. Vyvlastnění majetku, který byl zabaven dle Benešových dekretů a po listopadu navrácen těm, které Beneš považoval za kolaboranty. Změna názvu pražského letiště zpět na Ruzyň. Vyhlášení Havla a Klause za zrádce, protože dle odkazu prezidenta Beneše zrádci jsou. Nevěříme našim polistopadovým režimům. Věříme Benešovi. Ten byl vlastenec, ne zloděj a kolaborant. Konec justiční mafii – orgány činné v trestním řízení a vedení soudů misí tvrdě zasahovat proti trestným činům soudců, ne je krýt. Vytvoření soudů pro malé pohledávky, jako jsou v USA. Vytvoření porot i v občanskoprávních sporech, jako jsou v USA. Vytvořit bankrotový systém jako v USA, který dovolí jednou za 8 let se zbavit všech dluhů a průběžně tvořit menší bankroty, kde se dluhy mění v malé splátky, protože, stejně jako v USA, i u nás musí být věřitelé spoluzodpovědní za problémové půjčky, protože si měli řádně ověřit, komu peníze půjčují, navíc banky půjčují z imaginárních peněz, které vůbec nemají ve vkladech. Vybudovat památník obětem listopadu. Přestat s napadáním porušování lidských práv v jiných zemích, když u nás jsou porušovaná více než před listopadem – viz Listinu základních práv a svobod.

Petice byla vytvořena formující se občanskou iniciativou "Za lepší stát" Petra Nováka, který není příliš zručný na počítači a chce proto poděkovat těm, kteří ji dali na web a slíbili mu prostor na serveru www.volbyvolby.cz, po tom, co petice dosáhne jistého počtu podpisů. Dále by chtěl poděkovat serveru www.25000.cz za informace, které šíří.

Petice:

NE PODPOŘE UKRAJINSKÝM NACISTŮM, ANO PODPOŘE ČESKÉMU NÁRODU!
  PETICE PANU PREZIDENTU ZEMANOVI PRO UDĚLENÍ MILOSTI J. POPELKOVI
  STOP KOLONIZACI ČR A ŽÁDOST O NAPRAVENÍ POLISTOPADOVÝCH KŘIVD
  TÁHNĚTE. JSTE NAŠIM NEPŘÍTELEM. JSME OBČANÉ V ODPORU, ČL. 23 LZPS
  PETICE PRO ZRUŠENÍ CÍRKEVNÍCH RESTITUCÍ, PROTOŽE NYNÍ TO JE MOŽNÉ
  PETICE PROTI JMENOVÁNÍ ČI PRO ODVOLÁNÍ BRABCE, MINISTRA PESTICIDŮ
  STOP ODLIVU PENĚZ Z ČR, EXEKUCÍM, NÍZKÝM MZDÁM. DLUHOVÁ AMNESTIE.