Svoboda tuningu

Podpořte prosím tuto petici za svobodu tuningu. Vězte že zakazováním nárazníku nebo velkých brzd se bezpečnost na silnicích nezlepší. Problém je vždy mezi volantem a sedačkou ne na náraznících nebo laděném výfuku. Je jasné, že se tu nebavím o autech která nejsou kvalitně zpracována a spousta věcí z ních vyčnívá nebo upadávají. To ale není Tuning ale Tuzing který s tímto nemá nic společného. Podpořte osvobození této kultury a životního stylu. Tuning není jen o laminátových náraznících je to o životním stylu o snu odlišit se od ostatních o pocitu svobody. Nenechte zničit tento neobyčejný životní styl, který má letitou minulost. Podpořte naše osvobození a zamezte vládě tento pokus o komunismus kde všichni museli mít stejná auta. Podpořte tuto petici a naši svobodu svým podpisem. Mnohokrát všem děkuji.