Tomio Okamura prezidentem České republiky

Prezidentem České republiky by měla být silná energická osobnost. Měl by to být člověk čestný, zásadový, člověk, který aktivně hájí práva občanů, člověk s čistou neposkvrněnou minulostí a také člověk perspektivní fyzicky i psychicky zvládnout náročnou funkci. Měla by to být osobnost, profesně úspěšná a také člověk, který neztratil kontakt s běžnými občany, který zná a vnímá jejich starosti. Člověk, který aktivně pracuje na zlepšení stavu naší země a pro veřejný prospěch, protože ten, kdo nepracoval před volbami, nebude pro občany nic dělat ani po volbách. Prezident by neměl být člověk spojený se stranickými a mafiánskopodnikatelskými strukturami – musí to být osobnost, která před nimi bude naopak zemi chránit. Musí to být osobnost, která má názory na zásadní problémy našeho státu, která má vize pro jejich řešení a která je schopná tato řešení prosazovat.

Podle našeho názoru je v tuto dobu nejlepším kandidátem Tomio Okamura, který už léta aktivně hájí zájmy veřejnosti a jeho osoba je zárukou nezkorumpovatelnosti, slušnosti, cti a který ve stovkách komentářů, analýz a knihách každodenně prezentuje své názory na dění ve společnosti na aktuální problémy a přináší jejich řešení.