Nechceme Torleiva jako GM !

Potýkáte se se stejným problémem, jako já a mnozí další? Nelíbí se vám chování a arogance člena GM teamu [GM]Torleiv-a na českém metin 2 serveru od českého pařanu - Attomey ? Tak to jste tu správně. Když dosáhneme úctyhodného počtu podpisů zde, tak bude petice zobrazena [SA]Tomik-ovi a možná mu to naznačí, že Torleiv určitě jasná volba na GM NENÍ. Postupně budu přikládat více a více obrázků jeho nevhodného chování. Předem upozorňuji, že jde JENOM O TORLEIVA. Nové TGM na serveru jsou výborné! Budu rád za jakýkoli souhlas - jakýkoli podpis.

Zároveň bych chtěl poprosit všechny podepsané lidi, aby dbali slušného chování. Nepotřebujeme nadávat. Sdílením této petice pomůžete a více vyjádříte, že Torleiv se chová nevhodně a měl by být náležitě potrestán !

Fotky zde vložené mohou být i starší - z doby, kdy byl ještě TGM. Ale samozřejmě - nic to nemění. Materiálů sbíráme co nejvíc a co nejdýl. :)

Také bych rád podotknul, že se zde budou objevovat i nedokázané (neboli bez obrázku/videa) věci, které jsem zrovna nefotil..

Tak začněme !

Takže ! Jako první obrázek zde máme.. Spíše takovou maličkost. Pokud dobře vím, tohle se stalo dne 30.4.2015.

Tenkrát spadlo finále OX a většina lidí co si koupili (někdy i celkem draze), nebo vyhráli vstupenky o ně přišli. Místo jakéhokoli "Omlouvám se", nebo tak podobně napsal to, co je na obrázku. Neomluvil se za nic a dokonce naznačil lidem, že jsou snad.. Hloupí? Že za to mohou oni?..

Tak. Jako další z důkazů je ten, že Torleiv bezdůvodně kickoval hráče z cechu AzureArrow. Nejspíše proto, že mu to poradil jeho kamarád (nedokazatelné).

Bezdůvodné kickování se vyfotit snad ani nedá. Obrázek k tomu nemám, každopádně.. Je to fakt.

A jelikož jsem idiot a několik důkazou jsem MOU VINOU ztratil, tak zatím žádné přidávat nebudu. Případné důkazy pište na NinjinkQ@gmail.com ; + každý kdo to podepisuje určitě ví, co je Torleiv zač a důkazů kopec nepotřebuje.