Trest pro majitele psa za pokousání člověka

V dnesni dobe mam pocit, ze my NEPEJSKARI jsme jaksi v mensine. Jiz jsem si zvykl na pravidelne poklady prinesene na bote od neohleduplnych pejskaru. Uz jsem si i zvykl na pravidelny budicek ( stekot ) psu. Dokonce bych i presel to celodenni vyti mazlicku, kdyz jim panicci odejdou do prace. Ale co me pokazde nadzvedne ze zidle je to, kdyz nejaky pes utece a pokouse cloveka. A nejhorsi je, kdyz dite. Bohuzel ale vetsina lidi se vrhne ne na psa a nebo spis jak by melo byt na neukazneneho majitele. Ale na obhajobu pejska!!! To rozpitvavaji pomalu stylem nejsvedomitejsich psychologu.. co se asi tomu chudackovi mohlo stat  ( pomalu i v minulem zivote ), kdo mu kdy ublizil a temer tu vinu svedou na pokousaneho. A majitel!!! ???Tomu se nestane vetsinou nic. Na kole me pokousal pes, ktery jiz prede mnou napadl a pokousal 4 lidi. Pobihal venku a napadal lidi. A majitel? ! Ten se mi pomalu vysmal....Pejskari chteji spravedlnost? Kdyz si koupim zbran, jsem za ni take zodovedny. jsem zodpovedny i za sve deti. Tak VY PEJSKARI prevezmete zodpovednost za sve milacky!

Roman Vitecek    Kontaktujte autora petice