Trestní oznámení na Adama B. Bartoše

Prosím všechny normálně uvažující lidi, aby podali trestní oznámení na rasistu, fašistu a nebezpečného člověka Adama B. Bartoše, který veřejně podporuje neonacismus a nesnášenlivost ve společnosti vůči všem odlišným menšinám. Vyhrožuje všem, kteří nesdílí jeho radikální nacistické praktiky a hesla. Chce postavit koncentrační tábory, zesměšňuje oběti nacistických vražd a hanobí jejich památky. Hanobí všechny národy a etnika, kde převažuje tmavá barva pleti. Nesnáší homosexuály (LGBT) Toto individum a jeho sympatizanti NECHCEME V ČESKÉ REPUBLICE! Trestní oznámení můžete podat přímo na policii ČR nebo ve forme internetové stránky. Pokud bude trestních oznámení dostatek, bude se jimi soud konečně zabývat. Zde přikládám něco málo z jeho veřejných projevů, ostatně sami víte co je to za člověka..

Facebookový profil Adama B. Bartoše, stačí si ho jen projet. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009056120717&fref=ts

Vyhrožování na demonstraci https://www.youtube.com/watch?v=rd5-6x0S_IM

Porušení zákona https://www.youtube.com/watch?v=vo6zYa2cDBk

Pavel Richter    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Pavel Richter, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.