Za zákaz islámu v ČR

Tato petice má význam jediný. Shromáždit co nejvíce podpisů lidí, kteří si přejí zákaz islámu v České republice. Zákaz zákonný a hájený právem.
Snad pomůžeme k tomu, aby politici konečně začali činit ty správné kroky k zákazu "náboženství", které je hnusnou, ideologickou, nepravdivou báchorkou ohrožující celý civilizovaný svět.

Islám jako takový odporuje Listině základních lidských práv a svobod a je přímo v konfliktu s jejími ustanoveními.
Práva a svobody nesmí být  zneužity k porušování daných práv a svobod jiných. Znamená to, že daná práva nemohou platit pro ty, kteří je nedodržují. Islám veřejně hlásá nenávist, vyzývá ke genocidě všech obyvatel neislámského vyznání a přímo nabádá k ohrožování, omezování a vraždění. Potlačuje práva žen a dělá z nich méněcenné tvory. Neuznává zákonny dané země a vytváří si své soudy, tresty a také je sám provádí. Bez jakýchkoliv skurpulí.

A pokud zde bojujeme za to aby nebyla islámu přiznána větší práva a možnosti, z úplně stejných důvodů bysme měli chtít aby byl plně zakázán. Když to lze v jiných zemích, proč ne zde.
Nezapomeňme, že srdce Evropy a Evropa celá byla po tisíciletí křesťanská a měla by jí i zůstat.
Tato petice v elektronické verzi nemá právní váhu. Dosáhneme-li však minimálně pěti tisíc podpisů, tištěné verzi a zoficiálnění se rozhodně bránit nebudeme.
Důležité je vědět, má-li to vůbec smysl.

Podepisujte neveřejně, jelikož nepřítel nikdy nespí. Veškerá data, která musíte zadat k podpisu jsou pouze za účelem elektronické petice a nebudou zneužita. E-mail je povinný pro potvrzení platnosti a originálnosti podpisu.