Zachovejme železniční stanici Praha-Bubeneč

Železniční stanice Praha Bubeneč vznikla v roce 1850, před 164 roky. Leží na frekventované trati mezi Masarykovým nádražím a Kralupy nad Vltavou. V její bezprostřední blízkosti se nachází významné objekty, jako je kupříkladu Léčebna dlouhodobě nemocných, Úřad průmyslového vlastnictví ČR, Stará čistírna odpadních vod a další. Stanice Praha Bubeneč zajišťuje dopravní obslužnost nejen zaměstnancům těchto institucí, ale i obyvatelům Bubenče. Přímá návaznost na bus č. 131 pak umožňuje rychlé spojení do centra obyvatelům Hanspaulky, kteří mají jinak dopravu do centra velmi komplikovanou a dlouhou. Proto žádáme o zachování železniční stanice Praha Bubeneč s možností nástupu a výstupu cestujících v této stanici.

Jitka Streitberg    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Jitka Streitberg, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.