Záchrana TRN odd. Klatovy

Vážené dámy, Vážení pánové,

Dovoluji si Vás oslovit a požádat Vás o podpis pod petici za záchranu a zachování plicního oddělení v Klatovech ve stávající budově. Astmatiků a lidí s onemocněním CHOPN přibývá a nemocnice se rozhodla toto oddělení zrušit a vytvořit takzvaný sdílený lůžkový fond s interním odd. Jsem jedním z pacientů, kteří plicní oddělení navštěvují více než pravidelně  a několikrát mi zde zachránili život. Nejsem jediná komu zde pomohli. Lékaři jeden jako druhý mají dlouholetou zkušenost v oboru a je to na nich i vidět. Prosím pomozte nám!!! času je velmi málo!

Děkuji za podpis jednoho každého z Vás!!

Doplňující informace: Jedná se o zavření lůžkové části tohoto oddělení. O osudu ambulancí nemám zprávy, ale doufám v to, že alespoň ty zůstanou zachované. Když pan ředitel nastupoval na svoje místo, tak svatosvatě sliboval zachování všech oddělení. Doufám, že dostojí svému slovu!!

Pavla Kalistová    Kontaktujte autora petice