Zakažme HALAL vraždění - podřezání bez omráčení.

Podstatou HALAL, které je jediným správným způsobem přípravy masa pro muslima vyznávajícího islám a myšlenkám islámu se „podřizujícíího“ je porážka zvířete za plného vědomí, aby postupně při plném vědomí zvíře bolestivě a stresově vykrvácelo. Popravčí zavádějí efektivní metody usmrcení/týrání zvířete. Např. pověsí zvíře za nohy hlavou dolů, těžké zvíře si přitom vykloubí nohy atd.  a tepny na hrdle mu poté muslimové proříznou. Přitom třeba dva lidé na zvířeti klečí a třetí mu šlape na krk, aby zvíře udrželi a mohlo být podříznuto. Vše vykonávají pravověrní muslimové, protože správné HALAL musí připravit jen a jedině pravověrný muslim praktikující islám.

Některé evropské země tento způsob HALAL  usmrcování zvířat přímo zakazují. V Anglii byl zákaz vydán v roce 2003. Opakem budiž Francie. No, uvidíme, jak se k tomu budou stavět v budoucnu. Brigitte Bardot proti HALAL protestovala a byla označena za „rasistku a xenofobku, neonacistku“. Ve Švédsku je HALAL zakázáno již od roku 1930. Což teprve Švýcarsko, kde takový zákaz platí již od roku 1893 a až do roku 1978 byl zakázán i import takovýchto produktů. Americké sdružení pro veterinární medicínu učinilo  poté závěr, že vykrvácení (HALAL) lze jako usmrcení zvířete doporučit pouze za předpokladu  předchozího omráčení nebo znecitlivění elektrickým šokem! Ale bez vyjímek!

Valentin Kusák, předseda AntiMešita o.s.    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Valentin Kusák, předseda AntiMešita o.s., aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.