Zdroj vody a další nerostná bohatství musí být ve výhradním vlastnictví národa! Program hnutí JAUNER Československo 2018.

Využití nerostného bohatství ČR slouží: 1) ke zlepšení sociální situace občanů ČR! 2) ke zlepšení hospodářské situace státu. Cizinci a cizí právnické osoby se nesmí nezákonně obohacovat na zdroji vody a dalšího nerostného bohatství ČR na úkor státu a lidu ČR v rozporu s ustanovením článku 1, a 2, Mezinárodního hospodářského paktu OSN z roku 1966 ke kterému je ČR právně vázaná s odkazem na Sbírku zákonů, viz právní předpis č. 120/1976 Sb.

Václav Šimek zmocněnec politického hnutí JAUNER Československo 2018.    Kontaktujte autora petice

Pokud chcete podepsat tuto petici, kterou vytvořil(a) Václav Šimek zmocněnec politického hnutí JAUNER Československo 2018., vyplňte formulář níže. Autor petice uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.