Pan prezident Zeman nemůže odvolat Sobotku, ale MY ano!

Protože premiér Sobotka je jen a pouze náš zaměstnanec. Náš špatný zaměstnanec. Náš námi bohužel dobře placený zaměstnanec. Pravděpodobně i Bakalou placený "náš" zaměstnanec a to opět dobře a opět z našeho.

Spojme konečně síly jen v jedné petici a podepište se, pokud souhlasíte s propuštěním pana Sobotky ze zaměstnání.

My, níže podepsaní, dáváme tímto výpověď panu premiérovi Sobotkovi s okamžitou platností pro soustavné a hrubé porušování pracovní kázně a pracovních povinností - mj. ale zdaleka nejen v souvislosti s příjmáním nelegálních migrantů v rozporu se zákony ČR a EU. Ani porušování zákonů i ostatními členy EU nemůže být omluvou pro takové chování českého premiéra

a dále

v souvislosti s tím, že smlouvy uzavřené za jeho působení ve veřejných funkcích umožnily, aby Bakala, sponzor ODS a TOP09, se dostal k velkým majetkům a to v rozporu s dobrými mravy, jak sám Sobotka přiznal.

Petr Mlčoch    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Petr Mlčoch, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.