MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Roman Skácel
Hodonín

#24601 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 08:18


Nepřihlášený uživatel

#24602 Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.....

2014-12-14 08:21

#24598: - Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince..... 

 Fyzicky špatně se bohužel dělá především z toho co říká a praktické nulové obrany proti tomu, nejen z důvodu jeho snad jen zatím absolutní beztrestnosti. 

Zeman z mého pohledu připomíná zloděje, kterého chytíte za ruku, když vás okrádal a on vám do očí tvrdí, že nekradl. Setkání se Zemanem je bohužel mnohdy setkání s čistokrevným zlem tedy lží, která je sice naprosto evidentní, ale ten kdo lež vyslovil "Zeman" jí vadává za neotřesitelnou pravdu a to přímo do očí člověku, o kterém lež pronesl. 


Nepřihlášený uživatel

#24603 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 08:24

#24601: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jestli je to na mne, vy jste mne ohodnotil, já jsem vám po pravdě napsal, že je to jinak. 

Já jsme vás ohodnotil, ale vy jste neodpověděl.  Diskutovat s vámi já rozhodně nepotřebuji, s drtivou většinou vašich názorů souhlasím, přestože v nich cítím jistý "post-bolševismus", proto také ono mé hodnocení. 

Navíc jste to byl vy, kdo jste mi doporučoval "cestu k pravdě" :-), nikoliv já vám. 

Volič

#24604

2014-12-14 08:32

Mým prezidentem je do příštích voleb Karel.

Roman Skácel
Hodonín

#24605 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 08:34

#24589: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nebudu se s Vámi dohadovat o tom, co a kdo jsem, můžete si to přečíst a odvodit spíš z mých příspěvků a nebudu se Vám zpovídat, když zde vystupuji pod svým jménem a Vy, jako Nikdo Odnikud. Taky jste mi neodpověděl... :-)

Zeman není zločinec, jinak by už dávno seděl na Ruzyni a ne na Hradčanech, tvrdit o někom něco, co nemůžete doložit je prostě špatně (zřetelná Vaše osobní chyba), naučte se znát míru, kam až je možné v tvrzeních zajít. Taky není Zeman v duši komunista, do nedávna byl dokonale přehledný socialista a dokonce i demokrat. Po jeho novém chápání lidských práv a svobod i chápání ruské demokracie, jako pravdivější, než je ta naše, už mu zbyl jen ten socialista.

V jeho případě populistický socialista, oslovující sociální dno naší společnosti a hrající na všechny odstíny sociálistických a komunistických ideí. Přičemž tuto občanskou společnost v naší zemi rozděluje, jak to ještě po listopvadu 1989 nedokázal nikdo. Také proto se tichošlápkovi Sobotkovi daří vládnout tak pohodově a téměř neviditelně.

Fakt se mýlíte prakticky ve všech názorech a pokud o tom nechcete diskutovat, tak tuto část můžeme uzavřít tak, že jsme se prostě neshodli. Nebo alespoň doložte, co je na Zemanových názorech komunistického? Až to budete promýšlet, asi Vám dojde, že jste vedle.


Nepřihlášený uživatel

#24606 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 08:48

#24605: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Opět jste neodpověděl, já ovšem ano a také popravdě. 

Tedy stále si myslím, že vaše názory mají nádech post-bolševismu a proto si tedy trvám na tom, že jste vyrostli min. z poloviny v bolševické rodince. 

Zemam masivně porušoval zákon o volbě prezidenta a to ve všech jeho třech limitech - nelhat, financování a délce kampaně. Je "výsadou" komunistů a nácků porušovat volební zákon, tedy nejen proto je Miloš Zeman jakousí odpornou kombinací komunisty a nácka. 

Socan Zeman není, neboť není demokratem. Nerespektoval parlament, v krizové situaci dokonce přispěl k jeho zničení. Podílel se na předání moci bandě komunistů s názvem Rusnokova "vláda", došlo k masivní nomeklaturisaci státní správy ve prospěch neparlamentních Zemanovců. 

Zeman zve do země bolševické či post bolševické diktátory a netýká se to jen Putina. 

Zeman se aktivně podílel na největší hotovostní porevoluční zlodějině, tedy ukradení 15 mld. hotovosti MUS na rekultivace a o této věci lhal v době volební kampaně. Jen kolem privatizace MUS bylo mrtvých více než dost. Zeman má min. spolupodíl na této věci a pokud by nebyl absolutně beztrestným, je velmi pravděpodobné, že by vyšetřování této věci v ČR pokračovalo právě k jeho působení v této věci.

Skutečně se ovšem nemusíme shodnout na tom, že Zeman je zločinec, nedělá mi žádný problém se neshodnout se synáčky s bolševických rodin, považuji to za přirozené.  

Roman Skácel
Hodonín

#24607 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 08:58

#24603: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Bydlím také ve svém, nepřetápím (protože to souvisí se zdravím) a doma jsem vesměs ve sportovním. Stále sportuji a držím se v solidní fyzické kondici, protože věřím, že fyzio a racio spolu dokonale korespondují. Jak zde někdo psal, "...jak můžeme věřit člověkovi se třemi bradami...?"

Rozumím i tomu Vašemu "post-bolševismu" a definoval bych ho jako "objektivnost v názorech", mnohem větší, než u Vás. U Vás nejde ani tak o směr názorů, jako o jejich správnou míru a objektivitu jejich interpretece. Něco tvrdíte, ale doložit to vesměs neumíte. Já prostě nevezmu nikdy "komunistu Zemana". 

My dva vlastně hledáme nejvíce ze všeho důvod toho, proč se Zeman chová a jedná tak, jak to dělá od chvíle inaugurace. Patrně jsme se shodli na tom, že se to dalo s jistotou očekávat a že to souvisí s jeho egocentrismem a nadutostí, v kombinaci s mocí, která mu byla dána a skutečností, že je prakticky neodvolatelný, což vypnulo i poslední pojistky u mříží k démonům na dně jeho duše.

P.S. Zeman nám aktuálně sděluje, jaký je ve skutečnosti i to jaký byl vlastně vždy, jen to kdysi dokázal alespoň částečně kontrolovat a tedy maskovat. 


Nepřihlášený uživatel

#24608

2014-12-14 08:59

Naopak, pán Skácel. To bolo slovo do diskusie. Ľudi, ktorí hovoria "Rusáci", "Arabáci", Čechúri", "Čoboláci" VYJADRUJÚ TÝM VZŤAH. Sú zaujatí a trpia predsudkami. 

Roman Skácel
Hodonín

#24609 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 09:02

#24606: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mýlíte se prakticky úplně ve všem podstatném k Zemanovi. Co se mě osobně týká jste opět zcela mimo.

Tak se mějte. 


Nepřihlášený uživatel

#24610 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 09:04

#24607: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vždyť jste popsal komunistu  - "Zeman nám aktuálně sděluje, jaký je ve skutečnosti i to jaký byl vlastně vždy, jen to kdysi dokázal alespoň částečně kontrolovat a tedy maskovat"

Nebo byste jej definoval jinak, vaši rodiče bolševici snad vypadali jinak? Komunisté se snadě někdy chovali jinak? 

Když komunisté získávali moc,  tvářili se jako demokraté, když jí měli byli to prostě komunisti se vším všudy. 

Vy jste post - bolševik právě proto, že si myslíte, kdo ví jak nejste "objektivní v názorech" :-/


Nepřihlášený uživatel

#24611 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 09:08

Roman Skácel
Hodonín

#24612 Re:

2014-12-14 09:08

#24608: -  

Můžete u mě osobně prokázat, co o mě trvdíte? Pochybuji, tak se prosím nesnažte mě přesvědčovat, co jsem a z tohoto tenkého ledu přejděte raději na diskuzi o tom, co je obsahem mých příspěvků.

Pokud to ale dokážete, protože co já vím, umíte pouze okamžitě hledat podstatu jiných, než podstatu jejich sdělení.

Budu s Vámi diskutovat k tématu, nikdy s Vámi nebudu diskutovat o sobě a o Vás. Buď na to přistoupíte, nebo si nemáme co říct.

A myslet si o mě můžete cokoli, jen si dávejte pozor na to, co o mě tvrdíte. Protože to byste měl umět i dokázat, zkratka Amík a Arabák, komouš a socan, není pro mě nic jiného, než Američan. Arab, komunista a socialista.

K tomuto vše.

Roman Skácel
Hodonín

#24613 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 09:11

#24610: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Začínáte být trapný. :-)

Zjistěte si, co je to komunismus (pak tedy i kdo je Komunista), dobře to nastudujte a potom se sem vraťte a aplikujte závěry na Zemana.

Lžete sám sobě pane a to je horší, než kdybyste lhal mě.

Dám Vám taky nálepku: Jste levicový extrémista. 


Nepřihlášený uživatel

#24614 Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.....

2014-12-14 09:11


Nepřihlášený uživatel

#24615 Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.

2014-12-14 09:22

#24612: Roman Skácel - Re:  

 Vy jste neodpověděl, teď se tváříte, že moje charakteristika vás není předmětem diskuse :-). 

Tedy znovu "Zeman nám aktuálně sděluje, jaký je ve skutečnosti i to jaký byl vlastně vždy, jen to kdysi dokázal alespoň částečně kontrolovat a tedy maskovat. " 

Tímto jste popsal komunistu - Miloš Zeman je komunista a v tom je velmi nebezpečný. Kombinuje v sobě dokonce obě zrůdné ideologie dvacátého století, tedy komunsmus a fašismus (v extrémní podobě nacismus) a i tom je jeho obrovská nebezpečnost. Možná je dokonce více nácistou než komunistou, neboť právě nacismus se tváří ve vztahu k "masám" jako komuismus a ve zvtahu k businessu jako fašismus. Toto Zeman dělá, neboť si potřebuje udržet přísun zdrojů pro jeho "politickou práci". 

To, že to nechcete vidět, bych přičetl tomu, že nechcete své komunistické rodiče vidět jako zločince, což je sice přirozené, ale objektivního na tom není vskutku vůbec nic, neboť přisluhování komunistickému režimu v podobě členství v KSČ byl zločin, KSČ s jejími represivními složkami byla zločineckou politickou stranou, jak se jistě dočtete v našem právním řádu. 

Skutečně mi nedělá ani ten nejmenší problém, se neshodnout s dětičkami bolševiků, považuji to vskutku za naprosto normální. 

Smutné ovšem je, že je vás opravdu děsivé množství bylo tu 1,2 mil bolševiků jen v ČR, ale daleko horší je, že váš rodiný bolševismu vyplouvá na povrch v omlouvání (dle vás objektivním názoru) na dle mého názoru komunistu Zemana. 

Roman Skácel
Hodonín

#24616 Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.....

2014-12-14 09:24

#24595: - Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince..... 

V rámci demokracie je občanská společnost v kombinaci s politickou pluralitou výhradně o soupeření, a to v rámci pravidel, které upravuje Ústava a rozpracovává volební zákon.

Naše diskuze už může tak být jen politická a pokud se má něco rozhodnout, pak nás může rozsoudit pouze politické referendum, kterému říkáme volby.

Aktuálně a na této diskuzi se nalézáme v situaci, kdy zde lidé mají své politické a jiné (osobní) názory na názory (osoby) jiné a tam, kde se to podaří, mohou alespoň chvíli diskutovat k tématu, i kdyby na ně měli nakonec stejně rozdílný názor.

P.S. A proč to dělat, když se stejně nakonec neshodneme? Co myslíte, proč sem psát své názory i když je na první pohlede jasné, že je protistrana nepřijme?


Nepřihlášený uživatel

#24617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 09:24

#24590: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kruci, Uhelné sklady snad ne. To bychom dostali pěkně po tlamě. To byl (a možná jettě je, nevím) nejlepší pražský boxerský klub.


Nepřihlášený uživatel

#24618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 09:26

#24613: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vyrostl v místním bolševismu, ale nebolševické rodině a to po generace, tedy představu o tom, jak vypadá komunista si nemusím číst s příruček. 

Zkušenost s bolševickou mašinérii jsem si zažíval na vlastní kůži a tedy mne bolševický synáčku můžete klidně charaktrizovat jak chcete, jsem na to od StBáků zvyklý. 


Nepřihlášený uživatel

#24619 Re: Re:

2014-12-14 09:30

#24593: Stop Rusákům - Re:  

 Geroj Čapajev byl očeń bolšoj komandir. Měl pouze jednu chybu, NEUMĚL PLAVAT.


Nepřihlášený uživatel

#24620 Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.....

2014-12-14 09:33

#24616: Roman Skácel - Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince..... 

 Kdo, kdy a jak "vstoupí do děje" (Patočka) je jeho věc. 

V situaci kdy je ničena demokracie z pozice absolutně beztresného komunisty, je potřeba činiti mnohem více, než jen čekat na volby. 

Ústava chrání občanskou neposlušnost jako jeden z nástrojů občanů proti zvůli moci. Zeman moc zneužívá, není normální relativizovat hodnoty tím, že vyznamená StBáka Čubu, není možné relativizovat hodnoty tím, že má kolem sebe lidi velmi pochybné, jeden nezveřejnil ani svůj životopis, natož aby alespoń zažádal o prověrku instituci demokratického státu k tomu určenou, jiný zažádal, ale evidentně se k ní nemůže dostat a ještě si nechává salutovat od Hradní stráže. 

Jak jsem psal, s vašimi názory vcelku souhlasím, není tedy moc o čem diskutovat, přestoře je v jistém ohledu shledávám post-bolševickými. 

 


Nepřihlášený uživatel

#24621 Re:

2014-12-14 09:41

#24608: -  

 Takže podle tebe ty jsi "čobolák"?

Vybrat přezdívku

#24622 Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů...

2014-12-14 09:45

#24580: - Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů... 

 A argumenty? Paradoxne k tomu ich politologickému zaradeniu medzi "krajnú" ľavicu vystupujú najmenej extrémisticky, najpragmatickejšie, ako to tak zobďaleč sledujem, a nezdá sa mi, že by medzi nimi neboli inteligentní ľudia, práve naopak. Ich sociálny program a názor na riešenie soc. problémov vychádza z ich presvedčenia a každý človek má právo zaujímať nejaký názor - nie je zrůda preto, že sa ten názor diametrálne odlišuje od "môjho" postoja, ako si to tu viacerí vykladajú:-). Neomarxisti náhodou veľmi presne analyzujú súčasnú spoločnosť a veľmi správne upozorňujú na to, kam jej trendy smerujú, pokiaľ nevyrieši ten alebo onen problém.  Niektorí si myslia, že neomarxista je nadávka:-)), pretože ani netušia, čo to znamená. Určite sa mi páčia niektoré myšlienky neomarxizmu, ale tunajších kokotkov treba najprv dovzdelať, aby to pochopili. A to už asi nepôjde:-)).

Pán Zeman je napr. názorovou orientáciou sociálny demokrat, čo znamená niečo podobné ako ľavicový liberál:-). V podstate celkom sympatický politický prúd. To neznamená, že v niektorých smeroch sa názory ľudí takto orientovaných nemajú odlišovať. Demokracia je diskusia. Ak toto politické strany zvládnu a namiesto korporatokracie aj vnútri nich bude existovať tá demokratická diskusia (čo zavedené strany okrem tých komunistov asi nezvládajú už podľa toho, že celé roky v nich nedochádza ku generačnej výmene a stranícke elity sa držia politických postov ako voš chrasty) a mobilita, potom možno bude mať zmysel v takej strane byť. :-)  

Zatiaľ je zrejmé, že demokratická diskusia je niečo, na čo ľudia nie sú pripravení nielen v rámci politických strán:-).


Nepřihlášený uživatel

#24623 Re: Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů...

2014-12-14 09:51

#24622: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů... 

Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka. Znalost sama vzděláním není na tom se jistě shodneme. 

Tedy na základě čoho tak bohorovně tvrdíte, že analfabet - neomarxista správě analyzuje současnou společnost, když Marxismus - leninismus je snůška blábolů, která s podstatou světa nená vskutku vůbec nic společného? 

Zeman je komunista, sociálního a sosiálně liberálního na něm není opravdu už vůbec nic, nejen proto, že si poslal komunistu a velmi pravděpodobného KGBáka Remka do Ruska na posta velvyslance. 

Vy komunisti umíte mazat med kolem ústa, ale ve skutečnosti, jakmile se dostanete k moci, tvrdě jí zneužíváte a to i na fyzickou likvidaci vašich oponentů, jak předvádíte např. i nyní na Ukrajině. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#24624 Re: Re:

2014-12-14 09:52

#24621: - Re:  

 nie. podľa mňa, a teraz budem rasista:-), si ty ukážkový KOKOT


Nepřihlášený uživatel

#24625 Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.....

2014-12-14 09:57

#24602: - Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince..... 

 Ty musíš být naplněn množstvím  zla a nenávisti ,že už nejsi schopen realně uvažovat,zaslepený a zahleděný do své pravdy.