MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96851 Re: OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat,

2016-10-31 20:41

#96844: pan Hnedy - OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat, 

 Nejde o to, že nebyl zvolen kandidát můj čí mého souseda, ale byl zvolen zločinec a jeho okupaci úřadu prezidenta republiky umožnilo hned několikeré selhání bezpečnostních pojistek demokracie, aby se tak nestalo. 

1. tolerance zločinnosti (lhaní, pomlouvání, pravděpodobná kriminální činnost, podivní spolupracovníci) Miloše Zemana politiky

2. NSS konstatuje porušování Volebního zákona nejen lhaním Miloše Zemana, ale odpovědnost přenáší na politiky

3. občané by měli znát Ústavu a volební zákon a tedy by měli vědět, že nemohou volit lháře, podvodníka, příznivce totalit. 

Toto všechno selhalo a to možná vede k tomu, že může komentátor spekulovat, zdali je tedy taková věc možná a jaké jsou možnosti nápravy. 


Nepřihlášený uživatel

#96852 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 20:42

#96845: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Možné je ledacos :-)


Nepřihlášený uživatel

#96853 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 20:46

#96847: - Re: Re: Re: Re:  

 Je dobré říci, že po Krymu pobíhali rusáci s rudými páskami na rukávech, symbol stejné odporné totality jako je ta nacistická. Tvoje vidění toho, co se dělo na Ukrajině je nejspíše tvořeno pomocí videí na youtube :-) a nikoliv chronologií reálných událostí, to se pak nemůžeš divit, že v tom máš hokej a ruská propaganda ti namluví kde jaký nesmysl. 

Je také symptomatické, že ti KGBáci - vrchol komunistické zločinnosti - nevadí v Kremlu, ale ubožáci se nacistickými symboli pobohájícími v ulicích Kyjeva jsou zločinci, ale v Praze řvoucí "nic než národ" už jsou zase velkými kamarády. Udělej si v tom jasno. 

Kočka

#96854 Re: Re: OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat,

2016-10-31 21:01

#96851: - Re: OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat, 

 Z těch, kdo zůstali ve finále, je podle vás Zeman lhář, atd., který by neměl být volen, a já jako takového znám knížete. Takže ty volby nejspíše neměly být, protože kandidát byl nevybratelný od samého počátku. Selhávají dávno média, o politicích už ani nemluvě.


Nepřihlášený uživatel

#96855 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 21:22

#96853: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Já vnímám vojáky na Krymu naprosto pozitivně. S těmi co křičí cosi v Praze nemají nic společného, v tom by jsi si měl udělat jasno spíš ty, nabo vy, protože to vypadá tak, že se u těch předkopírovaných "odpovědí na všechno" ve službě zjevně s někým střídáš? KGB jako bezpečnostní aparát neexistuje. Putin byl mimo službu v rozvědce vlastně hromadu let, když zastával funkci starosty Petrohradu. Nemůžete všechny neduhy finanční demokratůry svádět stále jen na KGB, jako to dělá ve své volební kampani uhozená Clintonová. Nezdar v implementaci demokracie na Blízký a Střední Východ jí nezavinilo ani KGB, ani FSB, ani GRU, ani STB, ani Abwehr ale debilní zvrácená zahraniční politika. Doufám, mimo jiné, že to ta rajda nevyhraje.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96856 Re: Re: Re: OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat,

2016-10-31 21:22

#96854: Kočka - Re: Re: OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat, 

 Ty znáš nějaký rozsudek, kde by byl Schwarzenberg identifikován jako lhář? Ty znáš nějaký jeho výrok z volební kampaně, který by byl lží či se dokonce za lež musel omlouvat? 

Karel Schwarzenber nebyl NSS označen jako porušovatel volebního zákona a už vůbec o jeho volební kampani NSS nespekuluje ve smyslu, že drobné soustavné lži mohou mít větší dopat než ony lži Miloše Zemana žalované u NSS. 

Pokud znáš jedinou lež Karla Schwazenberga především z volební kampaně, tak jí zveřejni, rád si to přečtu.

Shodneme se jistě bez problémů, že porušování volebního zákona Zemanem mělo občany od zvolení Zemana odradit, jejich znalost procesu měla být taková, aby byli schopni rozpoznat, jak s nimi Zeman pomocí lží manipuluje. Další pojistkou byl NSS který je určený zákonem, ale ten odpovědnost přenesl na politiky, kerých se Zeman porušením ústavy zbavil, protože jednal tak, aby se parlament musel rozpustit. 


Nepřihlášený uživatel

#96857 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 21:26

#96855: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty vnímáš ukradení území Ukrajině jako něco pozitivního? Ty vnímáš porušení mezinároní smlouvy jako něco pozitivního - ty neznáš znění trojstranné dohody o vzniku Ukrajiny jejíž nedílnou součástí i dnes je Krym? 

Gestapo se ničím nelíší od KGB či její předchůdkyně NKVD. Není to výmluva, to je konstatování faktu v souladu s naším právním řádem (a bohužel i historickou zkušeností s totalitami obecně), který komunistickou a nacistickou totalitu a její represivní složky dává na stejnou úroveň zločinnosti. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96858 Odstěhuj se do Izraele pitomče.Nevíš za co se stydíš a proto se styď sam na sebe !!!!!!!!!

2016-10-31 21:41

#3: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#96859 Re: Odstěhuj se do Izraele pitomče.Nevíš za co se stydíš a proto se styď sam na sebe !!!!!!!!!

2016-10-31 21:44

#96858: - Odstěhuj se do Izraele pitomče.Nevíš za co se stydíš a proto se styď sam na sebe !!!!!!!!! 

 Ty se za lhaní nestydíš? Ty se nestydíš za to, že protěžuješ zločince, že se stýkáš se zločinci? 

Zamysli se velmi nad svým jednáním. 


Nepřihlášený uživatel

#96861 Re: Re: Odstěhuj se do Izraele pitomče.Nevíš za co se stydíš a proto se styď sam na sebe !!!!!!!!!

2016-10-31 21:52

#96859: - Re: Odstěhuj se do Izraele pitomče.Nevíš za co se stydíš a proto se styď sam na sebe !!!!!!!!! 

 Jediný zločinec jsi ty,ZEMANA NEDÁME,já se nestydím - nemám zač.Jen takový přizdisráč a vlezprdelka Halíku, Havloidů a jim podobným ,jako ty by se měl stydět za své dementní činy!

 


Nepřihlášený uživatel

#96862 Re: Re: Re: Odstěhuj se do Izraele pitomče.Nevíš za co se stydíš a proto se styď sam na sebe !!!!!!!

2016-10-31 21:56

#96861: - Re: Re: Odstěhuj se do Izraele pitomče.Nevíš za co se stydíš a proto se styď sam na sebe !!!!!!!!! 

 Je zajímavé, že já mohu dokládat desítky lží Miloše Zemana, ty nemůže o těch, které napadáš doložit žádné hanebné chování, ale Miloše Zemana "nedáš". Jak typické pro milovníka či milovnici Klementa Gottwalda. 

Ty se nestydíš za neznalost Ústavy a volebního zákona? Pokud bys totiž Ústavu a volební zákona znal, nikdy bys nemohl volit porušovatele volebního zákona a lháře Miloše Zemana, na tom se jistě v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#96863 Re: Re: Vrať se do hrobu.

2016-10-31 21:57

#96860: - Re: Vrať se do hrobu. 

 Tato petice má obrovský smysl, neboť se pod ní ze strany kritiků Miloše Zemana vede věcná diskuse o jeho zločinnosti čí mírněji působení ve veřejném prostoru. 


Nepřihlášený uživatel

#96864 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 22:16

#96857: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 V tom se s Tebou přeci nepřu, jen tvrdím, že žádná taková bezpečnostní složka dnes neexiatuje.  Zmíněné území nebylo ukradeno, ale vzato pod nutnou ochranu před oligarchy sformovanými a placenými fašistickými teroristickými kárnými bataliony. Ten nejodpornější, jenž kradl děti a souložil s nimi se jmenoval, jak už jsi určitě slyšel "Tornádo". Ale i Aidar či Azov napáchali celkem dost mordů a rabování. Trojstranná dohoda je sice působivý a čtivý dokument, ale to víš, bezpečnost ruskojazyčného obyvatelstva musela být primárně zajištěna. Krym si přál jednoznačně přičlenění k RF, s Luhanskem a Doňeckem to nebylo tak jednoznačné, jako lvi se perou o svoji nezávislost. Sláva hrdinům!!!

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96865 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 22:27

#96864: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tvoje zvrhlá mysl je schopna věřit všemu zvrhlému a zjevně tomu i fandit. 

Před KGB byla NKVD a předtím ČEKA a po KGB je FSB a GRU, nic se nemění a ani se logicky nemění agenti KGB ze zločinců na demokraty už vůbec ne. Nemění se ani zločinnost Ruska, které i v ČR vyškolilo tisíce teroristů v terorismu z arabského světa, ale seznam, aby tito lidé mohli být pod kontrolou po pádu komunismu nezveřejlnili. Zvláštní, asi proto, že KGB pokračuje v podobě FSB a GRU. 

To je legrační, že nejspíš vůbec netušíš, co chceš ty, ale bezpečně víš, co chtěl Krym. 

Rusko-jazyčné obyvatelstvo není a nebylo na Ukrajině nijak ohroženo, mimo jiné proto, že je to "menšina" čítající skoro 50 % obyvatel Ukrajiny a znovu, hlasovali pro samostatnost na Rusku a to naprosto svobodně. 

Je dobře, že jsme se shodli, že Rusko porušilo okupací Krymu mezinárodní smlouvy a tedy spáchalo odporný zločin. 


Nepřihlášený uživatel

#96866 V Kremlu "bouchnou sekt" a my spekulanti s ruským bonem vyděláme na jeho poklesu :-)

2016-10-31 22:32

Ropa zlevňuje, trh nevěří v dohodu o snížení těžby. Couvá z ní už i Irák



  • Ropný kartel OPEC by měl omezit těžbu, což by zvedlo cenu ropy.

 

  • Jeho čtyři členové, například Írán či Nigérie, o tom ale nechtějí ani slyšet.

 

  • Úsilí OPEC by měli podpořit i producenti, kteří nejsou v kartelu. Rusko, Ázerbájdžán, Brazílie a další však vyčkávají, zda se OPEC dohodne, či nikoliv.

 

https://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

volič Miloše

#96867 Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-31 23:22

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 tak ono nás bude víc komu Miloš sedí, jsem rád že udržuje vztahy s Čínou jako ostatně třeba Británie atd.


Nepřihlášený uživatel

#96868 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 03:41

#96865: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Takže BIS je ve své podstatě STB, která, aby si ušetřila práci shrne vše pod problematiku šíření propagandy z RF? Takže když tvrdíte, že STB byla ulhaná i zrůdná, BIS je tedy, jako přímý následovník STB, stejná? Na co tedy argumentujete z jejich výroční zprávou, když to, podle tvých myšlenkových konstrukcí, musí být vlastně hrozní lháři? 

 

 

 

 

pan Hnedy

#96869 Strasidla prazska

2016-11-01 04:56

Večer pak projde Prahou tradiční průvod pražských strašidel...

strasidla prazska..Ruml. Klvana, Skutr

 

Myslim, ze pruvod prazskych strasidel uz prosel.

pan Hnedy

#96870 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 05:03

#96868: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 v podstate to nema az takovou cenu mu logicky neco vysvetlovat, i kdyz tam, kde chce, dokaze byt logicky.

Vubec priznivci prazske kavarny trpi selektivni slepotou.

Karel

#96871

2016-11-01 06:06

Už jenom kvůli těm šaškům, kteří si říkají umělci vhodím, ač opravdu nerad, hlas panu prezidentovi až budou volby!


Nepřihlášený uživatel

#96872 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-11-01 06:32

#96867: volič Miloše - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Británie udržuje vztahy s Čínou v souladu s EU a to je obrovský rozdíl, proti bandě zločinců na Hradě. 

EU-China 2020 Strategic Agenda for Cooperation

....tedy nemá strategické partnerství, ale strategickou agendu pro kooperaci s Čínou. Jestli někdo tedy způsobil nějakou návštěvou z Číny či Tibetu této zemi nedozírné škody finanční díky ztrátě spolehlivosti u našich skutečných partnerů, tak to byl Mloš Zeman pozváním Xi Jinpinga, jeho milicionářů, svazáků a především zpravodajců do ČR a to především proto, že jsme ztratili důvěru, že jim nebyly předány a nejsou předávány utajované skutečnosti partnerů EU a technologie, které jim nebyly našimi partnery uvolněny k používání. 

Miloš Zeman je bohužel gigantický zločinec a tuto zemí stojí jeho působení na Hradě možná až 500 mld. ročně na HDP. 


Nepřihlášený uživatel

#96873 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 06:35

#96868: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je logické, když jako komunista považuješ komunistickou totalitu za vrchol demokracie, tak rozdíl nedokážeš postřehnout. 

V BIS nepracují lidé, kteří by předtím byli u StB a to je fatální rozdíl protii KGB a FSB a GRU. Proto je Rusko dosud komuistickou totalitou ovládanou komunistickými zločinci z KGB, což se projevilo např. i okupací Krymu.

Dokonce v Rusku nejsou komunistické struktury a jejich represivní složky považovány za zločinné, je to dokonce vlastně přesně naopak. S naším právním řádem a Ústavou to v souladu není, to jistě víš velmi dobře. 


Nepřihlášený uživatel

#96874 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 06:38

#96870: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty máš "logiku", ale takovou komunisticko-nacistickou :-/, ostatně v tom koreluješ s Milošem Zeman, Putinovými listy atd. 


Nepřihlášený uživatel

#96875 Re:

2016-11-01 06:49

#96871: Karel -  

 Ty neznáš Ústavu, volební zákon, zprávy BIS, prostě jdeš a hodíš to lháři a zločinci Zemanovi, tedy to vypadá, že jsi jeho typický volič. Pak ovšem ale nesmíte vykřikovat, že máte starost o demokracii v této zemi, to totiž nedává pak žádný smysl.