Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira


Nepřihlášený uživatel

#501

2015-07-03 10:09

Generál Petr Pavel se ujal funkce předsedy vojenského výboru Aliance, nejvyššího vojenského orgánu NATO

Severoatlantická aliance opět nezklamala. Do svých horních pater si dosazuje lidi militantního ražení, kteří jsou nejen myšlením naprosto podřízení Spojeným státům. Určitě si vzpomínáme na to, co Petr Pavel prohlásil na nedávno konané bezpečnostní konferenci v Praze. Generál Petr Pavel na této konferenci oznámil, že alianční blok použije jaderné zbraně proti Rusku. Samozřejmě se snažil zmírnit tuto hrozbu typickými výmluvami o tom, že jaderný útok by byl pouze „taktický“ a pouze tehdy, když dojde k „nepřátelské agresi“.

Generál Petr Pavel v posledních týdnech či měsících neustále používá ostrá slova na adresu Ruska. De facto Petr Pavel schvaluje to, jaké válečné tendence má USA a NATO vůči Ruské federaci, která brání jen své národní zájmy a to na své půdě! Vojenské myšlení Petr Pavla,  předsedy vojenského výboru Aliance, je podobné myšlení a výroků amerického senátora Johna McCaina na adresu Ruska.

ODKAZ-Generál Petr Pavel se ujal funkce předsedy vojenského výboru Aliance, nejvyššího vojenského orgánu NATO


Nepřihlášený uživatel

#502

2015-07-12 19:17

Video: Bojovníci Pravého sektoru v Mukačevu měli zázemí v České republice. Kdo poskytuje v ČR výcvik a auta Pravému sektoru na Ukrajině?

Na základě upozornění od našeho spolupracovníka, pana Cvalína, jsme se dostali k zajímavému videu ze včerejšího dne. V Mukačevu došlo ke vzpouře a povstání místní buňky Pravého sektoru a Kyjev poslal do oblasti armádu, aby povstání potlačila. Informaci přinesla i mainstream média [1]. Kromě války na východě Ukrajiny tak hrozí i vypuknutí občanské války na opačném konci země. Co je však zajímavé, v uveřejněném videu, které jsme získali, je zhruba v čase od 01:00 vidět Jeep Cherokee se zcela zřetelnou pražskou poznávací značkou 3AR 4435. Pod autem (anebo spíš za autem) je vidět na zemi mrtvola, zastřelený člen Pravého sektoru.

Další česká značka je vidět na bílém SUV v čase videa 01:45 (pražská „kmotrovská“ 1AV 6666). Podle značek to vypadá, jako by to byl zásah někde na ulici v Praze a ne v Mukačevu.

Je jasné, že česká sluníčková vláda už od roku 2014 hostí různá individua z Ukrajiny a uděluje jim v České republice humanitární pobytové poukazy a povolení k pobytu, ale ty informace o tom, že této pohostinnosti se dostává především operativcům Pravého sektoru, ty se zřejmě s tímto videem nepodaří vyvrátit, právě naopak.

ODKAZ-Video: Bojovníci Pravého sektoru v Mukačevu měli zázemí v České republice. Kdo poskytuje v ČR výcvik a auta Pravému sektoru na Ukrajině?


Nepřihlášený uživatel

#503

2015-07-13 23:11

Dost bylo říšského protektora, vměšován ía negativního ovlivňování, porušování naší svébytnosti a Ústavy

Nepřihlášený uživatel

#504

2015-07-14 09:22

Jsme samostatný stát a volba našeho prezidenta byla i mojí volbou a NIKDO, a už vůbec ne nějaký bezvýznamný diplomat bezvyznamneho státu nebude rozhodovat o tom, co smí, nebo nesmí říkat a dělat náš PREZIDENT !!!!

Vlasta

#505 Re:

2015-07-14 13:10

#6: -  

Ó nikoliv. diplomat USA si zve politiky, jezdí mezi politiky a bohužel výsledek je, že naši politici se staví proti vlastnímu prezidentovi, který má mandát od lidí - je demokraticky zvolen v referendu. Pan Shapiro překračuje nejen diplomatické meze. Bohužel, anebo bohudík, nevidíme jak dalece. Stačí však jeho komentáře - neadekvátní postavení pana Shapira -  k našemu prezidentovi. Chová se naprosto nepřístojně - mladý pan velvyslanec !

Vlasta

#506 Re: Re:

2015-07-14 13:15

#23: - Re:  

 Váš komentář svědčí o tom, že potřebujete k životu silnou ruku. Chybí Vám SSSR, tak se lepíte na USA. Vlastní prezident, demokraticky zvolený tím, že není diktátor, ani posedlý užívat tajné služby k odstranění nepřátel (jako Obama), tak tím pro Vás náš pan prezident ztratil hodnotu. Potřebujete prostě být v chomoutu - chudáčku :-)


Nepřihlášený uživatel

#507

2015-07-14 14:17

Svět pořád tančí, jak USA pískají, ale už to jde ztuha

Potěšující je, že svět už netančí, jak USA pískají, přinejmenším už netančí tak lehce. S Řeckem se to jeví na dobré cestě, ale vyhráno pořád není (a kolik úsilí to k dosavadní naději stálo!). K 10. červenci ale měla být zároveň hotova vídeňská dohoda s Íránem o jaderném programu, která však také dosud nemá konce. V reakci na dosavadní průběh a požadavky J. Kerryho se nejvyšší íránský duchovní Chameneí vyjádřil, že USA  jsou „ztělesněním absolutní arogance“ (zdroj). Jednání brzdí také fakt, že Írán se má v příštím roce stát členem ŠOS. Dohoda měla být hotova včera večer, ale opět byla o den oddálena.

ODKAZ-Grexit se zatím nekoná – USA se radují. Robert Fico o tvrdých podmínkách Řecku. Ale vázne to nejen v Bruselu, ale i ve Vídni


Nepřihlášený uživatel

#508

2015-07-14 14:24

Velvislanci s agenti cia..

Nepřihlášený uživatel

#509 Re: Důležité věci jako kterou zemi rozhádat a obrat o prachy.

2015-07-15 20:32

#6: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#510 Re:

2015-07-16 01:06

#501: - 

Pomalu to vypada,ze pan General ani nevystudoval vojenskou skolu jeste za komunistu ve Vyskove na Morave,ale nejspise absolvoval nejakou vojenskou akademii v USA!


Nepřihlášený uživatel

#511

2015-07-16 07:21

Slyšel jsem dobrý fór (no, snad to ani fór není): Proč je v USA klid? Protože tam nemají velvyslanectví USA!

Nepřihlášený uživatel

#512 Re:

2015-07-16 22:36

#501: -  

 Je to pošahanej magor jako všichni rusofobové. Měl by se jít léčit psychopat, to lezení do prdele pentagonu mu očividně leze na mozek. Co se vůbec divím, jediná hrozba světovýmu míru, která kdy ve válce použila jaderný zbraně je USA!

Thereseee

#513

2015-07-17 07:26

Už mám plný zuby toho jak nám říšský protektor USA pořád kecá do politiky, jak kafrají nabubřele celýmu světu co má ko dělat a co je ta správná demokracie... oni, kteří jsou vedeni fašistickou klikou z pentagonu jsou ti poslední, kdo má co kecat do naší demokracie! To díky nim je blízký východ na maděru a Evropa má brát svorně uprchlíky?!!! Tak kde to proboha jsme!! A když nechceme ve své zemi američany vycvičené džihádisty, tak jsme fašisti nakonc my? USA jdi do pekla!!

Proč se svrchovaná Evropa musí na příkaz fašistické USA zapojovat do další studené války??...Můžu Vám lidičky říci, že takovou nenávist vůči národu, jako dnes vyvolávají USA a západní státy proti Rusku, jsem nezažila ani před rokem 89....jen pomatenci se takhle můžou chovat ve 21. století...

To co se děje je nenormální a každý rozumný člověk to musí prokouknout....nás co se Ruska nebojíme, ale nechceme tam bydlet nazývají pošuci, komunisty a bolševiky nebo rusofili no prostě hrůza a běs co se děje dnes! Poučují nás, jak se v Rusku mají a co dělají...nás to nezajímá každý národ se má tak jak si nechal vše líbit a rozkrást, však u nás to není vůbec čisté a spravedlivé, kdo má dnes na spravedlivost, když hodina právníka stojí 2 000 Kč...

Dejte pokoj s tou štvavou kampaní, když tomu většina lidí nevěří a je to účelové a nemorální....jen to nahrává Putinovi, když se sami ztrapňujete, cožpak si myslíte, že jsme nevzdělanci???

Ideologie levá, pravá nás nezajímá a mladé už vůbec, ti nemají rádi montovny a zadluženost až do důchodu....plebejce jste udělali jen díky půjčkám! Hnus!!!


Nepřihlášený uživatel

#514

2015-07-20 18:06

Video: Holandsko demonstruje za pravdu o letu MH17-Boeing 777 + australské video + video z prvních minut po dopadu

ODKAZ-Video: Holandsko demonstruje za pravdu o letu MH17-Boeing 777 + australské video + video z prvních minut po dopadu

Video: V.V.Pjakin – Otázky a odpovědi z 15.7.2015

Veliké poděkování i stránkám leva-net, které na českou půdu myšlenky V.V. Pjakina (nejen jeho) přinesly. V úctě k V.V. Pjakinovi budu na zdejší stránky jeho „Otázky a odpovědi“ s českými titulky (tzn. i v úctě k Ireně Aneri) vkládat už jen samostatně.  Dnes dodatečně (a nesamostatně) ještě vkládám i video z 6.7.2015:

ODKAZ-Video: V.V.Pjakin – Otázky a odpovědi z 15.7.2015


Nepřihlášený uživatel

#515

2015-07-28 15:50

Lidi,bezte si schuzovat na komunisticke sleziny,uz to tu vypada jak za Husaka....a ta priblbla hesla a citace z provarenych levotocivych bloku  si vemte s sebou....treba do Ruska nebo do Severni Korea.


Nepřihlášený uživatel

#516 Re: Re:

2015-07-28 15:59

#505: Vlasta - Re:  

 Vy asi Nic nevite o politicke kulture ze? Ani demokraticky zvoleny president nema na ruzich ustlano a je to rachota....pze politicti oponenti,ti jedou podle svych not a svych volicu ci priznivcu. Za totality to tak nebylo a neni...viz totalitni zeme. Otazka je,kdo byl ci je spokojen s tim ze tady ji uz odzvonilo.

Nepochybne je nam lepe,ale brblat budeme,to uz je nas narodni zvyk.


Nepřihlášený uživatel

#517

2015-08-04 14:00

Situace v Jihočínském moři začíná být předehrou III. světové války. USA se pokoušejí o tichou námořní blokádu Číny v zájmu zpomalení jejího ekonomického růstu!

Vynikající analytické video o nové americké vojenské doktríně „totálního nasazení“ v Indo-pacifickém regionu. Video popisuje a přesně vystihuje stav, v jakém se nachází Čína a proč americké námořní síly horečně posilují svojí přítomnost v oblasti. Čína se stala největším dovozcem ropy na světě a předstihla tak USA. Toto představuje obrovskou hrozbu. Velmi krátce si zde popíšeme hlavní rizika tohoto stavu pro USA a pro americký dolar.

Prvním problémem je čínský růst, který je na ropě závislý. Čím rychleji Čína roste, tím více má peněz na zbrojení. Čína neskrývá ambice stát se vedoucí silou v celém prostoru západního Pacifiku a ovládnout tak mocensky celou oblast. K dosažení tohoto cíle je ale zapotřebí zajistit bezpečnost pro čínské tankery, které dováží do Číny ropu celkem ze čtyř oblastí (Severní Afrika, Arabský poloostrov, Jižní Afrika, Jižní Amerika). Čína si je vědoma, že pokud by se jednoho dne rozhodla začít dělat nezávislou politiku na USA (kterou dosud nedělá, nebo spíš jen tak napůl), USA by byly schopny prosadit vůči Číně sankce, a to včetně blokád námořních tras, podobně, jako americké lodě už od konce 70. let minulého století blokují íránské lodě.

 

ODKAZ-Situace v Jihočínském moři začíná být předehrou III. světové války. USA se pokoušejí o tichou námořní blokádu Číny v zájmu zpomalení jejího ekonomického růstu!


Nepřihlášený uživatel

#518

2015-08-04 14:02

 

Nepřítelem není Rusko, nepřítelem je sucho a Islámský stát

Na internetu jsem narazila na rozhovor, který nabízí natolik celostní pohled na současný svět a jeho problémy, že jej považuji za hodný šíření a vkládám na zdejší stránky.    

Vývoj i předpoklad budoucnosti kapitalistické éry analyzuje v rozhovoru český politolog a bývalý poradce komunistických premiérů Adamce a Čalfy Oskar Krejčí. V určité fázi se systém může stát neudržitelným, protože sociální napětí bude vyžadovat změnu, ale tou změnou může být fašizace,“ uvedl.

Je to už sedm let od začátku velké ekonomické krize, která začala krachem amerických bank. Mnozí odborníci, jako řecký exministr financí a ekonom Varoufakis, tepali finanční systém jako cosi založeného na bublinách, na dominanci dolaru a na neustálém snižování reálných mezd. Kam jsme se v té diskusi o současném kapitalismu za sedm let dostali?

Krize, která vypukla v roce 2008, ukázala velmi slabá místa současného kapitalismu. Na první pohled to vypadalo jako úvěrová nebo bankovní krize. Ve skutečnosti se ukazuje, že způsob podnikání, kterým pracuje Západ, má výrazné limity. Vždy potřebuje oblast, ze které může vysávat dodatečné prostředky.

Existují ekonomové, kteří tvrdí, že kdyby se nezhroutil socialistický blok v roce 1989, a Západ tak nezískal obrovské miliardy, sám by dospěl ke krachu, protože rezervy neměl. V současné době se odhaduje, že je přibližně 1000 bilionů peněz, které nejsou kryté. Jsou to samozřejmě jedničky a nuly, ale v konkrétním účetnictví, kdybyste je dala na trh… Nikdo neví, co s kapitalismem dělat. I proto se dějí expanze do volných oblastí; existuje snaha vysát tu Rusko, tu Čínu. Jde o klasické rozpínání kapitálu, které naráží na své hranice.

ODKAZ-Nepřítelem není Rusko, nepřítelem je sucho a Islámský stát

ODKAZ-Uprchlíci se bouří v azylových centrech už i v Maďarsku. Debrecín zažívá povstání muslimských uprchlíků!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#519 Re:

2015-08-05 03:06

#517: -  

 USA, ktera "cinsky ekonomicky zazrak spoluvytvorila,je vice nez partnerem Ciny a jeji ekonomiky. Vase vyplody svedci ze Vy Jen umite kopirovat nesmyslne fraze znalcu ala Aeronet. Spekulace jak Cina po boku Ruska splachne USA,jsou jen vykriky z hladu..)

 

 


Nepřihlášený uživatel

#520

2015-08-05 13:48

Vezměte nohy na ramena a utíkejte, radí české ministerstvo zahraničí českým občanům na územích ovládaných separatisty na Ukrajině. Ale nejen na nich! Co se děje? Pravý sektor se pokouší o druhý státní převrat!

České ministerstvo zahraničí vydalo varování pro české občany, aby se okamžitě stáhli z východních území Ukrajiny [1]. Pokud tak neučiní, hrozí jim prý újma, možné zatčení ze strany separatistů a nehumánní zacházení. Výkřik z českého ministerstva bychom mohli přejít mlčením, ale v tomto případě nejde o iniciativu z Prahy, ale přímo z USA. Americké ministerstvo zahraničí totiž už v polovině července vydalo stejné varování [2]. A stejně tak britské [3]. Co tak najednou? Něco se děje?

Oficiálně jde pouze o obavy z eskalace bezpečnostní situace v regionu, ale ve skutečnosti jde o něco jiného. Na Ukrajině se schyluje k pokusu Pravého sektoru o státní převrat a vypuknutí naprosto reálné občanské války na území celé Ukrajiny. V Charkově probíhají nepokoje, Pravý sektor útočí na budovu pro-ruské Strany Regionů, bývalé vládnoucí strany na Ukrajině. Opět se obnovily boje na územích ovládaných separatisty. Kyjev už nemá nepřátele jen v Luhansku a Doněcku, nepřítelem začínají být i nedávní spojenci, ozbrojené bataliony a jejich štědří sponzoři, oligarchové. Ukrajina se štěpí, oblast ovládaná separatisty tak brzy může být paradoxně nejbezpečnějším místem na celé Ukrajině.

 

ODKAZ-Vezměte nohy na ramena a utíkejte, radí české ministerstvo zahraničí českým občanům na územích ovládaných separatisty na Ukrajině. Ale nejen na nich! Co se děje? Pravý sektor se pokouší o druhý státní převrat!

 


Nepřihlášený uživatel

#521

2015-08-07 18:51

Dunajská jízda je další provokací proti svrchovanosti ČR a dalším důkazem servility pražské loutkové vlády!

Českou republikou opět projede americký obrněný konvoj. Tentokrát má akce název „Dunajská jízda“ a vojáci při ní pojedou v září z Německa přes Česko a Slovensko na cvičení do Maďarska. Množství kusů techniky a mužstva bude přibližně stejné, jako při jízdě dragounů v březnu.

Oficiálně dle ministra obrany Stropnického nemá konvoj konečnou podobu. Podrobnosti cesty nejsou zatím oficiálně sděleny, i když jsme zatím zevrubně informováni o možné trase amerického konvoje.

V březnu, kdy Českem projížděla americká vojenská kolona jsme mohli vidět, jak se chovají lidé, kteří přišli tento konvoj vítat. Mohli jsme ale i vidět, že média se snažila pár dní před příjezdem konvoje americké armády zastrašit demokratické odpůrce tohoto konvoje. Ti lidé, kteří nebudou vítat „Dunajskou jízdu“, se tentokráte zřejmě nenechají od nikoho zastrašit, protože takzvaně vědí, do čeho jdou.

ODKAZ-Dunajská jízda je další provokací proti svrchovanosti ČR a dalším důkazem servility pražské loutkové vlády!


Nepřihlášený uživatel

#522

2015-08-10 05:36

Kdysi jsem miloval a obdivoval Ameriku. Dnes je mi z ní na blití a nenávídím ji jako kdysi v r. 1968 Rusáky&spol.. Lidi vzpamatujme se jsme Slované a ne Keltové či jiné západní etnikum. Všechno to organizuje pražská kavárenská sebranka, která nás zrazuje prozápadním směrem. Nakonec dopadnem tak jako v roce 1938, kdy nás západ zradí a předhodí válečnému USA fanatikovi jako první obětní sousto....


Nepřihlášený uživatel

#523 USA TERORIZUJE JINY STAT A JDE JI O ROZVRAT EVROPY

2015-08-10 15:10

Začíná turecký (a světový) Majdan? Bombový útok na tureckou policii, střelba na konzulát USA, demonstrace v Evropě. Videa

Útok na konzulát USA má logiku: NATO podpořilo Turecko v jeho právu se bránit, čímž jako by NATO posvětilo i turecké útoky na Kurdy. Útok na policejní stanici v Istanbulu má rovněž logiku: turecká policie dlouhodobě potlačuje domácí demonstrace na podporu Kurdů – videa jsou z 29.7.2015:

Dlouhá desetiletí osud Kurdů nikoho nezajímal, nyní se zdá, že právě v tomto národě byla nalezena správná karta v dlouhodobé hře o blízkovýchodní energetické zdroje. Celá akce začala rozložením Iráku poté, co Irák jako spojenec Ruska a Sýrie blokoval prodej ropy autonomní republikou Kurdistán. Akce ISIL byla zahájena právě na iráckém území, kde byl prezidentem poprvé zvolen Kurd , zatímco jeho konkurent Málikí byl ISIL tvrdě likvidován (Málikí odmítá diktát Washingtonu, Vznik ISIL v Sýrii + video) .

Nyní Irák právě vyhlásil rozsáhlé politické reformy v zemi (zde) , o kterých nelze říct nic jiného, než že jsou ve prospěch vzniku Kurdistánu. Kurdistán si však už začíná diktovat podmínky a pokud doposud novému iráckému vedení dodával ropu, nyní s tím končí, z čehož je Irák rozladěný („Není jasné, proč KRG přestala dodávat ropu“, „Můžu upřímně prohlásit podepsání úmrtního listu ropnému obchodu,“ řekl Mowaffak al-Rubaie, irácký politik – více).

ODKAZ-Začíná turecký (a světový) Majdan? Bombový útok na tureckou policii, střelba na konzulát USA, demonstrace v Evropě. Videa


Nepřihlášený uživatel

#524

2015-08-11 13:22

Už aby byl ten jenkyjskej skřet pryč!

Gugga

#525 Re: Mazání podpisů

2015-08-24 18:10




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...