Nesouhlasíme s iniciativou Svobodu médiím z 15.4.2015


Nepřihlášený uživatel

#1 Nesouhlas

2015-04-28 06:39

Zase už skupiny vyvolených, zase už jeden povinný názor, zase vytváření domnělých nepřátel, narůstá míra rozsévání nenávisti mezi národy. To vše za přímé pomoci, ba autorství, mainstreamových presstitutek. Na "zpravodajství" ČT se nedá dívat, režimní poskoky nelze číst. Vítám všechno, co se tomuto postaví... proto nesouhlasím s iniciativou Svobodu médiím. Jakou svobodu mají na mysli? Svoboda je nedělitelná! 


Nepřihlášený uživatel

#2

2015-05-08 06:29

Jak rekl pan Hajek: Havlisiti to jsou novodobi bolsevici!

Nepřihlášený uživatel

#3

2015-05-09 06:57

V naší zemi se za svobodu projevu považují rusofobní výlevy, podpora amerického imperialismu, navádění k trestným činům proti ústavě a přirozenému řádu, podřízenost neziskovým organizacím placených státem, oligarchy a Západem, nadávání na prezidenta, nemravného Putnu, Saudka a spol, nadnárodních korporací a pod.
Chybí naprostá informovanost, co se děje ve světě či doma, místo toho jsou tam zpravidla pitomosti a nic neříkající zprávy. Jakmile je někde nějaká PRAVDA, následuje okamžitý zarputilý a nenávistný atak politiků, novinářů, herců a spol.

Nepřihlášený uživatel

#4 Média kavárně nedáme!

2015-05-09 13:16

Prý Svobodu médiím - když se dívám na tu partu profláklých xichtů kavárenských havlofašistických prasat, kteří tak hystericky potírají a cenzurují jako demokratičtí šakali každou jinou "pravdu a lásku" než je ta jejich, tak se divím, že zrovna oni se zaštiťují svobodou slova. Zloděj křičí - chyťte zloděje, jaká drzost, jaká nehoráznost! Ať už ten spolek diletantů nadobro zmizí z našich dějin, cožpak už se ta sebranka povalečů nenaškodila naší zemičce dost?!

Radárek

#5 S tohle partou,

2016-01-30 16:51

kterou vede proamerický zrádce Klvaňa, nečekejme žádnou svobodu.


Nepřihlášený uživatel

#6

2016-05-30 14:06

Podporuji skutečnou nezávislost médií a odsuzuji status quo kdy mainstreamová média jsou často hlásnou troubou "jedině správného názoru", těch, kteří nejen že ovládají tato média a různé instituce, ale i politiky, kteří jsou de facto jen jejich sluhy.