Zachraňte semilský Ostrov

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zachraňte semilský Ostrov


Anonymous

#1

2015-08-16 09:05

Peticí bych rád pomohl otevřít veřejnou diskusi, na základě které by se rozhodlo o dalším osudu nejlepšího místa v Semilech.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#2

2015-08-17 15:47

Jsem rodila semilacka a jezdim 5x rocne do Semil k rodicum.Jsem velmi zklamana co se tam odehrava! Nejhorsi je to,co se stalo s Ostrovem,vykacet krasne ,vecne zelene jehlicnany to je uplny sok. Nahradit je listnaci,ktere jsou pekne jen urcitou dobu a pak staly uklid listi!
Nejsou a nebudou tam uz ta stromova zatisi.:(
Jeste chci podotknout i kdyz se to Ostrova netyka,ze ta Kasna na pesi zone, je uplna "pomsta"
vrchol nevkusu,tam patrily prirodni kameny !!!
Verim,ze se podari,aby mohli obcane rozhodovat o tak velkych zmenach ve meste a ne jen par lidi,kterym nejde o Semily, ale o prfit!

Nepřihlášený uživatel

#3 "Náměstí s hospodou"

2015-08-18 16:33

Tady máme náměstí


Nepřihlášený uživatel

#4 "Náměstí s hospodou"

2015-08-18 16:35

A tohle je hospoda


Nepřihlášený uživatel

#5 "Náměstí s hospodou"

2015-08-18 16:38

Zasazená zcela nemravně místo náletového bordelu


Nepřihlášený uživatel

#6 "Náměstí s hospodou"

2015-08-18 16:39

Náměstí s hospodou v.1.0

Tomas Trojan
Autor této petice

#7 Re: "Náměstí s hospodou"

2015-08-18 21:07

#4: - "Náměstí s hospodou" 

 ano, opravdu strašné!!! lidé budou chodit chlastat do parku do "garáže"

Tomas Trojan
Autor této petice

#8 Re: "Náměstí s hospodou"

2015-08-18 21:39

#6: - "Náměstí s hospodou" 

dříve ano, dnes už naprostá šílenost, proto to taky asi skončilo ... dnes si takovou hrůzu na semilském ostrově neumím vůbec představit. 


Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Re: "Náměstí s hospodou"

2015-08-19 07:51

opravdu strašné ... chlastat do parku do "garáže" ... naprostá šílenost ... takovou hrůzu na semilském ostrově neumím vůbec představit

 Já si neumím vůbec představit, jaké to asi musí být peklo žít ve vaší hlavě, pane Trojane. Soucítím s vámi.


Nepřihlášený uživatel

#10 Re: Re: Re: "Náměstí s hospodou"

2015-08-19 08:13

#9: - Re: Re: "Náměstí s hospodou" 

 když máte jiný názor, tak ho řekněte, ale laskavě se do mě kvůli jinému názoru nenavážejte. já se do vás také nenavážím


Nepřihlášený uživatel

#11

2015-08-19 10:02

Mě ale vůbec nevadí jiný názor, pouze mě šokuje vaše "argumentace", jejíž část jsem v předchozím příspěvku ocitoval. Vskutku věcné, asi jsem se nechal jejím duchem trochu strhnout a omlouvám se vám za to, nicméně napsal jsem to první, co mi v daný okamžik vytanulo v mysli. Úderná hesla a bulvární styl typu "zachraňte ostrov" či "náměstí s hospodou" opravdu nejsou příliš k diskuzi. Proč nad svojí petiční výzvou nepublikujete místo toho skutečný záměr projektu, aby byl čtenář informovaný, proti čemu že by to měl vlastně protestovat? Kdo tu ve skutečností "sází na nevědomost občanů"? Náměstí s hospodou by si přál na ostrově skutečně asi málokdo, já však na projektové dokumentaci nevidím ani náměstí, ani hospodu. Váš manipulativní styl se mi poněkud příčí.

Markééét

#12 Nechceme žádné další náměstí!!

2015-08-20 09:54

Ahoj jsem rodilá semilačka, vždy jsem si stěžovala na to jak to tu vypadá.. A ted už se ani nedivím, protože jediný park ve městě chtějí zohavit, zničit,... Atd. Je to hrůza, obzvlášt když vidím ty návrhy, nikdo se nás lidí/občanů nezeptal, a brali to jako hotovou věc. Všichni občané tohoto města jsou rádi že můžou zajít někam s dětmi,, kde se nepotulují ožřalí lidé, a kde je hřiště na kterém si děti můžou hrát. Bohužel jak vidím vedení tohoto města myslí pouze na to aby šli peníze zpět do kapsy a né na to aby se občani měli kde rekreovat. Opravdu věřím že tato petice alespon ukáže vedení města že lidé jsou proti a to ne kvůli dětem, ale kvůli tomu že to je jediné místo kam lidé chodí, jsou tam různé atraktivity (cyklostezka - kam chodí lidé běhat, jezdit na kole, na inline bruslích, Hřiště pro děti,...atd.

Fífan

#13 NECHTE SI NÁMĚSTÍ PRO SEBE...MY SE CHCEME BAVIT!!!!!!

2015-08-20 10:08

Zdravím, ikdyž nejsem ze Semil tak jsem v tomto městě dosti často a myslím si že toto místo (Ostrov) je asi jediné místo kde si může člověk užít pohody a zábavu. Jestli se Ostrov zničí tak ve městě nebude nic kde by si děti mohli hrát a občané užívat pohody. Chápu že zastupitelé chtějí zvelebit město pro občany ale toto nebude zvelebení ale zohavení. A navíce jak všichni známe dnešní politiku tak v tomto nebude jen zvelebení města ale i penežního zisku pro zastupitele města. Řekněme si popravdě..kdo dneska na něčem nechce vydělat a dělá to pouze pro lidi a okolí. Takových to lidi a organizací je hodně málo. Doufám že tato petice napomůže tomu aby Ostrov zůstal Ostrovem.