Podpora paní učitelky Petry Štěpánové


Nepřihlášený uživatel

#576 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-02 16:14

#567: bb - Re: Re: Re: Re: Re:  Zabýváš se kravinama. Až budeš 4 roky chrápat jen v zákopech, nemytej, zavšivenej, v zimě, ve vedru, s min.jídlem, uvidíš denně stovky mrtvol svých kamarádů, rodinu budeš mít vyvražděnou způsobem, že by jsi při každé vzpomínce zvracel, možná pak nějaké debilní hodinky ti budou připomínat civilizaci a luxus a taky si je vezměš. Tvůj mozek tohle ale nepobere, ty nejsi schopen z tepla pokoje z Ikei a NB který ti koupil fotr, uvažovat v souvislostech. DEBILE.

 


Nepřihlášený uživatel

#577 Re: Pietní akt Velká Polom 2011

2016-03-02 16:52

#574: Tomáš Kott - Pietní akt Velká Polom 2011  

 Kokott plakal az bu mu bobky litali od zadnice. On je placeny pomnikovy fnukal.


Nepřihlášený uživatel

#578

2016-03-02 17:07

Ondracku ty lina komunisticko policajtska svine.Burane od hnoje ktery nemuze delat nic vice nez policajta nebo poslance komunistum opakuj po me. EVROPA BYLA OSVOBOZENA AMERICANY,BRITY A KANADANY. Jsi jeste smrkac aby jsi si to pamatoval ty hovnomete policajtsky. 


Nepřihlášený uživatel

#579 Re:

2016-03-02 17:30

#550: -  

Každej komunista ma na rukou krev.

Vy komunisti jste povraždili 100milionu svých spoluobčanů

Honza

#580 Re: Re:

2016-03-02 18:20

#4: Lukáš - Re:  

 To Vaše sdělení není přesné. Pokud by paní učitelka řekla svůj názor a za sebe, pak by jednala za sebe a samozřejmě jako taková svůj názor mít může a může ho i sdělit. Ale ona nemluvila za sebe, ona se schovávala za děti a to je rozdíl. Navíc současně sdělila, že svým názorem vlastně děti ovlivnila. Ona jako učitelka má především učit přeměty, na které má vzdělání a za co je placená. Pokud bude učit svědomitě, má práce až nad hlavu, zvláště u dětí ve věku, který uváděla. Ano nikde není napsáno, že by nemohla s dětmi probírat i další věci, pokud se však do toho pouští, jako v tomto případu, pak musí být profesionálka a jako taková má vychovávat a pěstovat v dětech úctu i k názoru druhého, včetně jeho smýšlení. Pokud to neumí, nebo nechce respektovat, pak se nemá ani do takové polemiky pouštět. Nadělá více škody než úžitku. 

Jak by se asi cítilo dítě, které by ve třídě bylo, pokud by jeho rodiče byli členy té strany, jak by na takové dítě ona sama hleděla, jak by se k takovému dítěti chovaly ty ostatní děti po takové masáži učitelky. Dítě má velmi citlivou dušičku, měl by získávat různé vědomosti a setkávat se nestraně s různými názory, aby si mohlo udělat svůj vlastní názor a rozhodně by mělo být vedeno ctít názor druhého, jeho myšlení a být schopno k diskuzi. Určitě by to zlepšilo i společnost, které to tolik chybí. A děti by v tomto měly být vychovávány.


Nepřihlášený uživatel

#581

2016-03-02 18:25

Všichni nenávidí kolaboranty, tedy pokud nejde o Rusko.
Honza

#582 Re: Re: Pietní akt Velká Polom 2011

2016-03-02 18:28

#577: - Re: Pietní akt Velká Polom 2011  

 A nešlo by to sdělit to co chcete, sdělit  trochu slušněji. Ještě že to nečtou ty děti, vytvořily by si opravdu o dospělých "pěkný" obrázek. Určitě by však pozbyly i poslední zbytky slušného názoru, které u nich ještě zbyly.

Honza

#583 Re:

2016-03-02 18:32

#578: -  

 To je mluva, co kdyby tyto věty paní učitelka přečetla těm svým dětem ve třídě. To by byl pro ně obrázek. Určitě by si více těch dospělých začaly vážit. Co myslíte?

Honza

#584 Re:

2016-03-02 18:45

#1: -  

 Na tuto skutečnost jste ale měl myslet, když jste cinkal klíčema na těch shromážděních, hlavně jste měl přemýšlet o tom co se děje  a měl být velmi pozorný. Pak by se nemohlo stát, že by ti, co všechno měli na svědomí, klidně naházeli to svoje svinstvo na druhé a nemohli by ze sebe udělat bílé beránky a to svoje svinstvo páchat jinde. Určitě bychom neměli ani ty bilionové dluhy. Pochybuji však, že něco mnohým otevře oči, raději budou tady psát ty řádky co jsou tady psané a je jen štěstím, že se k nim nedostanou třeba ty děti, které paní učitelka učí. To by byla pro ně rána a věřím, že by ztratily i ty poslední zbytky slušného názoru, který vůči dospělým měly.

Tomáš Kott

#585

2016-03-02 19:10

Prý se bála vyjít i 3 dny ven a dokonce její matka řekla že fandí Putinovi a to řekla dnes v aktualně.cz

Šipr

#586 Re: Re:

2016-03-02 19:56

Milý anonymní amorfní, kdo tu tedy překrucuje ? My Moraváci tvrdíme, že nás na konci války drancovala vojska maršále  SSSR Malinovského. Zkusíme ověřit ARCHIVNÍ materiály např v Brně což? A půjdeme stránku po stránce blábolisto. Korejská válka je dobrý srovnatelný příklad: Sever osvobozen SSSR - přivezli si sluníčko Kima na tanku. Jih okupován USA. Obě země stejně velké, na začátku stejný stav průmyslu a ekonomiky a nyní: poznáš na nočním družicovém snímku! Na Severu černo, na JIhu svítí města. Ruský / Sovětský způsob válčení si žádný normální národ nemůže dovolit. Izraelci si vyhodnotili efektivnost vedení válečných operací v minulosti. Mezi dobře hodnocenými veliteli nebyl žádný Rus nebo Sovět /ti na mrtvoly i vlastních nikdy nehleděli/. Můj oblíbený příklad /1. historicky zaznamenaná bitva Slovanů z Kyjevské Rusi na řece Kalce!/. Mimochodem, že 2.sv. válka dopadla tak jak dopadla  děkujeme neústupnému Churchillovi /blahé paměti / a USA. Rozhodně ne SSSR , to by tady vládl národní nebo internacionální socializmus separující lidi na soukmenovce nebo podle třídního původu. Děkuji USA a prezidentu Reaganovi, zo to, že osvobodil Svět od neživotaschopné rakoviny komunizmu /nebo reálného socializmu pokud si ráčíte přát/./#279: - Re:  

 

Šipr

#587 Re: Re: Re:

2016-03-02 20:07

Milý anonymní amorfní, kdo je tu neznalec historie vy nebo učitelka? Vsadil bych své oblíbené boty , že byste se mnou fest pohořel. Ono mít v malíčku historii z Deníku propagandisty nebo z Dějin Mezinárodního dělnického hnutí není dokladem informovanosti. My Moraváci tvrdíme, že nás na konci války drancovala vojska maršála SSSR Malinovského. Zkusíme ověřit ARCHIVNÍ materiály např v Brně což? A půjdeme stránku po stránce blábolisto. Korejská válka je dobrý srovnatelný příklad: Sever osvobozen SSSR - přivezli si sluníčko Kima na tanku. Jih okupován USA. Obě země stejně velké, na začátku stejný stav průmyslu a ekonomiky a nyní: poznáš na nočním družicovém snímku! Na Severu černo, na JIhu svítí města. Ruský / Sovětský způsob válčení si žádný normální národ nemůže dovolit. Izraelci si vyhodnotili efektivnost vedení válečných operací v minulosti. Mezi dobře hodnocenými veliteli nebyl žádný Rus nebo Sovět /ti na mrtvoly i vlastních nikdy nehleděli/. Můj oblíbený příklad /1. historicky zaznamenaná bitva Slovanů z Kyjevské Rusi na řece Kalce!/. Mimochodem, že 2.sv. válka dopadla tak jak dopadla  děkujeme neústupnému Churchillovi /blahé paměti / a USA. Rozhodně ne SSSR , to by tady vládl národní nebo internacionální socializmus separující lidi na soukmenovce nebo podle třídního původu. Děkuji USA a prezidentu Reaganovi, zo to, že osvobodil Svět od neživotaschopné rakoviny komunizmu /nebo reálného socializmu pokud si ráčíte přát/./#49: - Re: Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#588

2016-03-02 20:35

Podepsal jsem, abych podpořil milou a odvážnou paní učitelku. Podepsal jsem, abych jí dal sílu. Podepsal jsem, protože nemám rád komunisty. Podepsal jsem, protože s ní souhlasím. Osvobození vypadá jinak. Ze strany SSSR to bylo spíše porobení než osvobození. Podepsal jsem, protože na podolském mostě přes Vltavu je pamětní deska kde se píše: "Stáli jsme tu dlouhé dva týdny a čekali, než se objevili Rusové."
Šipr

#589 Re: Re:

2016-03-02 20:37

Áááá anonymní pán umí stanovit genetický profil z internetového příspěvku! Rychle zamiřte na nějakou lékařskou fakultu! To bude na Nobelovu cenu za lékařství /ne Míru/. A z kávové sedliny umíš stanovit mozkovou kapacitu? Nó tedy , z tebe by mohl být RSDr, nebo absolvnet VUMLu.

  My Moraváci tvrdíme, že nás na konci války drancovala vojska maršále  SSSR Malinovského. Zkusíme ověřit ARCHIVNÍ materiály např v Brně což? A půjdeme stránku po stránce blábolisto. Korejská válka je dobrý srovnatelný příklad: Sever osvobozen SSSR - přivezli si sluníčko Kima na tanku. Jih okupován USA. Obě země stejně velké, na začátku stejný stav průmyslu a ekonomiky a nyní: poznáš na nočním družicovém snímku! Na Severu černo, na JIhu svítí města. Ruský / Sovětský způsob válčení si žádný normální národ nemůže dovolit. Izraelci si vyhodnotili efektivnost vedení válečných operací v minulosti. Mezi dobře hodnocenými veliteli nebyl žádný Rus nebo Sovět /ti na mrtvoly i vlastních nikdy nehleděli/. Můj oblíbený příklad /1. historicky zaznamenaná bitva Slovanů z Kyjevské Rusi na řece Kalce!/. Mimochodem, že 2.sv. válka dopadla tak jak dopadla  děkujeme neústupnému Churchillovi /blahé paměti / a USA. Rozhodně ne SSSR , to by tady vládl národní nebo internacionální socializmus separující lidi na soukmenovce nebo podle třídního původu. Děkuji USA a prezidentu Reaganovi, zo to, že osvobodil Svět od neživotaschopné rakoviny komunizmu /nebo reálného socializmu pokud si ráčíte přát/./#377: - Re:  

 

DOLFI

#590 DOTAZ - PŘIVÝDĚLEK

2016-03-02 21:08

Rád bych si přivydělal jako protiruský aktivista. Poradíte, kam se mám obrátit?


Nepřihlášený uživatel

#591 Re: DOTAZ - PŘIVÝDĚLEK

2016-03-02 21:24


Nepřihlášený uživatel

#592 Americani,Britove a Kanadani Ondracku osvobodili Evropu.

2016-03-02 21:31


Nepřihlášený uživatel

#593 HEJ HEJ JUUESEJ..

2016-03-02 21:39


Nepřihlášený uživatel

#594

2016-03-02 21:47

O jakém osvobozování ze strany SSSR Evropy je tu řeč? Vždyť Sověti pomáhali Hitlerovi rozpoutat Druhou světovou válku a sami se jejího začátku aktivně zúčastnili. Nebýt Hitlera, tak by za pár týdnů sami vyrazili na západ a to by pak byla mela. A měli bychom je tu doteď. S tím "osvobozením" je to tak, že jeden agresor vytlačil druhého. Na Finsku vydobité území okupují rusáci do dneška.

Nepřihlášený uživatel

#595 Re:

2016-03-03 05:26

#9: -  

 Je to tak. 


Nepřihlášený uživatel

#596

2016-03-03 08:01

Od člověka, který ve 3.tisíciletí n.l. věří na neposkvrněné početí a zmrtvýchvstání nelze čekat objetvivní pravdu.

A za takovouhle vymejvárnu ještě platíme miliardy ročně a dalších 13 let budeme na platy zájmového kroužku fanatické učitelky platit další miliadry.

I takhle vypadá evangelizace v plném proudu. Těšme se.


Nepřihlášený uživatel

#597 Rudý zrůdy

2016-03-03 08:59

Čas pracuje pro nás a tak každý den zhebne nekolik stovek komunistických gerontů. 


Nepřihlášený uživatel

#598 Re:

2016-03-03 09:49

#585: Tomáš Kott -  

Je to hysterka. Ve videu si odporuje. Lidi nazývá hnojem. Připravená provokace, nic víc.

 


Nepřihlášený uživatel

#599 Re: Re:

2016-03-03 10:20

#579: - Re:  

Jestli oni si nevzali příklad od katolické církve.

 


Nepřihlášený uživatel

#600

2016-03-03 10:41

Nesouhlasím s polistopadovým vývojem naší spolenosti.