Zastavme ruskou propagandu!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zastavme ruskou propagandu!


Nepřihlášený uživatel

#26 NEPODPISU RUSKO NAS CHRANI USA NAS NIČÍ

2016-02-29 17:43

VY JSTE JEN Dobře ovladatelné stádo XENOFILOVÉ,SLUNIČKÁŘI,ATD

Tyto skupiny jdou jako stádo tam, kde je pro ně „vyroben“ silný vůdce, který jim dovolí ničit či mlátit a zabíjet ty „slabochy podlidi“ na něž vůdce ukáže, a je dovoleno vítězům brát si, co chtějí. „Vítězové“ si přitom neuvědomují, že se tím dostávají do kategorie ještě nižších „podlidí“, kteří budou po provedení špinavé práce nemilosrdně zlikvidování při prvním pokusu o individuální postoj.TOHLE TI ASI NEŘEKLI CO!!!!!TAK RAČI DRZ H.... A PŘEMYŠLEJ HLAVOU V ČT FAKTA NENAJDEŠ OVEČKO NIŠÍ KATEGORIE!!!! 

Sativa

#27 Re: NEPODPISU RUSKO NAS CHRANI USA NAS NIČÍ

2016-02-29 17:47

#26: - NEPODPISU RUSKO NAS CHRANI USA NAS NIČÍ 

 Drž pysk rudá pičo! Krásně si se prozradil rudým písmem že si rudý až za ušima tak táhni na Ural tam můžeš Putinovi vyhůlit čuráka spuchřelá ruská mrdko! Víš co? VZDECHNI!!!!!!!

Luk

#28

2016-02-29 18:57

Konecne slusny seznam. ;-) Slozite asem hledal lepsi media, nez nasi CT zumpu a Ble dnes. A tady je jo pekne sepsane. Dekuji autorovi.

 

bis

#29 Re:

2016-02-29 19:19

#1: -  

 a co bys chtěl, ty hlavo, žlutou kolonu? černou kolonu nebo růžovou? Tak tady hloupě nepyskuj a předveď něco sám. 


Nepřihlášený uživatel

#30

2016-02-29 20:11

SPIŠE TAKHLE

Pochcánek Zeman

#31

2016-02-29 20:21

Tady se sešlo zase pár nevzdělaných a tupých komoušů:-) Krásně je to žere a to je dobře,co jiného s rudým ,lidským odpadem:-)


Nepřihlášený uživatel

#32

2016-02-29 20:26

Pochcánek,jako jeho voliči

 


Nepřihlášený uživatel

#33

2016-02-29 20:29

 Zrcadlo zemanovce

 

majo

#34 tato peticia je nabadanie na porusenie ustavnych prav

2016-02-29 20:37

Pravo na ziskavanie informacii, pravo na slobodu nazoru, pravo na slobodu slova!!!touto peticiou sa bojuje proti tymto pravam!!! to je trestny cin v stadiu pokusu!!! a co taka proamericka propaganda? alebo ina? ta neexistuje? 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-02-29 20:39



Nepřihlášený uživatel

#36 Re: Re:

2016-02-29 20:45

#21: Drakos - Re:  

 Kavárníci a sluníčkáři čili pravdoláskaři jsou nebezpečná sekta, naočkována fanatickou US propagandou, která měla být pro dobro národa co nejdříve eliminována, jelikož se netají nenávistí k vlastní zemi, jejím tradicím, historii a hodnotám a nejraději by je všechny vydali všanc ve prospěch druhých. Většinou to jsou, stejně jako jejich modla Václav Havel, naivní a hloupoučcí lidé s nedostatkem racionálního a kritického myšlení, ovládáni čistě jen emocemi. A takoví dokáží uškodit nejvíce. Jak už to u sekty bývá, její vyznavači se projevují naprostou zaslepeností a zapálením pro věc, tedy posedlost lidskými právy všeho, co se hýbe (jen pokud je to v menšině) a absolutní nekritické vzhlížení k zhoubné multikulturní ideologii. Člověk je nepřesvědčí o jejich omylu, dokud se sami nespálí a ani to není lékem na jejich procitnutí. Kolaborace a kopání za cizí manšafty jim nečiní nejmenší potíže, ostatně i jejich nesmrtelná modla Havel byl nechvalně známé kolaborantské rodiny. Přežili jsme běsnění diktaturu nacismu i komunismu, ale obávám se, že sluníčkáři nás přivedou do hrobu. Všude v přírodě platí, že si smečka střeží svoje teritorium, ochraňuje svůj kmen, jen u nich matka příroda žalostně selhala, jejich absurdní názory se vymykají chápání naprosté většině zdravě uvažujících lidí. Pochopím myšlení komunistů, nacistů, islamistů a jiných, jelikož vychází z racionálního základu, jen jsou dohnané do přílišného extrému, ale že jde někdo proti svýmu národu a dobrovolně, či ještě s neutuchajícím nadšením si pod sebou podřezává větev, to vážně ne.

Antonius

#37 Re: tato peticia je nabadanie na porusenie ustavnych prav

2016-02-29 20:51

#34: majo - tato peticia je nabadanie na porusenie ustavnych prav 

 Svoboda slova již dávno vzala v téhle demokratůře za své. Už dávno jsou určitá témata v masmédiích tabu a Merkelová už se domlouvá se Zuckerbergem na cenzuře fízlbuku stejné jako třeba v Číně a pak kde je teda ta totalita.


Nepřihlášený uživatel

#38 Re:

2016-02-29 21:18

#33: -  

 TAKOVEJ PHOTOSHOP AJI TA ČERNÁ FOTKA FAKE!!!PETICE PLNÁ LŽI


Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Re: NEPODPISU RUSKO NAS CHRANI USA NAS NIČÍ

2016-02-29 21:24

#27: Sativa - Re: NEPODPISU RUSKO NAS CHRANI USA NAS NIČÍ 

 Máte všechny typické znaky havlofašisty - vulgární mluva, vyjadřování na úrovni desetiletého dítěte, vyhrožování, urážky, ... . Nejlépe všechny, kteří nesouhlasí s vašim názorem, poslat do Ruska nebo povraždit. Dle hesla: My vám tu naši představu západní demokracie vnutíme, i kdybychom vás měli povraždit všechny! A přitom se zaštiťovat lidskými právy a demokracií, jak pokrytecké. Budete si muset šáhnout hluboko do duše, protože s takovými falešnými ideály tenhle boj nevyhrajete :-)

Bart
Nepřihlášený uživatel

#40 Re:

2016-02-29 22:02

#32: -  

 He he prase z Hradu se pochcalo stejně jako jeho voliči - uvozhřená stará tlustá špinavá prasata volící sockomouše anebo, Vandase anebo Okamuru s Konvičkou a jiné šmejdy, no prostě odpad kterému patří jenom ostudná smrt v bolestech a hovnech!

KVZ

#41

2016-02-29 22:06

LOOOOOOL 20 podpisů, z toho deset raději anonymních. Je vidět, že opravdu mnoho lidí tu vaši primitivní rusofobní propagandu nesdílí :-D


Nepřihlášený uživatel

#42 Re:

2016-02-29 22:23

#33: -  

Ano, s fotošopem ses to už naučil, mamánku. A teď už hezky hajdy do postele a zítra do školy, na porci rusofobní propagandy (m)učitelky-prznitelky dějepisu Petry Štěpánové, novodobé ženské reinkarnace Zdeňka Nejedlého v obráceném gardu... 


Nepřihlášený uživatel

#43 Re:

2016-02-29 23:21

#32: -  

 Nějakej teplouš z kavárny se učil s Photoshopem.


Nepřihlášený uživatel

#44 Re:

2016-03-01 00:43

#33: -  

Zrcadlo duševních obzorů sluníčkáře-pravdoláskaře, vzdělaného a vychovaného v tz. inkluzivním školství:

 

Ahoj. Jmenuju se Honza. Sem žákem 5. třídy. Chtěl bych vásseznámit s našý školou a taky vám vyprávjet, co sme se dnes učili.

Naše škola je velmy moderní a pokroková, protože je inkluzivní.Inkl uze je, když se všichni učí spolu v normální škole. Romové, bílý, cizinci apostižené děti, všychni spolu v jedné třídě. Neni tu žádná disgryminace.

V naši třídě je nás celkem 12 žáků a kromě učitele tu s námi souještě 3 paní asitentky a jedna pani psicholožka. Ted vám všechny moje spolužákipředstavim.

V první lavici u okna sou dvě holki - Lucka a Rebeka.

Ve druhé lavici sedí Milan Tancoš a Jozef Žigo. Jsou to Romové.Nebaví je moc sedět v lavici, tak většinou běhaj po třídě, nebo si s paníasistentkou hrajou vzadu a zpývaj romské písně.

Dříve pořád s dalšími Romy čekali před školou a od ostatních siněco půjčovali, hlavně mobili a peníze. Mě jednou odtáhly do křoví a půjčili simoje peníze a bundu. Ale o tom nám paní ředitelka zakázala mluvit a dnes užnesmíme do školi nosit nic drahého.

Jejich rodiče to prí maji těžké kvůli disgriminaci a rasizmu.Naše škola pro romské žáky každý rok koupí nové mobili a tablety a taky jim dávákapesné. Jinak sou všichni hrozně nadaný a chytrý, hlavně na hudební a výtvarnouvýchovu. Mají samé dobré známki.

Ve třetí lavici sedí Štefan. Je mentálně postižený. Vedle nějsedí jeho specijální asistentka Renata, která mu se všým pomáhá a utírá mu nudlea sliny. Mluvit nedokáže, jen vydává různé zvuky, ale všichni víme, že je úžasněchytrý. Dostává totiš samé jedničky. Učitelky říkají, že je pro naši tříduvelkým obohacením.

V první lavici u dveří sou Monika a David. Ve druhé lavici udveří sedím já a vedle mě Mustafa. Jeho rodiče přišly z Afgánystánu.

Ve třetí lavici je Alžběta. Je postižená s daunovým syndromem,ale je hrozně chytrá. Má nejlepší známky z celé naší třídy. Vedle ní sedí jejíasistentka Martina.

Ve čtvrté lavici sedí Lukáš a vedle něj Manu. Manu je tu nový.Přišel k nám před 2 měsíci a jeho rodiče sou z Afriki. Pamatuju si na jeho prvníden u nás. S naší třídní sme uspořádali uvítací párty. Všichni sme se s nímmuseli obejmout a poděkovat mu, že se přistěhoval do naší země, protože našezemě i naše škola patří všem.

V poslední lavici sedí naše třídní psicholožka. Pomáhá nám a řešírůzné problémi. Minulý týden Lucka z první lavice nechtěla dát napít MilanuTancošovi , tak jí paní psicholožka musela vyšetřovat pro podezření zpodvjedomého rasizmu. Lucka se pak musela Milanovy omluvit.

A co sme se dnes učili ?

První hodinu byl zeměpis. Pani učitelka nám vyprávěla o islámskékultuře . Na koncy hodiny nás vizkoušela z toho, co sme si zapamatovali. Všichnidostali jedničku.

Druhá hodina byla matematyka. Učili sme se malou násobilku. Až senaučíme malou, tak v 6, nebo 7. třídě začneme s velkou násobilkou, Už se moctěším. Také si mě pan učitel vizkoušel u tabule. Zadal mi deset příkladů.Správn ě sem spočítal tři. Dostal sem dvojku. Po mě šel k tabuli Oláh. Pomáhalamu pani asistentka a dostal jedničku. Je fakt dobrej.

Třetí hodinu sme měli Občanskou výchovu. Přišli k nám studenti zČlověka v Tísni a měli sme přednášku o lidských právech a disgriminaci lidí sodlyšnou orientací. Na konci hodiny nám paní učitelka pustila pohádku. Bylo to odvou gayích co se zamilovali a narodil se jim malí černoušek. Moc se mi pohádkalíbyla.

Čtvrtá hodina byla Čeština. Učili sme se romskou básničku. Nakonci hodiny sme jí společně recitovali a všychni dostali jedničku.

Poslední hodinu byla hudební výchova. Učili sme se zpívat romsképísně. Nejlepší byli Milan Tancoš a Oláhovic. Dostali jedničku a pochvalu.

Tak to je moje třída.

Naše třídní říká, že inkluzivní škola je nejmodernější anejlepší. V normálních školách, kde sou jen normální běloši, tam prej má hodnělidí čtyřky a pětky. Ale v naší inkluzivní škole máme všichni jenom jedničky advojky. Dysgriminace u nás prostě neekzistuje. Každý má právo na úspjech avsdělání !
Tak ahoj. Honza.


Nepřihlášený uživatel

#45 Re: Re:

2016-03-01 01:07

#44: - Re:  

No potěš koště. Toho "žáka Honzu" musela učit sama brněnská učitelka Petra Štěpánová, jinak snad ani není možné, aby něco takového mohlo absolvovat základní školu ....


Nepřihlášený uživatel

#46

2016-03-01 08:27

Hah, teď podpisy dokonce ubývají. Abyste za chvíli nebyli v minusu jako jste už teď s IQ. Da da.


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: NEPODPISU RUSKO NAS CHRANI USA NAS NIČÍ

2016-03-01 08:33

#26: - NEPODPISU RUSKO NAS CHRANI USA NAS NIČÍ 

 Havlisti jsou podlidi. Kolaborantske děvky


Nepřihlášený uživatel

#48 Re:

2016-03-01 08:41

#28: Luk -  

 Nejen slušný seznam webů, které se narozdíl od cenzurovaného a propagandistickeho mainstremu nebojí psát pravdu, ale i slušný seznam vlastizradcu. a amerických štěnic. A  se zrádci se dělá co? Díky autore


Nepřihlášený uživatel

#49 Re:

2016-03-01 08:43

#25: ac -  

 Ty jsi idiot, ale velmi neužitečny.  Žádná škoda tě nebude.

iva

#50 Tak to je jen seznam

2016-03-01 14:21

Tak to je jen seznam užitečných idiotů




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...