Petice proti hanobení symbolů ČR

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti hanobení symbolů ČR


Nepřihlášený uživatel

#26 Re:

2016-08-28 12:38

#24: -  

 A o degradaci naseho statu jim presne slo. Zkuste si zjistit narodnostni slozeni one tzv. umelcke skupiny.


Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re:

2016-08-28 16:54

#26: - Re:  

 Nevím. Napovíte, nebo to zůstane tzv. jinotajem? 


Nepřihlášený uživatel

#28

2016-08-29 13:59

En plus ils se prennent pour les "Artistes". L'Art des slipes.
Karel

#29 Re: Re: Re:

2016-09-07 09:24

#27: - Re: Re:  

To je jednoduché, nejsou to tzv. správní Češi. Co to přesně znamená, nikdo neví, ale prý se to nejlépe zjišťuje z diskusí na Parlamentních listech a Novinkách.cz


Nepřihlášený uživatel

#30

2016-09-13 06:09

Souhlasím s trestem za hanobení státních symbolů, NIKOLIV ZA VYVĚŠENÍ TRENEK.
RespectHaterXXL

#31 Odsouzení této petice.

2018-09-28 07:06

Troufám si podotknout, že větší komando idiotů jsem na internetu neviděl (pominu-li příznivce odchodu z EU). Psát petici proti urážkám státních symbolů a chtít přísně sankciovat takové počínání, to můžou jen kryptokomunističtí dědkové a babky. A to o skupině Ztohoven, co tam bylo napsáno, považuji za prachsprostou pomstychtivost. To není normální.

Ty kecy, že je třeba mít úctu k prezidentovi a státním symbolům ty nesnáším. Máme přece tradice a ty máme společné a vždycky tu budou někteří, kterým nevyhovoují. A ty přece nebudeme nutit, aby je dodržovali. Každý má právo říkat si co chce. Ochrana státních symbolů by měla být zcela zrušena, nikoli zpřísněna. Jakákoli snaha potrestat Ztohoven (s výjimkou toho za krádež a vloupání) je snaha navrátit se k totalitě a proruské politice.

Mně se už z těch vašich volání po respektu k hlavě státu chce blít. Jako takhle, je to náš prezident a máme státní symboly. Ale způsobí snad chudobu a chaos to, když je budou lidi dehonestovat? NE, NEZPŮSOBÍ! Chudobu způsobí krach hospodářství a to nemá s dehonestací státních symbolů a hlavy státu nic společného. A pokud jde o to, že lidé považují státní symboly za svaté, tak by měli mít dost rozumu a chápat, že každý má na to jiný názor a základní evropskou hodnotou je svoboda slova (včetně úprav státních symbolů, což naše státní reprezentace nerespektuje).