Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#2726 Vzkaz českým o v č a n ů m .......

2012-12-23 00:03

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-23 01:44


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-23 01:45


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-23 01:45


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-23 10:44


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-23 11:36


Naštěstí máme PEŤU !!!!!!!!

#2732 Velké plány ministryně války Karolíny Peake zmařil Petr Nečas

2012-12-23 12:06

tata

#2733 Protest XXII

2012-12-23 13:18

Protest XXII

Milí protestující studentíci z Třeboně a okolí,

my, zastánci volné myšlenky z Vršovického kraje, co též neudržíme myšlenku, přidáváme se k vašemu protestu a všem ostatním protestům, též i našim Protestem XXII za odvolání zahraničního ministra Karla Schwanzenberga, neboť tato osoba je spjata s totalitním režimem Rakouska-Uherska a doposud se řádně nedistancoval od režimu, který zde panoval v letech 1526-1918.
Tento režim, tak jako vy, jsme sice nezažili, avšak o praktikách tohoto, dnes již díky chrabrým činům bojovníků za svobodu a demokracii zaniklého režimu, víme pouze z vyprávění zvítězivší strany a tak si též myslíme, že tímto protestem vše zachráníme. Požadujeme, aby se nám tehdy vládnoucí rodina Habsburků a její dnešní příznivci z nedemokratických stran roajalistů řádně omluvili a na podporu tohoto požadavku vyhlašujeme týden přežírání jako důkaz, že nyní se máme lépe než tehdy.
Naše akce je podporována 1. pražskou zastavárnou z Nuslí a též ze zahraničí, a to např. firmami Mc Kačeři a Nákupnízemě, jež zajišťují catering a jiné. Podporu přislíbila též firma Schade, nyní pěkně vedená firmou Lidovůz, pokud si od nich zakoupíme 50 vozů z akce „jednoduše inteligentní“. Mediální podporu zajišťuje TschF eins a MF heute, ze známých osobností se k nám přidali též Blbec z Xenemünde, Pytlákova schovanka, Anton Špelec ostrostřelec a Všichni presidentovi muži (v utajení též jakýsi 007). Tváří našeho protestu je Pepek Vyskoč z pubu U tří soudků.
Svoji podporu pro tento protest zasílejte na účet u Raffenbanky Praha.
Za organizační výbor
Luděk Kovář

Dáno ve Vršovicích, na den sv. Jana Kętského A.D. 2012
Vlček

#2734

2012-12-23 15:49

Než kdokoli zvolí kamkoli KSČ(M) měl by pvinně absolvovat pokus o studium na VŠ a pokus o vyceatování (kamkoli) za doby reálného socializmu. Klíště se pustí kořisti snáze než komunisti vlády.

Nepřihlášený uživatel

#2735 Re:

2012-12-23 17:44

#2734: Vlček -

Jéééé, další chudinka, který bude trvdit, jak mu komunisti bránili v postupu, to fakt miluju, tyhle kecy. Nedávno to  vyprávěla jedna kolegyně, že chtěla na školu a nedostala se, že zlí komunisti jí nechtějí vzít  na gympl, když ona měla v roce 1985 na základní škole přece jenom 6 trojek :-))). No jo, dneska na třeboňský gympl vezmou parchanty,co mají i čtyřky.. a  podle toho to tam také vypadá.


Nepřihlášený uživatel

#2736 Je čas zrušit komunistickou stranu

2012-12-23 20:44

Stále není pozdě na to zrušit KSČM. Markéta Chmelová, Praha 8
STÁLE NENÍ POZDĚ NA TO

#2737 zrušit Markétu Chmelovou z Prahy 8

2012-12-23 22:54


Eddard Stark

#2739 Re:

2012-12-23 23:02

#25: Alois Sassmann -

Ten kdo volil ČSSD volil ČSSD a ty tvoje demenské bláboly na tom nic nezmění

"Lukáš Jelínek"

#2740 Země bez pravidel pro slušné občany.

2012-12-23 23:11

Lukáš Jelínek: Země bez pravidel?

04.12.2012 -


Jestli je něco charakteristickým znakem české politiky, jedná se o neúctu k pravidlům, psaným i nepsaným, ba přímo o jejich znásilňování. Těžko se pak divit voličům, že takto se chovajícími politiky pohrdají.

Ústavní soud konstatoval, že balíček reformních zákonů protlačila loni v listopadu vládní většina Sněmovnou za cenu porušení jednacího řadu, tedy zákona. Návrhy vrácené Sněmovně Senátem byly na program probíhající schůze zařazeny dodatečně, došlo k sloučení diskuse k nesouvisejícím bodům a ta potom byla limitována právem každého poslance vystoupit jen dvakrát po deseti minutách. Jednání probíhalo v noci, ve vzrušené atmosféře a místopředseda Sněmovny z řad ČSSD byl vyloučen ze řízení schůze.

Samotné zákony, jež jsou už dávno v platnosti, až na několik konkrétních paragrafů, Ústavní soud nezrušil. Nedospěl totiž k názoru, že porušení jednacího řádu Sněmovny v tomto případě vedlo až k narušení ústavního pořádku. Takovou intenzitu zkrátka neshledal. Přesto si evidentně pootevřel dvířka k tomu, aby příště mohl být přísnější.

Z reakce koaličních poslanců zamrazilo. Zatímco kontroverzní Marek Benda nepřekvapil, tak například od místopředsedy ODS (a exministra spravedlnosti!) Jiřího Pospíšila člověk čekal větší pokoru. Od obou – a od dalších – však (ve volném překladu) zaznělo, že Ústavní soud se tím, že zákony nezrušil, postavil na jejich stranu a opozicí napadnuté počínání sněmovní většiny posvětil. Příště se tedy bude postupovat podle stejného vzorce. A když to do konce volebního období nestihne koalice ODS, TOP 09, LIDEM, klidně se může stát, že si tento přístup příště, po svém vítězství, osvojí i dnešní opozice.

Nejsou to radostné vyhlídky. Jako by už nestačilo „všední“ válcování menšiny většinou, politika nulové tolerance a osobní výpady. Čas od času se poruší dohoda na tzv. párování poslanců (dohodnutá situace nastávající, když se z vážného důvodu nemůže účastnit jednání poslanec z jednoho tábora a příslušník tábora opačného se tudíž také vyhne hlasování) nebo se při plenární schůzi odepře nějakému poslaneckému klubu požadovaná přestávka na interní poradu. Ještě vážnější nemocí je formulování tzv. přílepků, čili novelizace nějakého zákona vložená ovšem do zákona naprosto nesouvisejícího. Tento nešvar už Ústavní soud také tepal.

Problémem je i zákonodárná iniciativa každého jednotlivého poslance. Takto se do právního řádu snadno dostávají ustanovení prosazovaná tou či onou vlivnou zájmovou skupinou. Nejsnazší obětí lobbistů jsou nezařazení poslanci. Tito zákonodárci stojící mimo poslanecké kluby a mimo stranickou kontrolu leckdy slouží jako nejjednodušší nosiče pro legislativní potřeby všelijakých kmotrů.

Není nic snazšího než využívat děr v Ústavě ČR a v jednacím řádu Sněmovny nebo je rovnou porušovat. Riziko sankcí je minimální.

Samostatnou kapitolou je třeba vztah politických stran ke svému financování. Když dojde na ně, zapomíná se často na ušlechtilé záměry potírat korupci, klientelismus, nekalý lobbing nebo anonymní akcie.

Jinou ukázkou odtržení od pravidel je způsob, jakým odcházejí ministři. Nepodávají rezignaci ze dne na den, ale avizují ji s předstihem, asi abychom se mohli těšit. A mezi dnem oznámení odchodu a odchodem samotným ještě po sobě vydatně v resortech uklízejí. Velmi liknavé byly (či jsou) poslední tři odchody z vlády – Jaromíra Drábka (TOP 09), Pavla Dobeše (LIDEM) a Alexandra Vondry (ODS). V případě někdejšího ministra školství Josefa Dobeše (tehdy VV) se druhdy nepřetrhl ani prezident. Porušil úzus, že převezme od premiéra ministrovu demisi a ministra odvolá. On naopak doklad Dobešova odchodu uložil na čas k ledu.

Když už jsme u hlavy státu, přihoďme na hromádku hříchů i její zlozvyk nepodepisovat a zároveň nevetovat některé zákony (naposledy ten upravující majetkového vyrovnání státu s církvemi). Opět: Ústava ČR se napíná, jako by byla z gumy.
http://www.nasipolitici.cz/cs/komentare-tydne/4717-lukas-jelinek-zeme-bez-pravidel

Je vlastně malý zázrak, že v této „zemi bez pravidel“ - tedy v prostředí, kde zejména mocní (politici, vlivní podnikatelé, celebrity…) se cítí být beztrestní a vesele překračují paragrafy – je ještě tolik lidí vůbec ochotno zákony ctít a dodržovat. Mnozí, kteří by měli jít vzorem, ale dělají vše proto, aby dali zelenou chaosu a anarchii. Jenže dokud se nenaučíme dodržovat pravidla a dobré mravy, se stavem tuzemské demokracie a právního státu nepohneme. Pakliže si to neuvědomují politici stávající, nesmějí se divit, že lidé pošilhávají po nových.

Nepřihlášený uživatel

#2741 http://www.nasipolitici.cz/cs/komentare-tydne/4717-lukas-jelinek-zeme-bez-pravidel

2012-12-23 23:12

Země bez pravidel

Nepřihlášený uživatel

#2742 jen si studentíci pěkně zastávkujte - chachá, chachá......

2012-12-23 23:41



Hladoví studentíci či frikulíni zblblí mediální masáží věří že v době socialismu se na ulici střílelo do lidí, že u nás byl hladomor a lidé umírali bez pomoci, protože nebyl ani penicilín, cíleně strašení, že levice zavře hranice a a dětičky pošle povinně makat, vymyté mozky, dětičky lehce zbohatnuvšich podnikatelů plně živené tatínkem a maminkou hrdě volí pravici neboť to je dneska IN, pak bučí a skuhrají v okamžiku, kdy si mají z vlastních kapes platit školné a demonstrují v ulicích, jak se už ostatně stalo několikrát, po škole nežení se a nevdávají, protože prý nemají na drahé byty, tupí papoušci Mádla s Isovou se ošklíbají nad levicovou bábou s dědkem, ale ochotně k nim běží pro korunky aby bylo na chlast a hulení a diví se, že bába s dědkem jim nic nedá, už mají jen prázdné kapsy, to, že tihle mediální zbla jsou ochotni volit i fašouny by pro nás mělo být velkým varováním
Budoucnost národa- hamburgroví idioti s mozky vymytými propagandou
otylí žrouti hamburgerů živení rodiči, jen je nechte, však on je život srovná, až se budou chtít jít flákat na vysokou a rodiče jim oznámí milá Barčo, milý Tondo, volili jste Bezčase se Švarctrumberkem, proto naše rodina nemá korunu, tak nepůjdete na vysokou ale do fabriky k pásu nebo kydat na farmu hnuj nebo se na té vejšce živte sami, však on je život srovná až půjdou hledat práci a zjistí, že na ně nikdo nečeká se slavobránou a nedá jim nástupní plat 60 tisíc za to koho volili, ale že budou makat od nevidím za desítku hrubého, však oni sklapnou, až zjistí, že si umotali děcko, ale nemají kde bydlet, protože na drahý byt nemají a levicoví rodiče jsou v chudinském starobinci, dědek s bábou pod drnem, to jim ta rázná pravičáckost spadne rychle do trenek, jo když táta s mámou krmí, to se to prsí, no a těm trumbelínům co volili fašisty, moc by mě zajímalo, jak by se jim to líbilo, až by je fašistický úředník lustroval do třetího kolena jestli nejsou židé, nebo je nacpal do dobytčáku a poslal do Osvětimi,hamburgroví idioti s mozky vymytými mediální propagandou, televizními seriály a super stár, skvělá budoucnost národa
Včera rudý, modrý dnes

#2743 Mrtvej pravičák, dobrej pravičák

2012-12-24 03:00

Je na čase vyhlásit třídní boj pravičáckým asociálním sviním.
Včera rudý, modrý dnes

#2744 Re: Markéta Chmelová už leze ven.

2012-12-24 03:02

#2738: POZOR - Markéta Chmelová už leze ven.

Já tam vidím něco o vládě.

Včera rudý, modrý dnes

#2745 Re: smrt asociálům

2012-12-24 03:03

#2734: Vlček -

Třeba jako Klaus? Studium v USA zdarma?

bla bla

#2746 Re: Re: Rosocha jako kantor zklamal

2012-12-24 03:04

#2703: - Re: Rosocha jako kantor zklamal

V černé kronice. Až tenhle zločinecký režim padne.


Nepřihlášený uživatel

#2747 Vánoce

2012-12-24 09:01

Milá paní Baborová,
přeji Vám krásné a spokojené Vánoce - jistě i za třeboňské studenty, kteří se dnes za své totalitní chování stydí. Dobře si totiž uvědomují, že jste především člověk a že každý člověk si zaslouží úctu ostatních - zvlášť člověk jako vy, který svůj život prožil čestně a poctivě a celý život pracoval pro dobro a prospěch ostatních. Třeboňští studenti jistě překousnou zklamání, že radní se nestala jejich paní ředitelka z ODS.
Přeji Vám, ať dokážete zůstat pořád stejně slušná a statečná a ať se Vám daří vzdorovat davu, který není schopen samostatně myslet a který vždycky bude pohrdat těmi, co musejí přespávat a rodit ve chlévě.
Milá paní Baborová, lidi jako jste Vy naqše země opravdu potřebuje. Ať se Vám v příštím roce daří a ať jste šťastná!
osiris

#2748 Dotaz

2012-12-24 12:56

Může mi prosím někdo ze studentstva vysvětlit zásadní rozdíl mezi KSČM a současnou vládní koalicí? Já tam totiž žádný rozdíl nevidím :-) Pokud studentům vadí KSČM, vadí jim potom také nikým nevolené bruselské politbyro a jejímž čele je bývalí maoista soudruh Barroso? Proč neprotestují např. před pražskou pobočkou Evropské Komise? Nebo diktát z Bruselu nikomu ze studentů nevadí? :-)

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-24 17:02


nejvetsi humanista z dolniho povltavi

#2750 Re: Svatořečení?

2012-12-24 21:55

#2721: BENDA MAREK - PLZEŇ - SDĚLIL - Svatořečení?

ten pan judr benda od myvala, ktery si plete houslovy klic s paragrafem je veliky humanista. Jeho procurane a castymi prujmy zdevastovane pliny, zn. pampers, ktere nosil jeste pet let po nastupu do snemovny by mely byt jako relikvie panem dukou vysveceny a za ministrantovani pana kardinala vlka a biskupa maleho ulozeny ve svatovitskem chramu, hned vedle korunovacnich klenotu. verim, ze jej moralni deviant duka co nejdrive prohlasi za svateho a take za nesmrtelneho, podobne, jako byl nesmrtelny vladimir iljic blahe pameti, nez skonal.( pane benda, jeste si ti tri jmenovani vagusove z katolickeho kleru tahaji mlade ministranty do zakristie?)