Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

kreja

#3026 Re: Celkem tady " Monika" naslintala 394 ubohých keců - možná jeden pravdivý

2013-01-05 11:38

#3024: kreja - Celkem tady " Monika" naslintala 394 ubohých keců - možná jeden pravdivý

Pokud sem chceš ty srabe něco vyblejt, zkus to laskavě pod nějakou svojí přezdívkou. Mojí si tak nějak nevšímej, ať nejseš za totálního pytložrouta.

Anna

#3027 Re: Vítězslava Baborová mě učila

2013-01-05 12:01

#53: - Vítězslava Baborová mě učila

To je zvláštní, že znám spoustu lidí, co měli rovněž svatbu v kostele a nikdy z toho žádné postihy neměli. Neměla jste ještě nějaký jiný vroubek?


Nepřihlášený uživatel

#3028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-05 12:04

#3025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vidíte, právě to si říkám, proč Vás to baví ?:-))

A copak zjistila  inspekce?.-) A co to máte za dítka, když nejsou v šestnácti schopné říct "ne, promiň, ale nepodepíšu"? Můj potomek by takového aktivistu, který by jej vyzval k podpisu petice "s komunisty na věčné časy", poslal "na patřičná místa":-)) Určitě by neběžel domů žalovat:-))

A nezaměňujte "petici proti obsazení resortu školství JČK" za petici "s komunisty na věčné časy" ... to je hlopé přirovnání, nemyslíte?.-) Není to totiž o tomtéž....

To o šikaně jste psali Vy, stateční bojovníci z barikád, ne já:-) A ano, pokud někdo žaloval a poslal na školu inspekci, je mi k smíchu, estébáček:-)) Ještě by mne zajímalo: udělal to anomymně?.-))


Nepřihlášený uživatel

#3029 Re: Re: Vítězslava Baborová mě učila

2013-01-05 12:16

#3027: Anna - Re: Vítězslava Baborová mě učila 

 No jo, máte pravdu, měli jsme se tu náramně...i svatbu jsme směli mít ... a někteří i beztrestně v kostele. Jsme my to chátra nevděčná, že jsme chtěli ještě víc, jezdit volně po světě, říkat co si myslíme, dělat práci, kterou chceme ... a nenechat se vést k rudým zítřkům primitivama typu Jakeše:-))

Taky je fakt čím dál větší legrace:-))

kreja

#3030 Pokud sem chceš ty srabe něco vyblejt po 22 letech tak blij

2013-01-05 12:28

kreja

#3031 už to někdy taky neudržím

2013-01-05 12:31

CV: "Gymnázium Třeboň, před ÓDéeSačkou"

#3032 Re: Re: Re: Tak jen si klidně zaprotestujte, mládeži :-)

2013-01-05 13:00

#2880: Pavlína Jiráková - Re: Re: Tak jen si klidně zaprotestujte, mládeži :-)

A jaký zaměstnavatel, podle vás, bude na takovéto hodnocení ( kádrování ) přihlížet? Každý hledá, především, schopnosti myšlení, orientace,  inteligence a inovativnosti ve svém oboru. Na politiku se nehledí. A výrok D. Hořejšího na Facebooku? Jenom vyjádřil současnou politickou situaci. Kde chybí inteligentní voliči, tam zákonitě chybí inteligentní politici (= manažeři státu (= společenství lidí, které pojí nějaké pouto, mají společné zákony)). A s neschopnými stunenty si lze poradit tak, že se nastaví nějaké nepodkročitelné kvality studenta.


Nepřihlášený uživatel

#3033 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-05 13:02

#3022: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Pro nevzdělaného hlupáka, zřejmě studenta gymnázia v Třeboni.

Jak jste přišel na toho práskače? To Vám řekl Rosocha nebo to máte z přednášky Jaromíra Štětiny (krycí jméno u Plavec) na třeboňském gymnáziu?

Takže ten Čapek:

O demokracii a socialismu
Karel Čapek

"Pro mne socialism není teorií hospodářskou; je mi teorií a postulátem spravedlnosti a slušnosti. Nerozumím nadhodnotě a výrobním prostředkům, ale rozumím tomu, že naše organizace života není slušná a spravedlivá k většině lidí. Na to není třeba hospodářské teorie, abychom viděli, že příliš mnoho lidí není a nemůže být šťastno, protože jsou odsouzeni žít v starosti, nedostatku a ponížení. Je to rozběsňující pohled na nesmírnou a nedůstojnou křivdu. Na tomto místě mi skočíte do řeči a povíte, že takovéhle city nejsou žádný socialism, nýbrž jen vulgární soucit a slaboduchá humanita; socialism že je pozitivní doktrína nebo taktika, jak tyhle křivdy odčinit. Nemohu si pomoci, ale přál bych si opravdu, aby svět byl na všech stranách zaplaven vulgárním soucitem a slaboduchou humanitou; myslím, že by nám to velmi pomohlo k tornu odčinění křivd a ještě k něčemu lepšímu: k zhodnocení lidských životů. Ale pokud se týče té doktríny a taktiky, shoduji se se socialismem — nebo řekněme rovnou: s komunismem — ve většině jeho ideálů; ale nemohu se s našim komunismem — nebo přesněji řečeno: s jeho dnešním a dočasným stavem — srovnat ve většině jeho metod."

 

Zdá se, že vždy neposílal komunisty "na patřičná místa".

kreja

#3034 Re: už to někdy taky neudržím

2013-01-05 13:08

#3031: kreja - už to někdy taky neudržím

Slušný hrdinství... používat něčí přezdívku, pěkně anonymně, po bolševicku. Klasický chování předposranýho svazáckýho žufana, kterej se tak maximálně zmůže na anonymní linkování kravin. Hele, jak složitý bylo vyrobit ten flek na knížecích kalhotách? Tak pět vteřin v "malování", co? Je to úplně tragicky amatérsky vyrobený a ještě je ten flek někde u kolena. Takže buď má kníže lofasa jak hrom, pak mu ho můžeš pouze závidět, anebo prostě blbeček tvýho formátu, nemá ponětí o anatomii lidského těla. Ovšem jistě jste se u této "povedené" taškařice, zplna hrdla zasmáli. Celá vaše svazácko - bolševická buňka...


Nepřihlášený uživatel

#3035 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-05 13:09

#3033: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Copak, nervy na pochodu?..))

 "Proč nejsem komunistou" ... to také napsal K.Č...

...a poznámka: nejsem absolventem z Třeboně:-)

 

Monika

#3036 Klasický chování předposranýho odeesáka kreji

2013-01-05 13:20


Nepřihlášený uživatel

#3037 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-05 13:22

#3035: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ovšem, je to přece v knize O věcech obecných. To ví přece každý a nikdo to nezpochybňuje. Už jste to četl? Zdá se, že nejenom gymnázium v Třeboni produkuje lidi, kteří nemyslí.

"Dnešnímu světu není třeba nenávisti, nýbrž dobré vůli ochoty, shody a spolupráce; je mu třeba vlídnějšího morálního klimatu; myslím, že by se s trochou obyčejné lásky a srdečnosti daly ještě dělat zázraky."

Není to náhodou o současné vládní koalici? Zkuste si nahradit (pokud na to stačíte) slovo komunismus něčím, co by odkazovalo k současné vládní garnituře a budete překvapen, jak to viděl ten Čapek dobře.

Jaké nervy na pochodu? Mimochodem, nikdy jsem nebyl členem žádné politické strany. Na rozdíl od Vás jsem si ale zachoval rozum.

Peman

#3038 Modří ptáci se nám plaší, že Ty psychopate krejo

2013-01-05 13:23


Nepřihlášený uživatel

#3039 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-05 13:28

#3028: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Poprvé jsem se dozvěděl, že kdo si stěžuje na nefunkčnost školy je estébáček. děkuji za toto poučení.

Pokud chápu Vaši logiku, tak se propadáme ve vzdělanosti, protože máme málo estébáčků, které jsme zřejmě vyvezli do Finska, Švédska a Norska, kde je vzdělání na nejvyšší úrovni.

Pokud nejste absolventem gymnázia v Třeboni, tak máte za sebou alespoň pár semestrů (pár hodin) na právech v Plzni. Nejste dlouho hledaný spolužák Ivany Řápkové? Přihlaste se, odměna Vás nemine!

kreja

#3040 kdyby pořádně makala tak má pořádný důchod

2013-01-05 13:31

http://ispigl.blogspot.cz/2012/03/ods-odmenila-jiraskovou-zivori.html
čtvrtek, 1. března 2012
ODS “odměnila” herečku Jiráskovou, živoří

„Jsem stará, důchod mám malý a je těžké s ním vyjít. Je to kruté, tak kruté! Člověk celý život dře a pak dostane takovou almužnu,“ postěžovala si herečka Jiřina Jirásková, která fandila ODS. Dokonce za ni kandidovala, ale neuspěla. ODS se jí nyní “odměňuje”… Ale nejen jí. Pokud projde návrh ministra financí Miroslava Kalouska na zmrazení výše vyplácených důchodů pro příští tři roky, který podporuje i premiér Petr Nečas, dostanou se do finanční tísně nejen ti, co žijí z podprůměrných penzí, ale i ti, o nichž by to možná nikdo ani neřekl. Deník Aha! oslovil známé osobnosti, které žijí už jen z důchodu, a zjistil, že i pro ně bude situace čím dál krušnější. Platí to i pro jednu z nejoblíbenějších českých filmových a divadelních hereček Jiřinu Jiráskovou, která už přes šedesát let ztvárňuje roli za rolí. Přesto si v žádném blahobytu rozhodně nežije. Jedenaosmdesátiletou herečku stojí nemalé peníze také častá péče, kterou vzhledem ke zdravotnímu stavu a pokročilému věku potřebuje od lékařů. „Je mi velice zle, držte mi palce,“ vzkázala svým fanouškům Jirásková. O nic lépe na tom není ani svérázný herec Pavel Landovský. O práci už dlouho nezavadil a přitom potřebuje peníze na nákladnou léčbu. Trpí totiž cukrovkou, trápí ho vysoký tlak a další neduhy. „Nestačí mi to, co čekáte? Je to verbež! Ať Kalousek vezme peníze Drábkovi a ať je Drábek vezme Kalouskovi,“ rozčiluje se Landovský.

Nepřihlášený uživatel

#3041 Re: Re: Re: Odpověď na záludnou otázku komsomolky Veroniky, aneb o čem jí její mamka neřekla

2013-01-05 13:37

#3013: kreja - Re: Re: Odpověď na záludnou otázku komsomolky Veroniky, aneb o čem jí její mamka neřekla 

 Ó promiň nejchytřejší, omlouvám se, chtěla jsem napsat, že MIP a kreja ještě nic slušného na tyto stránky nenapsali. Je to teď správně?

kreja - pěkně po bolševicku

#3042 Studenty čeká velmi spokojené stáří. Jejich důchody budou fuč.

2013-01-05 13:40

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Studenty-neceka-spokojene-stari-Jejich-duchody-budou-fuc-pise-Keller-224152

Studenty nečeká spokojené stáří. Jejich důchody budou fuč, píše Keller

Reformy vlády premiéra Petra Nečase (ODS) stavějí lidi před rozhodnutí, zda si vybrat špatné nebo ještě horší. Už to došlo studentům a jejich učitelům, proto na vysokých školách začíná týden nespokojenosti. Píše Jan Keller v komentáři pro deník Právo.
Autor: Hans Štembera
Popisek: Studenti na přednášce. Ilustrační foto
27.2.2012 9:51

Podle Kellera si dnešní studenti už zanedlouho uvědomí, co jim přinese Drábkova penzijní reforma. I zde si budou zcela svobodně vybírat mezi špatným a ještě horším.
Průběžný penzijní systém vláda devastuje svými kroky

Nedávno jsme se dověděli, že schodek důchodového účtu se za minulý rok vyšplhal ke 40 miliardám korun. To se bude dále zhoršovat nejenom kvůli stárnutí populace. Vláda sama zhoršuje bilanci důchodového účtu pomocí faktické podpory švarcsystému v novém zákoníku práce, zastropováním pojistného pro bohaté a osvobozením řady příjmů od pojistného, píše Keller v Právu.

Průběžný penzijní systém je devastován vládními kroky, což je dárek pro soukromé penzijní fondy, které už zahájily nábor nových klientů. Čím více lidí se kvůli propadu důchodového účtu upíše soukromým fondům, tím rychleji se bude zvyšovat propad průběžného účtu. Desítky miliard pak nedostane solidární účet, ale soukromí vlastníci.
U soukromých fondů bude výnos kolem dvou procent. Inflace je přitom na třech procentech

Soukromé fondy nedokáží zachránit současnou mladou generaci, myslí si Keller. Solidnější představitelé těchto fondů prohlásili, že u nich pojištěnec může očekávat roční výnos kolem jednoho až dvou procent. Přitom současná míra inflace překročila tři procenta. Míru inflace ještě zvýší stovky miliard eur, které se mají vytisknout na podporu velkých evropských bank.

Současní studenti půjdou do důchodu kolem roku 2060. Keller se v Právu obává toho, že v té době bude průběžný penzijní systém už dávno rozvrácen a v soukromých penzijních fondech se kvůli inflaci po jejich penězích jen zapráší.

Na dnešní mladé a silné věkové ročníky rozhodně nečeká spokojené stáří. Ani přesto, že si jako pojistku pro skvělou budoucnost už brzy připlatí i školné, dodává Keller.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Psali jsme:

Kalousek zemi zadlužuje. Pojďme danit bohaté, vyzývá Sobotka
Keller uvažuje nad Knížákem: Používá vůbec zdravý rozum?
Pracující senior: I kdyby Kalousek důchodcům pozlatil hole, budou nadávat
Bulvární důchodkyně: Každý měsíc mi chybí 2 tisíce. Zkus si to, Kalousku
Kalousek na mě netlačí kvůli zmrazení důchodů, dušuje se Drábek
Profesor Keller šokuje: S pětistovkou na jídlo na víkend a ještě dlužím
Jako v Africe, setřel Keller EU. Pak se vysmál ODS
Profesor Keller: Drábek si nevidí do huby. Celou dobu lže o vyplácení dávek


Nepřihlášený uživatel

#3043 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-05 14:13

#3028: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Zpráva inspekce ještě není v éteru.
Protože náctileté dítka jsou poněkud tupé stádečko. Proč se tak rády maškaří do stejných značek jako jejich idoly? Proč dělají puberťáci ve skupině to, co by samostatně nikdy neudělali? Možná je to otázka pro paní ředitelku, proč si na výběrovou školu bere takovou "budoucí elitu", která se neumí samostatně rozhodovat a podléhá tlaku okolí.
No tak třeba petici "ODS je strana korupčníků, tunelářů a zlodějů a je ji potřeba okamžitě zakázat", nebo já nevím jakou.

Podnět pro inspekci byl podán veřejně, společně s důkazy, které přinesla média. Nebojte, o žádné anonymní práskače nešlo. Je to jen váš problém, že si to neumíte dohledat.
O šikaně jsem psala já a ne vy? Přečtete si, prosím, znovu svůj příspěvek č. 3022 a potom můj č. 3025. Myslíte, že napravíte svou reputaci tím, že budete podsouvat nesmysly, které jste sám vyřkl, někomu jinému?

Pavlína Jiráková

#3044 Re: Re: Re: Re: Tak jen si klidně zaprotestujte, mládeži :-)

2013-01-05 14:32

#3032: CV: "Gymnázium Třeboň, před ÓDéeSačkou" - Re: Re: Re: Tak jen si klidně zaprotestujte, mládeži :-)

Ten samý zaměstnavatel, nebo jemu podobný, co posuzuje třeba podle barvy pleti, počtu dětí, věku apod. Myslím, že případů je víc než dost. Pokud jsou schopnost orientace, myšlení a inteligence atd. rozhodujícími faktory, proč je (nejen v řídících) funkcích tak mnoho neschopných jedinců, jejichž jedinou kvalifikací jsou známosti? Nebo v případe, že se jedná o jedince ženského pohlaví, skutečnost, že leží ve správné posteli?
To, že někteří volí stranu, kterou Hořejší nemusí, ho opravňuje je nazývat blbci?
S těmi minimálními nároky na studenta je to ošemetné, protože víc studentů = víc peněz od státu. Pochybuju, že se najde katedra či fakulta, která se dobrovolně připraví o peníze.

Kocorek z Brna

#3045 Chudák naše Monika

2013-01-05 15:01

Co je nejtěžších šest let v životě Moniky?
- pátá třída.
Kocorek z Brna

#3046 Moničko , čekáme, zase nám něco velmi inteligentního napiš.

2013-01-05 15:14

Jak zblbnete Moniku ?
- Nezblbnete. Ona už se tak blbá narodila..

Nepřihlášený uživatel

#3047

2013-01-05 15:31

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Z-vezeni-nevysli-jen-pachatele-malych-trestnych-cinu-varuje-zastupce-policie-258680

Z vězení nevyšli jen pachatelé malých trestných činů, varuje zástupce policie

Čím rafinovanější byly trestné činy z kauz ekonomických či organizovaného zločinu, tím lépe pro jejich pachatele. Když se nepodařilo složité případy rozplést nebo vinou průtahů dovést až k odsouzení do osmi let, mohou teď jejich strůjci jásat. Zcela opačné pocity zažívají po prezidentské amnestii policisté, jejichž často mnohaletá práce přichází zcela vniveč.
Autor: Hans Štembera
Popisek: Policisté, ilustrační foto
5.1.2013 14:13

Po novoroční rozsáhlé amnestii, kterou prezident Václav Klaus tak ohromil většinu společnosti, si mohli od plic zanadávat především policisté. Nejvíce asi ti, kteří měli na starost vyšetřování složitých kauz, při němž museli vyslechnout stovky a někdy i tisíce poškozených, často čelili všemožným průtahům ze strany pachatelů a nyní veškerou jejich práci poslal Václav Klaus k ledu. Tuto část amnestie proto hodnotí předseda nezávislého odborového svazu policie Milan Štěpánek jako znevážení dosavadní práce policistů.

Profily ParlamentniListy.cz:
Václav Klaus
Václav Klaus
Politická funkce prezident České republiky
Politická strana BPP Sympatie 177 Popularita 1,03
Status Status nezadán
Položit dotaz Sympatizovat

„Patrně každý policista, který se někdy podílel na vyšetřování závažných případů, ví, jakou práci vyžaduje rozplétání složitých ekonomických kauz nebo kauz organizovaného zločinu. Jak náročné to je z hlediska administrativního, ale i organizačního. A to zejména v případech, kdy policie rozhodně není v předstihu v technice ve srovnání s lidmi, kteří se takové trestné činnosti dopouštějí a kteří mají samozřejmě i prostředky na to, aby si zajistili prodloužení trestního řízení,“ říká pro ParlamentníListy.cz Milan Štěpánek, předseda nezávislého odborového svazu policie.
V rozsáhlých kauzách jsou vyslechnuty stovky či tisíce poškozených

„Navíc v takovýchto případech bývají stovky či tisíce poškozených a obvinění je založeno na výsleších všech těchto osob, které byly třeba poškozeny některými rádoby finančními ústavy. Vyšetřovatel nebo malý kolektiv to zpracovává řadu měsíců nebo i let a pak třeba vinou formálních nedostatků se to vrací, takže policie musí tisícovky úkonů opakovat nebo doplňovat,“ vysvětluje Milan Štěpánek, že čím rozsáhlejší a složitější případ, tím paradoxně lépe pro pachatele, jemuž pak může spadnout do klína prezidentská amnestie a navždy ho osvobodit.

Psali jsme:

"Lovec politiků" potvrzuje. Na Klause se chystá obvinění z vlastizrady
Právnické eso Kříženecký vytáhl na světlo, proč Marvanová kope do Klause
Lidé pálí na internetu do Klause i Nečase. Podívejte se
Boris Šťastný o bičování Klause: Zbabělci z TOP 09, zkrachovalá Marvanová

Kromě zastavení trestního stíhání v řadě velkých ekonomických kauz předsedovi OS policie vadí i to, jak se zlehčují případy těch, kdo po amnestii začali opouštět brány věznic. „Hovoří se o tom, že jsou propouštěni pachatelé bagatelních trestných činů. Ale kdo zná trestní řízení a trestní problematiku, tak ví, že k výkonu trestu jsou málokdy zařazováni osoby prvotrestané,“ upozorňuje Milan Štěpánek, že z vězení se dostávají ti, co v minulosti museli mít na kontě už více škraloupů.

SLEDUJEME téma: Amnestie

Amnestie má negativní dopady pro společnost i bezpečnostní sbory

Podobný pohled na masívní propouštění má i předseda Unie bezpečnostních sborů Zdeněk Buřič. „Když si vezmete, že ať už policisté, soudci nebo státní zástupci, prokáží pachateli vinu po mnohaměsíční práci, podaří se jim ho dostat před soud, aby byl odsouzen, a následně je tato několikaměsíční práce zmařena, tak to určitě na náladě, a to nejen mezi policisty nepřidá,“ potvrzuje pro ParlamentníListy.cz Zdeněk Buřič.

Za jediné pozitivní na amnestii považuje šéf UBS snížení zátěže vězeňského systému, což je však převáženo mnohými a významnějšími negativy. „Policie musela na propouštění reagovat mimořádnými opatřeními, došlo k posílení hlídek v ulicích, což bylo zase na úkor jiných činností. Už máme celou řadu zpráv o protiprávních jednáních některých propuštěných vězňů, takže amnestie má veskrze negativní dopady pro společnost, nejen pro bezpečnostní sbory,“ tvrdí Zdeněk Buřič.
Propouštění recidivistů je pro policisty silně demotivující

Proto není divu, že i mezi policisty zazněly v souvislosti s amnestií nespokojené hlasy. „Neříkám, že by to bylo nějak masové. Ale je třeba si uvědomit, že policisté pracují za podmínek, které nebyly a nejsou pro vyšetřování ideální. A pokud je jejich práce znehodnocena rozhodnutím, které má takto široký rozsah, tak musí být každý znepokojen,“ domnívá se Milan Štěpánek.

„Určitě je to demotivující, protože už před amnestií se příslušníci bezpečnostních sborů často setkávali s recidivisty, kteří byli opakovaně zadrženi při páchání trestné činnosti a byl vůbec obrovský problém je pro bezpečnost společnosti dostat za mříže. A nyní se dočkáváme toho, že i tito lidé jsou propouštěni. Amnestie snižuje vnitřní motivaci příslušníků, kteří jsou konfrontováni s tím, že jejich několik měsíců, někdy i let, trvající práce přichází vniveč a úplně zbytečně,“ přiznává předseda Unie bezpečnostních sborů Zdeněk Buřič.
Hodit naštvanost z amnestie za hlavu a vyšetřovat dál

„Samozřejmě to působí negativně až demotivačně, ale rozhodně neznám nikoho, kdo by řekl, že se na to vykašle. Policisté tu od toho jsou. Pokud odvedou svoji práci až k předání spisu státnímu zástupci, nemají se za co stydět. Co bude dál, už nemohou ovlivnit. A rozhodně to neznamená, že by přestali vyšetřovat, že by přestali stíhat pachatele trestních činů, stejně jako soudci nepřestanou soudit a státní zástupci nepřestanou žalovat,“ věří Milan Štěpánek, že negativní pocit z amnestie práci policistů do budoucna neovlivní.

Psali jsme:

Klausovu amnestii cupuje i herec Kraus: Prezident jen zametá stopy
Klausovu amnestii lze nazvat spiknutím, tvrdí senátor Doubrava
Zeman: Když čtu některá amnestovaná jména, je mně z toho špatně
Vláda amnestující tuneláře nemá právo na existenci, myslí si Sobotka
Amnestie je jako vzkaz pro kmotry a mafie, míní Dvořáková
Průzkum Medianu: Osmdesát procent lidí nesouhlasí s rozsahem amnestie

Krejo ty blbe, přečti si slovinské noviny

#3048 KREJOVA - Slovinská svazácko - bolševická buňka...

2013-01-05 15:58

kreja

#3034 Re: už to někdy taky neudržím
2013-01-05 13:08

#3031: kreja - už to někdy taky neudržím

Slušný hrdinství... používat něčí přezdívku, pěkně anonymně, po bolševicku. Klasický chování předposranýho svazáckýho žufana, kterej se tak maximálně zmůže na anonymní linkování kravin. Hele, jak složitý bylo vyrobit ten flek na knížecích kalhotách? Tak pět vteřin v "malování", co? Je to úplně tragicky amatérsky vyrobený a ještě je ten flek někde u kolena. Takže buď má kníže lofasa jak hrom, pak mu ho můžeš pouze závidět, anebo prostě blbeček tvýho formátu, nemá ponětí o anatomii lidského těla. Ovšem jistě jste se u této "povedené" taškařice, zplna hrdla zasmáli. Celá vaše svazácko - bolševická buňka...
----------------------------------------
http://www.kurir-info.rs/skandal-ceski-ministar-zaspao-na-forumu-u-beogradu-clanak-111247


Milinko nosi poklone na Kosovo! fotogalerija
Milinko nosi poklone na Kosovo!
facebook: 19 komentara: 11
BAHATO: Branko Ružić sakrio stan od 450.000 evra!
BAHATO: Branko Ružić sakrio stan od 450.000 evra!
facebook: 157 komentara: 102
TEŠKO: Sledi nam cenovni udar!
TEŠKO: Sledi nam cenovni udar!
komentara: 17
U nedelju ujutru oblačno, uveče sneg
U nedelju ujutru oblačno, uveče sneg

Naplata potraživanja preduzeća kroz državne hartije
Naplata potraživanja preduzeća kroz državne hartije
Od alkohola se otrovalo 45 tinejdžera
Od alkohola se otrovalo 45 tinejdžera
komentara: 11
Dačić: Neka Božić donese mir, ljubav i nadu
Dačić: Neka Božić donese mir, ljubav i nadu
Prostorni plan za kanal Beograd-Solun do sredine 2013.
Prostorni plan za kanal Beograd-Solun do sredine 2013.

Veliko interesovanje za obuku za voditelje jahti
Veliko interesovanje za obuku za voditelje jahti
Srbi muljali s putevima u Ugandi!
Srbi muljali s putevima u Ugandi!
Paketići za božićne praznike
Paketići za božićne praznike
DA SE SMRZNEŠ: Tuširanje na - 5!
DA SE SMRZNEŠ: Tuširanje na - 5!
facebook: 42

Loto: Bez sedmice
Loto: Bez sedmice
Preminuo Zoran Žižić, nekadašnji premijer SRJ
Preminuo Zoran Žižić, nekadašnji premijer SRJ
facebook: 15 komentara: 24
Otkriveni vandali: Skrnavili srpske grobove iz obesti
Otkriveni vandali: Skrnavili srpske grobove iz obesti
komentara: 16
Božićna čestitka Jusufspahića
Božićna čestitka Jusufspahića

Patrijarh Irinej: U mladima treba sačuvati ljudska osećanja
Patrijarh Irinej: U mladima treba sačuvati ljudska osećanja
facebook: 41
SPO: Hemijska kastracija za pedofile i silovatelje
SPO: Hemijska kastracija za pedofile i silovatelje
facebook: 114 komentara: 36
Đilas u aferi validator: Bus-plus platili 6.000.000 evra!
Đilas u aferi validator: Bus-plus platili 6.000.000 evra!
facebook: 455 komentara: 174
MULJANJE: Bajatović i Čeda Jovanović pod istragom Austrijanaca!
MULJANJE: Bajatović i Čeda Jovanović pod istragom Austrijanaca!
facebook: 77 komentara: 57

Energoprojekt kažnjen zbog muljanja u Ugandi
Energoprojekt kažnjen zbog muljanja u Ugandi
facebook: 5 komentara: 5

Prethodna stranicaSledeća stranicaSakrij modul
Skandal: Češki ministar zaspao na forumu u Beogradu

Društvo, 00:32, 16.09.2011. editirano: 15:38, 02.02.2012.

Autor:
66 komentara

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst

BEOGRAD - Malo dremnuo! Beogradski bezbednosni forum, na koji je juče došlo preko 70 visokih stranih zvanica, obeležio je nesvakidašnji događaj: ministar spoljnih poslova Češke Karel Švarcenberg čvrsto je zaspao u fotelji okrenut licem prema sali prepunoj eksperata i kamera u beogradskom Domu Vojske.
Karel Švarcenberg, češki ministar spoljnih poslova, zaspao, Forum, Beograd,

BEOGRAD - Malo dremnuo!
Beogradski bezbednosni forum, na koji je juče došlo preko 70 visokih stranih zvanica, obeležio je nesvakidašnji događaj: ministar spoljnih poslova Češke Karel Švarcenberg čvrsto je zaspao u fotelji okrenut licem prema sali prepunoj eksperata i kamera u beogradskom Domu Vojske.

Švarcenbergov san tek na momente prekidao je aplauz koji su dobijali govornici, ali bi se on odmah vraćao tamo gde je stao, sklapajući oči. I tako najmanje pola sata! Zbog ovakvog ministrovog ponašanja, najveću nelagodu je pokazivala organizatorka foruma Sonja Liht. Ona je sedela pored Švarcenberga, zgranuto ga gledajući i sve priželjkujući da se konačno vrati u svet jave. Inače, pored čvrstog sna, brkati češki ministar pobrinuo se da po još jednom detalju ostane upečatljiv - na nogama je imao crvene sokne!
V ČT ukazují pochcaného/posraného / ministra

#3049 KREJOVA - Slovinská svazácko - bolševická buňka..- dones mu krejo papmprsky

2013-01-05 16:08

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/136522-ministr-schwarzenberg-to-tentokrat-zalomil-na-belehradskem-foru/
Domů > Svět
Ministr Schwarzenberg to tentokrát zalomil na bělehradském fóru
Velikost textu:
16. 9. 2011 15:20, autor: luk

Bělehrad – Pospal si nejméně půl hodiny před sálem plným diplomatů, sděluje zděšeně čtenářům srbský deník Kurir, který se poprvé tváří v tvář setkal s něčím, na co je už česká veřejnost dávno zvyklá: s usínajícím ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem. Ministr si tentokrát zchrupnul na Bělehradském bezpečnostním fóru, na něž se ve čtvrtek sjelo přes 70 vysokých zahraničních činitelů. V bělehradském Domu armády tvrdě usnul v křesle otočen směrem do sálu plného expertů i kamer.
Karel Schwarzenberg spí na Bělehradském bezpečnostním fóru
Karel Schwarzenberg spí na Bělehradském bezpečnostním fóru

"Skandál: Český ministr usnul na fóru v Bělehradě," píše list v titulku, přičemž neopomene ventilovat ani ministrovy křiklavě červené ponožky. Schwarzenberga podle deníku ze spánku chvílemi vytrhával potlesk věnovaný řečníkům, ale okamžitě zase zavřel oči a vrátil se tam, kde skončil. A to trvalo přinejmenším půl hodiny! Dotčení tímto ministrovým chováním dávala nejvíce najevo organizátorka fóra Sonja Lichtová. Seděla vedle Schwarzenberga a užasle na něj hleděla s očividným přáním, aby se "vrátil" mezi přítomné.
Zdroj: ČTK
kreja se z toho taky pochcal i s TOP 09

#3050 krejo celý svět se díval na nastávajícího pochcaného presidenta

2013-01-05 16:15

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahranicne/cesky-minister-si-isiel-pospat-do-belehradu-na-bezpecnostne-forum.html

Český minister si išiel pospať do Belehradu na bezpečnostné fórum

Karel Schwarzenberg zaspal priamo pred kamerami a zahraničnými odborníkmi.
BELEHRAD, 16.09.2011 15:07 | TVNOVINY.sk
0

Český minister zahraničia a predseda TOP 09 Karel Schwarzenberg je podľa českého portálu novinky.cz známy tým, že občas nevydrží v bdelom stave a zadrieme.

Karel Schwarzenberg zaspal v Belehrade
Schwarzenberga usadili do kresla, kde bol v zábere kamier a mali naňho výhľad všetci odborníci.
(Foto: Repro Kurir)

V Čechách to podľa noviniek už nikoho neprekvapí, v zahraničí však na ministrovu ospalosť ešte pripravení nie sú. Naposledy si Schwarzenberg zdriemol v Srbsku na Belehradskom bezpečnostnom fóre. Srbský denník Kurir incident označil za škandál.

Na bezpečnostnom fóre bolo v piatok viac než 70 významných zahraničných hostí, medzi ktorými český minister exceloval. Schwarzenberga usadili do kresla, kde bol v zábere kamier a mali naňho výhľad všetci odborníci. Po chvíľke sústredenia však začal zaspávať. Z približne polhodinového zdriemnutia ho vyrušil potlesk zosilnený reproduktormi.

Hlavná organizátorka Sonja Lichtová zo srbského ministerstva zahraničia vraj neustále sledovala, či sa český minister prebudí. Srbský denník trefne upozornil aj na neprehliadnuteľné červené ponožky, ktoré mal Schwarzenberg na sebe.