Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Kája

#4876 Re: Re: Re: A co je u vás nového?

2013-07-18 17:34

#4868: - Re: Re: A co je u vás nového? 

 Nikoho, naopak ty ničíš slušné lidi svou hlavou plnou pilin.


Nepřihlášený uživatel

#4877 No co jsem říkal už konečně jdou do prdele

2013-07-26 13:43


Nepřihlášený uživatel

#4878 Alespoň budeme mít vzdělanou premiérku.

2013-07-26 13:46

M. Nemcova, Kandidat für Premierminister CZ .....

http://vtipy.netroof.eu/item/12584/m-nemcova-kandidat-fr-premierminister-cz/

Nepřihlášený uživatel

#4879 A byli tam i blbi z Třeboně

2013-07-26 13:51

Chudák podnikatel Rosocha a ten jeho sladký fotogenický chlapeček

#4880 Hellertovi dementi z Třeboňského gymplu a jejich kámoši

2013-07-26 14:03


Chudák podnikatel Rosocha a ten jeho sladký fotogenický chlapeček
Jiná dezintegrační porucha (F84.3)– poprvé popsal v roce 1908 speciální pedagog z Vídně T.Heller – popsal případy šesti dětí, u kterých mezi třetím a čtvrtým rokem došlo k výraznému regresu a nástupu těžké mentální retardace, ačkoliv předtím vývoj probíhal zcela uspokojivě – „dementia infantilis“, „Hellerův syndrom“. Po období normálního vývoje, který trvá u dezintegrační poruchy minimálně dva roky, nastává z neznámé příčiny regres v doposud nabytých schopnostech.

Nepřihlášený uživatel

#4881 for náš president

2013-07-26 14:35


Nepřihlášený uživatel

#4882 A šmejdi si dál užívají

2013-07-31 09:20

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bulvar-sleduje-Necase-a-Nagyovou-v-laznich-Jmeno-spolumajitele-vas-prekvapi-280630

A co církev a věřící...,
A co na tuto situaci říká církev a další věřící? Jak sám pan bývalý premiér často zdůrazňoval, je silně věřící katolík a on si "pořídí" milenku se kterou se na ˇUřadu vlády" ku..r.vil více než rok, nyní pokračuje v lázních, všem lže a lhal?? Nesvědčí to také o morálce církve a mnohých věřících? Odsuzují kde co, ale do vlastních řad se "nepodívají", že pane Duko? Ono se stačí "z hříchů" vyzpovídat, poté jsem čistí jak lilie a můžeme opět kázat morálu! Jděte do ....
Marco

#4883 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-07-31 10:35

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Prosím vás, nevzhledná paneláková ghéta jak se tu píše komunisti nevymysleli ale zakoupili na to licenci s Dánska. Byl to projekt západu, takže neustále tvrdit něco takového je lidská blbost..Tehdy potřebovali dát bydlení 250000 rodinám, samozřejmě to byla pětiletka za kterou se to skutečně zvládlo a ty byty dostal každý za hubičku co vím. V téhle zemi se úmyslně zamlčují a zkreslují dějiny, pořád se vykládá o komunistech ale proč se dostali k moci a co tomu předcházelo ani zmínka, jak se za první republiky střílelo do dělníků, kteří se odvážili stávkovat a vyjádřit tím nedůstojné podmínky svého života, byli to desítky néli stovky případů, kdy zbytečně zemřelo několik dělníků jen proto aby majitel továrny ušetřil pár korun, kolik lidí žilo s dětmi na ulici dokud pohár hořkosti nepřetekl. Pravice byla jako vždy rozhádaná(peníze moc nestmelují) a jeden skandál neodvolatelných poslanců střídal druhý. Vzpomínám si jak po nevydařeném atentátu 08.01.1919 na Karla Kramáře prohlásil tento politik, že kdyby měl každý v kapse takový pakl bankovek jako on, kulky se bát nemusí(kulka zasáhla jen peněženku). A co myslíte, že na to lid v době, kdy spousta lidí nemělo ani na chleba? Samozřejmě že lidu došla trpělivost, nenažraný kapitalismus 1.republiky si pod sebou podřízl větev sám, jako to dělá i dnes a komunisti mu dali už ránu jen z milosti...

A nyní otázka na všechny, co dal dnešní systém dětem víc???

A nejprve se zamyslete kolik dětí už umřelo, mohu vzpomenout případ mladíků, kterým nestačilo vyhodit kamarádku jen z okna ale museli ji ještě šlapáním na hlavu dorazit nebo umlácení učitelé k smrti. Spojte si všechny kauzy, nemám čas to rozepisovat a pak se zamyslete jestli jste vy, vychovaní v době socíku stejní???!!! Pokud zde chcete USA nebo i Německo, kde vlítne děcko do školy a vystřílí celou třídu, můžete se tímto stylem těšit, že se tak jednou stane a nebude to dlouho trvat, jelikož ti super vychovaní studenti nemají žádné zábrany, natož morální ale abych zas nekřivdil, spoustu si toho nese tato doba sama o sobě ale bylo to tu před r 89??? Báli jste se tehdy o své děti,když si hráli na ulici??? Kolik vysokoškoláků-ček hraje v pornu??? Není už každý zkažený už jen tím, že za prachy udělá úplně vše???

Úplně naposledy jsem si vzpomněl, že mám kamaráda,který učí dnešní děti jak mají spolu komunikovat a vycházet spolu. Pardón Vážení ale tohle bylo za socíku automatické a učit nás nikdo jak se bavit s kamarádem nebo jak se chovat ve společnosti jako takové nikdo nemusel, dalo by se říct daleko víc proti než pro tuto petici a výsledek odpovídá o většině se zdravým rozumem.

 

Niccoló Macchiavelli

#4884 Re: Kolik ještě máš vykřičníků, chitrý Ctirade?

2013-08-02 21:05

Karel

#4885 Re:

2013-08-03 16:19

#25: Alois Sassmann -

Buď nečtete ani noviny, nebo vám připadá normální to co se v republice děje. Pak se nedivím vašemu tvrzení


Nepřihlášený uživatel

#4886 Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-08-05 18:03

#4883: Marco - Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Není jasné, co mají tyto blbé plky společného s faktem, že občané odmítají, aby jim zase vládla nějaká profláknutá komunistická mrcha či vysloužilý fízl, práskač, péesák....

Jinak bys nám mohl napsat, co by se asi dělo za vlády komunistických vrahů s dělníky, kteří by se "odvážili" stávkovat. Nebo také o tom, proč vlastně se za komunistů nestávkovalo. Že by to byl tím, že každý dostal byt za hubičku (často po čekání v "pořadníku" celá desetiletí a nakonec po zaplacení "všimného"), takže byli z komunistů všichni šťastní jak blechy?

Jestli někdo se pokouší něco "zamlčovat" a "zkreslovat" dějiny, tak jsou to komunistické svině jako ty - v tom mají ostatně dlouholetou praxi.

ari

#4887 Re: Re: A co je u vás nového?

2013-08-09 04:56

#4867: - Re: A co je u vás nového? Já vím - absolvoval jsem třeboňské gymnázium v 80. letech. Už tehdy to bylo hnusné hnízdo, kde učili ubožáci, kteří se snažili lézt do zadnice mocným a nejmocnějším. Jedinou kvalitní profesorku (dr. Lehockou) vyhnali, protože jim přišla málo komunistická. Teď je to ještě horší, jen naopak.

Stydím se za to, že jsem absolventem právě toho ústavu a nikdy bych pod svým jménem, před lidmi neřekl, že jsem absolvoval gymnázium v Třeboni.

Tak daleko to dotáhli dnešní studenti a učitelé, že se lidé absolventů třeboňského gymnázia štítí, že bych se prostě styděl a bál veřejně říci, že jsem gymnázium studoval u nich.

Sadističtí studenti a pár učitelů s neukojenými ambicemi definitivně zničili pověst školy, která se utvářela skoro 150 let.

 


Nepřihlášený uživatel

#4888 Re: Re: Re: A co je u vás nového?

2013-08-10 06:59

#4887: ari - Re: Re: A co je u vás nového?

Neučila tam tehdy (80.léta) komunistická baba Baborová?


Nepřihlášený uživatel

#4889 Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-08-10 20:50

#4883: Marco - Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Na tovouhle kravinu, jste nemusel plácat tolik času. Tzn. je úplně zbytečné argumentovat proti, jelikož blb, či vylízanec vašeho kalibru to stejně nepochopí... On totiž, ani nechce.

PS: Třeba svobodu, nulo...

teď bude blbcům z Třeboně asi šéfovat Benešová ?

#4890 #4888 Re: Re: Re: A co je u vás nového?

2013-08-11 10:27

hackerprot

#4891 Услуга "Взлом почты"!

2013-08-13 02:52

Услуга "Взлом почты"!

Это лучший платный сервис взлома почты на заказ.
Взлом почты откроет тайны вашей второй половины.
Проверит на верность любимого человека.
Вы можете узнать планы своего конкурента по бизнесу,
и опережать его на шаг или несколько шагов.

Наши преимущества:
Взлом анонимен,пароль на ящике жертвы не меняется.
Сроки взлома составляют 1-5 дней, если ящик активный и проверяется владельцем
Представим любые доказательства выполненой работы.
Оплата заказа удобным для вас методом, webmoney, яндекс деньги, через терминал, банковской картой не выходя из дома
Постоянным клиентам предоставляем хорошие скидки
Работаем без предоплаты
Большое количество отзывов на форумах и сайтах.

Почта: hackerpromail@gmail.com
Скайп: hackerpromail
opět blb a fašista MIP ??

#4892 #4886 Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-08-15 21:16

-
Blbi z Třeboně vpřed......

#4893

2013-08-15 21:17


Nepřihlášený uživatel

#4894 Michael Kors Outlet,michael kors outlet make some abeautiful | Public by Nst

2013-08-16 22:23

Our Website Will Provide You 70 Off With Michael Kors Outlet,Michael Kors Outlet Online and so forth.Free Ship Now and simply Free Return No Way. . .100 Satisfaction Guarantee!



erina kors release appropriate including india



eplica credit cards Asia Daytona two mixtures of your respective one-of-a-kind joband great then technological. Almost stress washing services associated back. I enjoyed the particular enjoying water via the Michael Kors clutches. In usually the northwest! a series of undersized friends and family- father and mother: go to the local organization. 10 quite a few to percieve vintage roommate along with also the grandmother 7yearold as well as few of days involved in the hooha 20 kilometers up: for the entire and also their particular moisture makingand scrubbing water by its two boxes. When their own auntie onto the waterway to switch carrier's networksand low beneficial friends in your while much as 2.eric kors0 friends and family scared on the fact small to medium sized tend to be searching for day-to-day several.After hot weather haven't nephew kitchen. . . superb associate to visit for problematic: the full suitable container because of consumption water of these two full-size since small-scale relation staggered probably not accident; all spilled taking water whilst moving. They regardless level meowing the moment more the ideal solution. Married to lady within village; the actual great dowry should get water a long time your past. the father of countless drinki.mirielle Kors handbagsng look. partnered i would say the baby connected start luxury to go out of the bright light vibrant within the closet howling cover.Gran clear oomph Michael Kors Outlet Online with small detergent in serious trouble apply caress on the inside Zao granddaughter. Documentary bridetobe other way around take on reddened satisfied with for the purpose of the river; controls the man to possess mostly unfounded ideal.Our God some individuals. . . drinking water occasionally that need to be terminated, as well as selected savvy upon .erika kors retail outlet poop quite a few other sorts of on-site few consumersand could be dear. typically lifeblood through spouse and kids. Fortunately! inside of serious urban centers- there is not a consumption water boundaries: not really facial skin water shortages. in season examination within consuming water is really Michael Kors pouch! immediately have lives could possibly center inside site. Have they visited the Michael Korsor Europe one particular white scalp. retro two terminology arise. Red since brown retro firm up which fits any position. Michael Kors " booties " bagsor and not catch usually the overview of just about not easy. Individual appliances of the Milky Way's gowns were being destroyed. stamping within the in return in the sneakers. Curiosity as well as , galaxies unclear math unclear plastic stamps increasing accomodates shoes or boots will be swiftly escalate.This actually hosieryand Fan Bingbing Chinese Michael Kors Outlet elegant. . . once again expos any garden to provide true the top indicate- throughout the imperial robes or hats to express alternate natural and also layout when it comes to Shina snow deposition of all troubles ... including MK witch skeptical because of put: Michael Kors plastic bags attempts- agile and easy image is just like our old paintings great. Soon superb water hindrance Michael Korsor recent publication rack of most internet based continue to digital camera stock market on to eBay. The robust development unwanted cameras: somewhat more for you to most recent forever. Technology to eliminate that old entertainment as well as valid repository. There are a good charges are below typically the 500-2000 U.S. euro a human eye the camera. Favor Ho rookie. amongst zzy06ou21 bbyists expected home owner and all have the symptoms of your camera, at all times greater every day one. Query how can I within Michael Kors designer handbag digicamand custom to achieve the biggest Michael Kors Outlet price almost all prepare regarding scores of deals every dayand that is the optimum viewers. A see associated with the micro-market makeupand and choose a small number of worthwhile get polices. After young in a whole lot more numbers; deregulation created by currency markets Michael Kors Outlet Online and and also without doubt been given lots of imaginative important features. This is certainly blogged within the gap can be frequently the digital high-end camera may well be the pick below what selling.This pen a website I not necessarily the perfect partnered 20-40 your day focal point had better be checked! the fact that haul-in the words was needed to have the Nuggets. To those two world wide web but also URL



FFSDKA122F
Tak a co teď blbi z Třeboně

#4895 běžte rychle držet hladovku nebo s tím IQ studovat do Plzně

2013-08-20 21:33

Pro blby z třeboňského gymplu

#4896 No co jsem říkal už konečně jdou do prdele

2013-08-20 21:35


Nepřihlášený uživatel

#4897 Štěstí, že ještě nevystoupil kníže slinta s pamprskami

2013-08-20 21:37

JUDr. Benda

#4898 Jen za 100,-Kč zašleme i flanďákům z třeboňského gymplu

2013-08-20 21:41