NECHCEME ŽÍT V PALERMU Petice za očištění chomutovské politiky


Nepřihlášený uživatel

#1

2013-12-13 14:34

Vítám a podporuji tuto petici... Jako rodák z Jirkova, student chomutovského Gymnázia jsem stále citově vázán k městům, kde jsem amatérsky zahájil svou hereckou profesi... Nechci Palermo, miluju tuhle zemi, města mého mládí - bez gangsterů, cynických zlodějů, bezduchých politiků... Vše signalizuje tomu, že se požerou sami... Nesmíme nikdy vzdát naši snahu jim v tom být napomocni...

Jiří Hromada, prezident Herecké asociace

Nepřihlášený uživatel

#2

2013-12-13 17:30

Naprosto souhlasím,chce to opravdu změnu v přístupu k občanům našeho města a jeho vzhledu.

Nepřihlášený uživatel

#3

2013-12-13 17:39

Plně souhlasím a ztotožňuji se s autorem, neboť co se děje v tomto městě, ale i v celé republice je alarmující. Jsem rád, že se konečně něco začalo dít, a budu rád aktivně pomáhat proti této politické sebrance.

Nepřihlášený uživatel

#4

2013-12-14 13:09

Hezký den,
vedení radnice není tak silné,jak se zdá.Začíná se jim to hroutit a přestávají mít krytí,které doposud měli.Nyní je potřeba na ně vyvíjet stálý tlak a kauzy zveřejňovat.Třeba na nadcházejícím zasedání zastupitelstva.Bude li příklad,občané se přidají.Rád se připojím.
Jan Kolomazník


Nepřihlášený uživatel

#5

2013-12-16 09:04

Díky Vám, kteří organizujete tuto občanskou iniciativu. Je to nesmírně důležité. Je potřeba nemlčet, i když to stojí hodně sil a není to jednoduché. Pokud bychom ale mlčeli, tak nám všeho schopní darebáci zničí naše města, vesnice i přírodu. Jim je to asi jedno, nám to jedno být nesmí. Hodně sil a naděje. Budoucnost patří vám!
Filip Šimonovský, Rumburk
Josef Šporgy

#6 K petici Nechceme žít v Palermu.

2013-12-17 11:15

Mediální obraz města Chomutova je děsivý. Je to smutný příběh velké politické a ekonomické neodpovědnosti radnice a rezignace občanů – Chomutovanů. Kolik let je již město Chomutov a jeho radnice zdrojem negativních zpráv? Kamkoli v republice přijedu a dojde-li při rozhovorech na Chomutov, jsme vždy "mafiánov" nebo Palermo. Poslední vražedná událost negativní pověst města potvrdila a je jasné, že se negativní nálepky budeme do budoucna těžko a dlouho zbavovat.
Proto velmi vítám vznik občanské iniciativy Nechceme žít v Palermu, souhlasím a podepisuji s důvěrou, že Chomutováci nerezignovali , že jim vadí, když o nás píšou celostátně jako o českém Palermu, protože mně to vadí už léta!
Vyzývám k podpisu a podpoře iniciativy Nechceme žít v Palermu nejen Chomutováky. Je na čase ptát se představitelů radnice, co s tím chce a bude dělat!
A všem je snad jasné, že pohádka o zlých novinářích, kteří se spikli, už neobstojí!
Děkuji všem, kteří petici podepsali nebo ji právě podepisují .
Josef Šporgy, výtvarník

Nepřihlášený uživatel

#7

2013-12-17 22:06

No proste chceme žít v klidu a ne jako v Palermu.
Ondřej Křikava

#8

2013-12-18 10:44

Ano taky nechci žít v městě, kde nám určují kdo může a nemůže vytvářet kultůru - koncerty, které jdou jen někde a může je pořádat jen vybraní. Mě příjde Chomutov jako malý obraz celé ČR, taky se hledí jen vzhůru a ty dole jsou jen póvl. Pojďme je vyhodit z oken!

Nepřihlášený uživatel

#9

2013-12-18 22:18

Je mi smutno z toho, co se zde děje - nikdy nezapomenu, když ta mafiánská banda, odvolala ředitele - Přemysla Rabase - konaly se demonstrace a byl to právě kmotr Houska, který slídil po tom, co kdo řekl a navážel se do lidí, kteří se demonstrace, zúčastnily. Od doby Nováka, Řápkové, Housky - město devastují nesmyslné stavby, které zcela zničily ráz, centra Chomutova - musel se asi někdo dobře napakovat - je mi z toho blivno - obchody ovládají Vietnamští obchodníci - co z toho, co bylo v Chomutově dobré, zůstalo - jen špatná vizitka, kdysi velice navštěvovaným a uznávaným, městem - škoda !!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#10

2013-12-19 09:21

Souhlasim, toto uz je moc. Takovy tupci aby si tu hrali na mafiany? hah Uz jen ty udjne sebevrazdy, kolem dealeru. O tom pochybuji, myslim, ze to byli vrazdy aby vypadali jako sebevrazdy.kazdy si tu dela co chce a dela ze sebe mafiana. Jsme znechuceni radnici mesta a lidmi kterí reprezentuji CV.Lzou, okradaj, opovrhuji lidmi. tvori tak, vice bezdomovcu a drogove zavislich. Protoze nevedi jak pracovat a vect lid k lepsimu.(ci toto mesto) Vsude mame spatnou povest a mluvi se tu o spatne energii. Pojdme lidi vsichni do ulic a nakopem jim. Petice samotna, jen tak nic nezmuze. Poradek si musime udelat sami! Od urcitych dob, Nam tu starostujou hovada a domluveny kofidenti. Delaj ze sebe smetanku aneco in, ale pritom, deti a rodiny techto starostu a jim podobnym, kterí vladnou mestu, berou drogi, holdujou si v kokainu a policie jim jeste cisti cestu a pak se delaj zatahy na obycejne hulice travy v barech. :-) A nebo aby se odklonila pozornost od, techto lidi a politiku, rozjede se kampan proti cikanum, to aby se nevidelo, jaka prava spina se za zady deje!!! Lidi, proberte se, pokud nechcete byt ovce!!!
Slávek Ponca

#11

2013-12-20 10:32

Prosím o podpisy k vašim příspěvkům, ať má anketa nějakou váhu a není napadána jako pouhé "výlevy" večně remcajících anonymních křiklounů.
Díky Slávek Ponca, Chomutov.
Josef Šebek ( radimeceks )

#12 Palermo, Chomutov ( Jirkov ) komunální volby 2014

2013-12-28 13:22

Stalo se to, s čím se již před lety počítalo. Bohužel, některá upozornění nebyla vzata vedením města, ať již to bylo pod vedením ODS, nebo ČSSD vůbec v potaz a dopadlo to tak, že se nám směje nejen celá republika, ale i lidé, za hranicemi naší těžce zkoušené země. Celý život jsem v Chomutově, nebo Jirkově. Pokud by se v petici zaměnila města a místo Chomutova tam byl Jirkov, tak si troufnu tvrdit, že jsme na tom zde, v Jirkově, pomalu stejně. Asi je třeba se semknout a vydržet do voleb 2014 a rozbít jejich voličské základny v domovech důchodců, mezi sociálně slabými a pokusit se o změnu. Bude to velmi těžké, ale jít by to mohlo.

krejsa

#13 Re: jedná se o celý okres

2013-12-30 16:44



. . . . . . to není pouze obraz města Chomutova, ale celého okresu. Vedle ODS by měli odejít do politické žumpy také ČSSD, TOP09 a KDU ČSL.

Město Chomutov je spojováno i s jinými obcemi Chomutovska. Vždyť okresní orgány těchto tunelářských firem rozhodovali po tom, kdo bude a nebude kandidovat na vyšších místech kandidátky. Domlouvali se na povolebních koalicích ve všech větších městech apod.


Pí Vaňhová v našem městě (Klášterec nad Ohří) kandidovala 2 nebo 3x a nikdy se nedostala do zastupitelstva města! Podařilo se jí to až v Chomutově, kde voliči většinou volí strany.

 


Nepřihlášený uživatel

#14

2013-12-30 18:08

Jestliže pan Mareš (primátor města Chomutov)podepsal petici, proč už dávno nekoná, aby město Chomutov například získalo od odsouzeného Nováka peníze, o které je ve funkci starosty připravil při prodeji akcií města = výše úplatku + výše podhodnocení ceny, za něž byla provize-úplatek vyplacena - odhadem jde cca o 100 miliónů Kč.
A další a další kauzy.
Je to k popukání, že nyní pan Mareš najednou prohlédl a podpisem odsuzuje několikaletou minulost na níž se jako zastupitel, člen představenstva Chomutovské bytové a.s., primátor a člen ČSSD, aktivně podílel.
Je potřeba si zejména v příštím roce komunálních voleb uvědomit, kdo je pan Mareš a koho zájmy zastupuje.

Nepřihlášený uživatel

#15

2013-12-30 18:32

Škoda,že jsem před rokem 1989 neemigroval, dnes by to byl důvod proč se nemám vracet zpět do republiky
Cvman

#16 Proč

2013-12-30 21:12

zajímalo by mě proč lidé z Turnova,Litoměřic,Olomouce a z jiných částí naší země se podepisují pod petici když tu nežijí ....myslím že podpisy těchto lidí tu nemají co dělat.Jinak jsem podepsán taktéž a plně vás podporuji.
Karel Koblasa
Nepřihlášený uživatel

#17

2013-12-31 07:44

Celkem mě mrzí,že náš starosta se také účastní této petice.Na jednu stranu se mu musí uznat odvaha,ale na druhou,jako volený zástupce by měl konat!!Asi od toho Palerma nebudeme opravdu daleko!Garáž má dnes kde kdo.Ale když má bobky i starosta co si máme počnout my obyčejní podanní?Když se přestaneme bát a začneme konat,nebude to náhodou obecná rebélie?,
a do městské šatlavy se nechce asi nikomu.I když na druhé straně taký policajti z italského Palerma nejsou vůbec špatní!Vědí na čí stranu se mají přidat...Však já vím,že to vůbec nemáte lehké! "Pomáhat a ještě chránit" není v této době vůbec lehké :)

 


Nepřihlášený uživatel

#18 Re: Proč

2013-12-31 07:56

#16: Cvman - Proč

Protože tyhle sračky co se dějí u nás su vcelé republice!

Slávek Ponca

#19 Re:

2014-01-01 10:04

#14: -  

Myslíte že primátor města Chomutova je jediný Jan Mareš v Chomutově ?

 

 

Slávek Ponca

#20 Re: Proč

2014-01-01 10:10

#16: Cvman - Proč 

 Taky může jít o rodilé chomutováky, co se do jiných míst ČR přestěhovali, provdali, přiženili nebo tam v součané době studují. Vždyť v zahraničí jde i volit do PS. A internet nezná hranic.

radimeceks

#21 Re: Re:

2014-01-01 20:39

#19: Slávek Ponca - Re:

On ten svý podpis údajně potvrdil.

Zdeněk

#22 petice

2014-01-02 10:19

Je to pouze můj názor,ale podpisem primátora Mareše,vedle podpisů lidí,kteří to z Chomutovem myslí dobře,se smysl petice dostává tak trochu na vedlejší kolej a upřímnost podpisů poctivých lidí dostává hořkou pachuť .Chcete jít proti někomu,když ten někdo je na Vaší straně ve Vašich řadách??Chtěl jsem se i já podepsat,protže mi budoucnost Chomutova není lhostejná,ale nezlobte se,já s p.Marešem u jednoho ,,stolu,,sedět nebudu.Jeho podpis snižuje vážnost a smysl petice.I přes to Vám fandím a držím palce.
Nechceme žít v Palermu

#23 Děkujeme za podpisy, novinky sledujte prosím na facebooku

2014-01-03 12:15

Jan Klíma

#24 reakce Zdeněk

2014-01-04 11:24

To že se primátor-bazilišek připojil k petici,ukauje pouze jeho ryzí charakter,neboť tonoucí se stébla chytá.S občany,kteří se podepsali to nemá nic společného.Nikdo se s ním bavit nebude...

Nepřihlášený uživatel

#25 očista města?

2014-01-05 23:59

Obávám se, že žádná petice nic nezmění. V Chomutově určitě ne. Podívejte se na jména členů Rady města Chomutova a zapátrejte v paměti, jak dlouho už tam jsou. Po dalších volbách tam budou znovu. Lidem v Chomutově je třeba nabídnout někoho jiného. A ten někdo jiný ovšem musí mít dobře rozmyšleno, jak a co bude dělat. A tento svůj plán musí umět lidem v Chomutově prodat. Protože lidi ze zvyku dál budou radši pít Gambáče, ikdyž je to humus, než aby zkusili něco jiného, ne tak odporného. Držím palce všem nadšencům a odvážlivcům. Zdeněk Březina